שלום היתי רוצה לדעת

• פותח הנושא dozsa
  • פורסם בתאריך

dozsa

New member
שלום היתי רוצה לדעת

שלום לכולם אולי זה לא המקום אבל היתי מאד רוצה לדעת איך אפשר לפרסם אתר,הכוונה כמובן לא בעזרת פרסום בתשלום.לפני יותר מחצי שנה הקמנו אתר,סליחה על הביטוי פוליטי,והשקענו המון מאמץ ונדמה לי שיש לנו מה שהוא לגמרי לא רע (בתנאי כמובן שמסכימים לדעותינו) אבל הצלחנו להגיע רק למספר לא גדול של גולשים/קוראים,אז אם יש איזה רעיון נגיד תודה.

סרפד

New member
אני משערת שאני לא אחדש לך כלום

השאלה הזו לא מתאימה לפורום הזה, אלא לפורומים של מפתחי אתרים ויש המון כאלה ברשת. וגם אתה בטח מכיר את הדרכים הרגילות טוב כמוני, אבל בכל זאת, סתם בשביל הכיף, אני אחזור עליהן שוב. קודם כל צריך להבין שפרסום זה לא עניין של זבנג וגמרנו, אלא צריך לפרסם בהתמדה, שוב ושוב כל עוד האתר קיים. דרכים לפרסום חינם: 1. מנועי חיפוש, פורטלים ומדריכי רשת. שים לב להוראות של העורכים וגם תן להם זמן - יש מקומות בהם הרישום ידני ולוקח שבועות ואף חודשים עד שהאתר נכנס לרשומות. אם זה כך, אל תשלח להם יותר מפעם אחת כי זה לא רעיון טוב לעצבן את העורכים. אל תרתע גם ממנועי חיפוש שאינם בשפה העברית, אבל ישראלים משתמשים בהם. כשמבקשים ממך לכתוב תיאור - כתוב תיאור ממצה והשתדל להכניס בו כמה שיותר מילות מפתח, כך שתגדיל את הסיכוי שהוא יעלה בתוצאות החיפוש (במידה שמנוע החיפוש משתמש בתיאור לצורך זה). השתדל להכניס מילות מפתח גם בכותרת (אך בלי להגזים, כמובן). וכמובן, הכן את תגיות המטה (META TAGS) בדפי האתר. 2. פורומים וקבוצות דיון. כאן חשוב להיות זהיר ולא לעצבן את משתתפי הפורום כדי שלא ירתעו וגם לא יתלוננו עליך. יש יותר מדרך אחת לפרסם בפורומים: * הודעה המיידעת את המשתתפים על קיומו של האתר - פרסם רק בפורומים וקבוצות רלוונטיים (אקטואליה, חברה וכיו"ב), אל תפרסם באותו מקום יותר מפעם אחת. במידה שיש איזה חידוש מרעיש ועבר הרבה זמן (חודשים) מן הפרסום הקודם, אתה יכול לפרסם שוב קישור לחידוש המרעיש, אבל רק אם זה חידוש מרעיש באמת. * השתדל להשתתף בקביעות בפורומים/קבוצות רלוונטיים לנושא האתר, הכנס את כתובת האתר לחתימה שלך, כך שתופיע בכל הודעה. כשהכתובת מופיעה רק בחתימה אפשר להשאיר אותה גם כשאתה כותב הודעות בפורומים אחרים (לא רלוונטיים) שאתה משתתף בהם בקביעות. * שים לב לשאלות או נושאים שונים שעולים בדיונים - אם יש באתר שלך תרומה ברורה לנושא/שאלה שעלו בדיון, הצע קישור לדף באתר בו מופיעה ההתייחסות לנושא. אל תגזים עם זה. 3. החלפת קישורים. בקר באתרים בעלי אופי דומה לשלך ואם האתר מוצא חן בעיניך הצע לבעליו לפרסם אותו באתרך באמצעות קישור, כפתור או באנר בתמורה לכך שיפרסם את אתרך באותה דרך על גבי האתר שלו. מומלץ להכין לשם כך קטגוריית קישורים מיוחדת ולהרבות בכך ככל האפשר. כבעל אתר פוליטי, הייתי מיעצת לך להחליף קישורים גם עם אתרים בעלי עמדה שונה משלך. 4. חילופי באנרים אוטומטיים. יש אתרים המתמחים בשירות הזה - אתה נרשם לאתר כזה, מעלה את הבאנר שלך לשרת שלו ושם קישור לבאנר באתר שלך. ככל שיוצגו יותר באנרים באתר שלך (תלוי במספר המבקרים ובמספר הקישורים ששמת), כך יוצגו יותר באנרים שלך על האתרים האחרים הרשומים לשירות (לרוב זה מחולק ע"פ קטגוריות, כך שהבאנרים שלך יופיעו על האתרים היותר רלוונטיים). 5. לוחות מודעות וירטואליים. יש לא מעט כאלה ברשת. חפש קטגוריות שיכולות להתאים (אפילו "שונות") ואם אין, נסה להתאים את המודעה לקטגוריה... מומלצים במיוחד לוחות של קהלי יעד מובהקים יותר, למשל לוחות של סטודנטים. או לוחות באתרים שהאידאולוגיה או קהל היעד שלהם קרוב באופן טבעי למצע הפוליטי באתר שלך. 6. דואל ודואר. אל תפרסם באמצעות דואר זבל! אבל אתה יכול להכניס את כתובת האתר לחתימה שלך, כך שהיא תופיע בכל דואל יוצא. אתה יכול לעשות את אותו הדבר גם בדואר רגיל. 7. אל תרתע מלפרסם גם מחוץ לאינטרנט - למשל סטיקרים על הרכבים שלך ושל משפחתך/חבריך (סטיקרים אתה יכול פשוט להכין במחשב ולהדפיס במדפסת), מודעות חינם אם עוד יש כזה דבר, הודעות על לוחות מודעות של מוסדות חינוך וכיו"ב. אני מקווה שלא שכחתי כלום. ובהצלחה! (בתנאי שאתה בצד הפוליטי שלי, כמובן
) .

סרפד

New member
אה, כן, שכחתי

8. מאמרים. אם אתם יכולים, כתבו מאמרים בנושאים הרלוונטיים לאתרכם והציעו אותם לאתרים (או עיתונים) מתאימים, כשיחד עם שמכם כמחברים מופיעים גם שמו וכתובתו של האתר. 9. מגזינים ברשת (ומחוצה לה). אם יש לכם אתר מוצלח או משהו שונה להציע, נסו לזכות בסיקור במגזיני או מדורי רשת. נראה אם שכחתי עוד משהו. .

dozsa

New member
לסרפד

הרבה תודות על העצות.בכלל לא חשוב אם הן חדשות או מהפכניות הרצון הטוב בכל מקרה עשה לי הרגשה טובה--תודה (לגבי העמדה הפוליטית יש לי תחושה שפורמלית אנחנו דוקא לא באותו הצד אבל זה ממש לא משנה לפעמים,עובדה שאפשר גם כך,אז שוב כל טוב)

dozsa

New member
לסרפד שלום

שלום לך מצטער אבל אין לי מושג מה זה ואיך עושים:META TAGS ו"חתימה" אז אם יש לך עוד סבלנות אודה לך (אם לא אני מבין) הכתובת שלי:[email protected] תודה ברק (dozsa)

e-magine

New member
גם שאלה טכנית וגם שרשור חדש?

אפשר לבקש קצת כבוד לכללי הפורום הזה?

אני ממליצה שאת השאלות הבאות

שאתה מפנה לאדם מסויים (סרפד במקרה זה) תפנה למסרים האישיים.

למעלה