שלום.החיים קשים לי.............

שומקום10

New member
שלום.החיים קשים לי.............

.קשה לי עם עצמי מאוד ועם החיים.כבר שנים אני סובלת מבעיות נפשיות ריגשיות.כבר שנים טיפולים שלא מועילים.תרופות שלא עוזרות.רק מרדימות.משכיחות.כבר שנים רע לי מאוד עם עצמי.קשה לי להכיל את עצמי.יש לי חרדות מאנשים.אני לא יכולה להיות בחברת אנשים.כי יש לי תמיד הרגשה כי יהיו רעים אליי.תמיד גם זה היה כך בחיים שלי.החל מהילדות.שאמא הייתה מתעללת בי.בצורה הקשה כמעט ביותר..אז במי להאמין.אני יודעת שזה היה ממזמן.אבל זה עדיין גורם לי לפצעים בתור בחורה בנאדם בוגר שלא נרפאים.לדיכאונות קשים.לדימוי עצמי נמוך.לפגיעות עצמיות בעבר.............לחרדות הבכל בעיקר מאנשים.משינאה עצמית.וכמה כבר אפשר...........אני רוצה שלווה.בעיקר עם עצמי.בעיקר שקט פנימי.אפילו שינה אין לי. מה יהיה איתי.רוצה שקט והקלה.רוצה באמת להרגיש שאני חיה.

גרא.

New member
שומקום10,התסכול והאכזבה שלך מהטיפולים שעברת,

לא מדרבן אותך להמשיך לנסות למצוא את הטיפול המתאים,ויש לכן מן הסתם צדק בתחושות שלך. אבל,לעיתים מה שלא צולח בסוג טיפול אחד,מצליח באחר,וכך לגבי מטפלים ובתרופות.כלומר גם אם התיאשת מטיפולים,ותרופות שלא הביאו מזור לנפשך,אין פרוש הדבר שזה בלתי אפשרי.כי תקווה ואמונה ששינוי אפשרי הם הבסיס למוטיבציה לנסות עוד ועוד.אם לא נגעת בתחום של טיפול אלטרנטיבי, רצוי שתתנסי גם בזה.שלווה,ושקט פנימי,אפשר להגיע אליהם דרך מדיטציה.לעיתים גם "דקור סיני" מאד עוזר.את יכולה לפנות בקופ"ח שלך למרפאה האלטרנטיבית שיש בכל סניף,בכל הקופות,ולבדוק את הטיפולים המוצעים.דאי גם לעיין בירחון "חיים אחרים" בטאון המטפלים האלטרנטיבים,בכדי לחפש ואולי למצוא טיפול מתאים.אכן אני חושב שמגיעה לך להרגע מכל הבוכטה הזו של טיפולים ותרופות, מגיע לך להגיע לשלווה ולשקט פנימי.אבל זה יקרה רק אם תנסי לעשות מה שאפשר ולא תרימי ידיים. בהצלחה.

למעלה