שלום הורים יקרים

שלוש4

New member
שלום הורים יקרים

אנו מארגנים היתכנסות למען חיילנו, אפילו הכנו אתר לשם כך, אנו מבקשים עזרה בכתיבת טקסטים לאתר (שיעלה באופן רישמי הלילה), זאת הכתובת :http://army.hostrick.co.il/index_final.php אני בטלפון 050-5923706 בכל שאלה.

שלוש4

New member
היי

קודם כל המון תודה על התגובה המהירה, האתר מיועד לארגון היתכנסות למען החיילים, ישנם טפסים שונים של הרשמה, , מה ששמתי קודם זאת הסקיצה הראשונית, בשל המצב זה הקונספט הסופי : עמוד המיתנדבים שונה לעמוד אנשים שיכולים להסיע עמוד התרומות שונה לעמוד אנשים שצריכים הסעה עמוד הצופרים שונה לעמוד אירגונים שרוצים לעזור עמוד הד"שים שונה לעמוד תמיכה מהבית (אנשים מרחבי העולם ואנשים שרוצים לתמוך אך לא יכולים להגיע) הזמן חייל נשאר הזמן חייל (לשבתות וחגים לחיילים בודדים) עצומות שונה להרשמה להיתכנסות (על מנת שהמשטרה תוכל להיתארגן מבחינת אבטחה ועל מנת לעדכן את האנשים שרוצים להגיע ) הניזכור וצור קשר נשאר אותו דבר. אנחנו רוצים שמישהו שיודע להתבטא יותר טוב מאיתנו, רצוי הורה, יעזור לנו במלל של האתר, כל עזרה תתקבל בברכה.

gal74

New member
עזרה

אשמח לעזור במלל אני מנהלת בית ספר כך שזה מצוי בידי

שלוש4

New member
המון תודה על כל התגובות../images/Emo24.gif

קיבלנו תגובות מאנשים שלא הצליחו להיכנס, אז הינה הקישור, אגב הסקיצה שונתה קצת, ונימצאת כרגע בתכנות...

שלוש4

New member
הינה המייל שלי

[email protected] שלחי מה שאת מרגישה לנכון, יהיה גם סקר היכן המיתכנסים יעדיפו להיתכנס(ת"א או ירושליים). המון תודה

שלוש4

New member
כל מי שרוצה לעזור

בלכתוב את התוכן לאתר שישלח לי את המלל במייל, המון תודה לכולם !

טפת

New member
אני מבקשת להתנדב לעזור בבסיס צבאי

אשמח להרתם לכל עזרה בבסיס צבאי למען החיילים הלוחמים אני פנויה וחופשיה מכל מחויבויות אחרות.

שלוש4

New member
סבבה

רעיון מעולה, נצרף לעמוד של האירגונים גם אנשים פרטים שרוצים להיתנדב , המון תודה, אם יש עוד רעיונות הם יתקבלו בברכה

טפת

New member
לידיעתך בדף המתנדבים באתר פרסמתי ..

את שמי ואת מספר הנייד שלי וכול כולי רצינות וכוונה אמתית להתנדב.

שלוש4

New member
זה עדיין לא מוביל לאף מקום...

האתר עוד לא מתוכנת (עובדים על זה ברגעים אלו)... ברגע שהוא יהיה מתוכנת אנחנו נפיץ אותו כמה שיותר, אני אשלח לך קישור אישית למסרים

למעלה