מסתבר אחותי...
ה הפלא ה8 New member 8/1/06 #22 קרן - קורס באמנות השירשור מתחיל בשבוע הבא. הקדימי הרשמתך... והכל בצחוק כמובן, כן? לא להעלב...
D dd חזקה ומאושרת New member 8/1/06 #12 גם אני חושבת שזה שם מקסים לגרוש של חברתי הטובה קראו איתמר ועוד לפני שראיתי אותו חשבתי כי הוא גבוה = תמיר והוא ? כולו היה 1.70 היה משעשע בזמנו
גם אני חושבת שזה שם מקסים לגרוש של חברתי הטובה קראו איתמר ועוד לפני שראיתי אותו חשבתי כי הוא גבוה = תמיר והוא ? כולו היה 1.70 היה משעשע בזמנו
P passioneta New member 8/1/06 #34 אי-תמר כמו אי-רציומאלי, אי-הגיון, אי שלילי וכו, כלומר ההפך מתמר/תמיר
3 3שרונית New member 8/1/06 #38 ממש לא, איתמר מלשון אמירה בארמית , פרוש השם אמירה של טעם,שקולה ומנומסת.
M MaYcHuK New member 8/1/06 #13 ברוך בואך ובהצלחה! אפשר טרמפ על היאכטה? תמיד היה לי חלום לשוט לסופש בשמש הטובה ועדיין מתה מפחד מיאכטות - מה יקרה אם פתאום תתחיל סופה ?
ברוך בואך ובהצלחה! אפשר טרמפ על היאכטה? תמיד היה לי חלום לשוט לסופש בשמש הטובה ועדיין מתה מפחד מיאכטות - מה יקרה אם פתאום תתחיל סופה ?
I ita227 New member 8/1/06 #15 תקראי באותיות הקטנות אני גם חזאי, אם אני יוצא לים, תהיי בטוחה שאין סערות
ע עדי2211 New member 8/1/06 #35 ברוך בואך.. ../images/Emo24.gif אולי נסדר לך איזו יאכטה.... אם תיהיה ילד טוב...