שלום+הודעת פתיחה

raisingod

New member
שלום+הודעת פתיחה

טוב אז כמו שאדם חכם ציטט אדם חכם יותר "אין טעם בהצגות עצמיוןת ארוכות"ת אז אני רק יציג את מה שחשובת אז ככה אני בן 16 מי-ם ואני כמשתמע מכך שאני כאן לומד יפנית(אני יכול בגאווה לומר שאני יודע כמה קאנג'י מאוד מסובכים ושאני קורא די בקלות קאטאקאנה והיראגאנה :) אז אמם זה די הכל אני חושב שאני יכול להסביר עוד אם מישהו רוצה אבל אני חושב שזה די מיותר :) sore wa akatsuki atarashii kigen desu.!e それ は 暁 新しい 紀元 です טוב זהו להודעה הזאת (אני יכתוב עוד 20 דקות הודעה נוספת פשוט אח שלי רוצה את המחשב )

gill142

New member
ברוך הבא, ושאלה קטנה

אני מקווה שתוכל לתרום הרבה לפורום ושהפורום יוכל לתרום לך הרבה, אממ, אני גם מאזור ירושלים (גבעת זאב, שמעת פעם על המקום הזה?), ויש לי שאלה קטנה, איך אתה התחלת ללמוד יפנית בכלל, ולקרוא ולכתוב בקאנה, אני מתחיל ללמוד עכשיו, ואני בהירגאנה וזה די קשה, היית לך שיטה כדי ללמוד את זה או שפשוט שיננת וכתבת את זה הרבה פעמים עד שזה נכנס לראש שלך, כמו שאני עושה, או שיש לך שיטה יותר קלה?

raisingod

New member
יש עוד ירושלמי

טוב אז אמם אי לומד כבר שנה אפילו פחות ואמם אני פשו לומד מהר(+ נעזרתי ב J קווסט ללימוד קאנה) בכל מקרה בבקשה תסתכל למטה בהודעה לקבוצת לימוד ותיצור קשר אני ממש רוצה ללמוד עם אנשים וגם לעזור ללמד אנשים(פיתחתי שיטה די קלה להבנת קאנה וקנג'י כך שאני יכול לעזור לך)

GnomeBubble

New member
אני מציע לך גם לנסות את הספר

Remembering The Kanji של ג'יימס הייסיג, לפחות כשתגיע לזה. אפשר לקרוא את הדפים הראשונים בחינם באמאזון כדי לנסות. לדעתי זאת שיטה פשוטה ונוחה מאוד ללימוד קאנג'י. אפשר ללמוד אותם בשיטה של שינון, אבל תצטרך להשקיע בזה כמה שנים טובות ולרוב האנשים פשוט נמאס.

raisingod

New member
מכיר את הספר

ספר לא משהות אני די מעדיף ללמוד ממילון קנג'י וממילוניות(יש עוד חודש אני מזמין מילונית יפנית-אנגלית I am so happy) בכל מקרה גם הבעיה שלו זה שיטות הקאנה ולא קנג'י

GnomeBubble

New member
את הקאנה זה לא נורא לזכור אחד אחד

כי פשוט אין כל כך הרבה סימנים. אבל את הקאנג'י כדאי לזכור בצורה שיטתית. אני חושב שהספר RTK עבד עלי די טוב - במשך תקופה של קצת יותר מחצי-שנה הצלחתי ללמוד את כל ה-jouyou kanji, ולמרות שאני לא זוכר בע"פ את כולם עדיין (רק חצי בערך), בזכות הספר הזה אני פחות או יותר מסוגל לקרוא יפנית בלי לפנות כל הזמן למילון (וטקסטים פשוטים - בלי לפנות למילון בכלל). ואני מסכים שלא כל אחד ילמד את זה בחצי שנה (יש כאלה שלמדו בפחות, ויש כאלה שזה יקח להם שנתיים - תלוי בעיקר בכמה זמן משקיעים), אבל אבל בשיטה הסטנדרטית רוב האנשים פשוט לא מצליחים לעולם ללמוד את כל הקאנג'י.

למעלה