שלום הטודוס

איציק43

New member
שלום הטודוס

הן לנוצה דה פסח קונדו אסקפימוס להגדה אי לקומירה ויססקו אל קולו דאסנטר אי דמנדר פור ליציאה דמצרים יסלו קריאמוס הסנטר אי און פוקו אבלר קוזס דה דיא דה חול אמפסו מאיזו כתיינה 6 אניוז קון לקושיות דקה קמינרון לוס גודיוס אן אל מדבר ידקא נו טומרון וופור אור טרנו דקא נו קמינרון הלאינגלטרה אי דקא דקא אידקא אי נו אסקפו לוס מוזירס סאסנטרון אן לה טרסה ומיזו נו קרה איר סה אנדה איוס אנסופיטו מאקורי דה אונה פלברה קממדרה מנדבה אמי טו לה ויזנה אי דמנדר טלמכה איוו לו מנדי המאיזו טו מירמנה דמנדר טלמכה אי אסטה פיץ שאסנטו איה אי היו כומו סאזה טלמכה דוס אורז סאסנטו אי המוזוס דיו טיפו אסנטר באבר אונה קופיקה דראקי איאבלר פלאברס כאומרס אבלן אסטו אז מי קונשה דה אוי מונצס גרסיה אטודוס פור לויזטה אקי קארה ראיראה אברה קורסון דה פיירו בונאס נוטציס איציק או כמו מימא ממדרה איזקיטו

איציק43

New member
וסליחה על שגיא....

הכתיב והשמטת אותיות מקווה שתבינו בכל זאת וזו הזדמנות בעברית להודות לכולם גם על קבלת הפנים וגם על האפשרות הנפלאה לשמר ולשפר את התרבות והשפה הנפלאה הזו תודה איציק

אין דבר

איזיקיטו איידה תפשיל לאס מאנגאס אי אמפסה אאמבזאר יא תיאנס מוצ'ו לב'ורו מה ב'אלה לה פנה פ'יאתמי אי ברוך הבא.

אסטרלו

New member
מוי ארמוזו, איזקיטו

אנטנדי טודו. אב'אגאר אב'אגאר ב'ס אסקריביר מאס בואנו. לה פאלאב'רה אז: טנמקה. קיז'ו דיזיר: דנטנה אה מי אקי= תחזיקי אותי פה. טודוס טנמוס ממוריאס דה אסטה "טנמקה"

תנמקה

בעוונותי מוצ'וס אניוס קואדו יא מאנגראנדסי בושקאב'א אל פירוש דאסתה פאלאב'רה אי פנסאב'א קה אס "תן מכה" מא קון אל תייאמפו קה מאקודרי און פוקו דאל לאדינו אנתנדי קה אס "תינימה אקה"=אחזק אותי כאן. קה סה אזה, קון אל תיאמפו סב'יאנה אל מאויו. (לא בהכרך)!

ר ח י לו

New member
אי מוזוס נו סאב'יאמוס קואלו אס תנמכ

פיסטה קה וימוס "בוסתן ספרדי" אי אנטנדימוס, אראמוס מוי בוב'וס

SuzieRS

New member
מי גראן מאמא מי אנבאייב'ה אה

דימאנדאר די לה ב'איזאינה "aliko beni ". אי קאואנדו לי דימאנדאב'ה קי קומאידה אס אסטו,מי ריספונדאייה "komikaya "

Sarika

New member
חה חה..טרינדאפילו אי יו אן מי צ'יקס

מי פאריסיאה קי "תיינימי אקה" אס "תן מכה", קוואנדו מי מאמא מי מאנדאב'ה אנדי מי טייה פרה קי מי די "תיינימי אקה" יוראב'ה אי נו מי קיריאה אה איר.

למעלה