שלום הילה

wizard25

New member
שלום הילה

הילה אני רציתי להתיעץ בבקשה לגבי נסיעה קרובה שדחיתי אותה כבר פעמיים,אני מעוניין לצאת להודו בקרוב אבל במטרה ללמוד שם משהו ,ואולי לחזור לכאן ולהפיץ אותו ,אני חושב בקטע של יוגה או תורות רוחניות שאמצא שם ,אני רוצה לנסוע ביולי הקרוב,אני בהחלט מתלבט ואשמח אם תוכלי ליעץ לי,אני בן 25 מזל דגים,אין לי מושג לאן ולמה אני רק מכיר דברים בגדול שם,יש לי רצון לשנות את החיים שלי כי לא טוב לי כאן בכל הרמות,ואני מאד מתחבר לרוחניות אשמח לתגובתך.. המון תודה ויום נפלא

שאלתי את הקלפים את שאלתך

בפריסה של כן או לא לגבי חודש יולי. הקלפים אינם ממליצים לך לנסוע. לא תוכל ליישם את מה שאתה רוצה לעשות בהודו... לפחות לא במהלך התקופה של יולי-אוגוסט. מילה אישית ממני בפירוש הקלפים לטעמי אתה ממהר מדי ומתכנן כיצד לחצות את הגשר עוד לפני שהגעת אליו או לפני שראית אותו בכלל ! סע להודו, למד, ראה אם אתה מתחבר לכך ורק אז תחליט אם כדאי לך או לא להמשיך וללמוד ולהפיץ את התורה.

wizard25

New member
תודה רבה..על תגובתך

אני בהחלט ממהר וחושב על דברים בגדול,האמת שלא כיף לי כאן מכל הבחינות,כבר תקופה די ארוכה אני סובל מבעיה כרונית מסוימת ואני חשבתי שהנסיעה יכולה לעשות מהפך מאד גדול בחיים שלי,ואולי לאמץ איזה גישה לחיים שתהיה כל החיים.. בכל אופן המון תודה על התיחסותך! :))

למעלה