שלום ד"ר

talsa9

New member
שלום ד"ר

מה שלומך?? מקווה שהכל בסדר. יש לי תחושה שאת עמוסה יותר מתמיד (מדהים שבכלל יש אפשרות כזו, אנרג'ייזר שכמוך....) הגיעו תוצאות מלאות של הבדיקות ששלחת אותי לעשות. כשיהיה לך רגע, אשמח אם תציצי Creatinine (U) /24h 0.9 Urine Volume 1200 LH - Luteinizing Hormone 4.2 FSH 2.2 Estradiol -E2 458 Progesterone 68.7 Testosterone total Ichil 0.14 ** מחוץ לטווח ( 0.8-0.2 ) Testosterone Bioavailable 0.01 % Testosterone 9.7 (Cortisol 8 am (B 439 Cortisol Free (U)/24h 25.2 Keto 17 ster.fr.Andro 1.5 Pregnanediol 1 Keto 17 Steroids Total U 9.8 Keto 17 ster.fr.Etioch 2.2 Keto 17 ster.fr.Dehydro 0.2 Pregnanetriol 0.4 אגב, הייתי אתמול באיכילוב. רציתי להשאיר לך ד"ש עם שיר, אבל לא הייתי בטוחה איזה מהחלונות שלך... אולי מחר, באור יום, יהיה יותר קל.
ממני.

באיו

New member
איזה כיף לך

גם אני רוצה כזה קורטיזול נמוך!!!! חחחחח....

talsa9

New member
זה בסדר

תוך חודשיים מסדרים לך קורטיזול 0. את תישני יופי-יופי...

באיו

New member
ואם לא יסתדר

אני שומרת לי בצד פטיש 5 קילו יש גבול לכמה אפשר לא לישון.. אבל אם את אומרת שהנשירה לא מפסיקה הדיכאון לא עובר המשקל מסתדר בקושי... אני שואלת את עצמי- למה בכלל לעשות את הניתוח אם הקורטיזול חוזר לסידרו אבל שום דבר לא מסתדר מה זה משנה בעצם? ראית את ההודעה שלי מהיום עם הקורטיזול? מה דעתך?

talsa9

New member
למה את ככה

זה לא יפה. עוד יחשבו שאני מדכאת אותך... אמרתי לך שהמשקל חזר לקדמותו במהירות שיא שהפתיעה אותי ואת כולם, ובלי כמעט מאמץ. מצב הרוח ידע ימים טובים יותר, גם אחרי הניתוח, אבל זה אני - זה לא אומר שגם את תרגישי ככה. הנשירה לא הפסיקה אבל עדיין לא התייצבתי לגמרי - רק חזרתי השבוע לקחת גלולות, והפסקתי תרופות לא מזמן. חכי, הלו, תני לי צ'אנס. סיפרתי שהאקנה נעלם בין לילה, האדמומיות בפנים נעלמת כלא הייתה, ושיעור היתר לא חוזר אחרי טיפול אחד או שניים. למה את בוחרת להיתפס למעט הדברים שעוד לא הסתדרו אצלי, ולבנות עליהם תורה שלמה, הא? אני אלשין עליך לדוקטור !!

באיו

New member
לא יפה מלשנית אחת

ככה מדברים לבחורה עם גידול במוח?! אל תשכחי שלא כולם יצאו כבר מהדיכאון כמוך גב' happy-happy-joy-joy וכמובן שהכל בהומור... הרי לא באמת יש לי פטיש 5 קילו (יש לי מחבת)

talsa9

New member
ברור שבהומור

זה יכול להיות מצחיק, זה שהדיכאון עוד לא נטש אותי. אבל ההלשנה אמיתית. אלשין עליך, ובכבוד. את צריכה להחליט עכשיו שאת הולכת על המסלול המהיר לניצחון.

באיו

New member
תלוי

זה אומר גם לוותר על ארוחות שחיתות? כי הרי כבר לא יהיה לי תירוץ לשומניזים... הכנתי עכשיו חביתה מארץ החביתות עם שמפניון וצהובה חבל שלא היה בצל ירוק אבל חפיףףף אגב איך את מתכתבת במחשב? את לא יודעת ש 9 באב? צריך להיות בצום או משהו כזה... לא שאני גאה בזה במיוחד- אבל אני לא בקיאה ברזי הדת והמסורת אני רק יודעת שאין "האלופה" בגלל זה

IאילהI

New member
מותר להתכתב במחשב

זה יום חול לא שבת או חג. יום אבל על החורבן ועל שנאת חינם (ולא על הקושינג שלכן). וזו היתה פינת הדת.

talsa9

New member
ועוד קטנה, ד"ר -

עברו 11 יום מאז שקיבלתי (תודות לפרוברה). מחר הגלולה ה-12 במספר, ועדיין אין סימן לסופו. זה אמור להדאיג את הבולגרים, או שטוב לנו??

זה יסתדר

אגב, התוצאות שלך מאד טובות. הן כמובן נלקחו לפני תחילת הגלולה. ראית שה-LH היה בהחלט נמוך. לדעתי עם הזמן זה היה מסתדר לבד. לא חשוב בכל מקרה, את הגלולה את מקבלת לכל מיני צרכים. היה נסיון טלפוני אחד שנפל בזמן שהייתי עם שאר בני משפחתי באוטו, ומאז לא חזרה אלי. בשעה טובה, גמרתי עם הטיפול של האוטו, והטסו. ואפילו לא מצאו לי שום דבר. זה שיא, כי מה זה הם מחפשים. לא אורות, לא ברייקסים, לא לוחית זיהוי שכביכול אי אפשר לקרוא את המספרים, לא פליטת CO, כלום!

talsa9

New member
חבל שלא שאלת אותי

קודם, הייתי אומרת לך... אוטו מתפקד כמו הבעלים שלו, זה כמו חיות, את לא יודעת??
שמעתי על הניסיון הטלפוני שלא צלח, וגם על זה שכן. תודה שענית, ושענית עם כל הלב. זה כנראה מהותו של האפטר-אפקט - ההתפרקות אחרי ההחזקה רבת השנים. בעזרת המופלאה הזו, אני אוציא מזה הרבה דברים טובים. זה ברור לי. הייתי פעמיים באיכילוב בשלושת הימים האחרונים, לבקר חברה בנוירולוגית, וסתם רציתי למסור לך ד"ש-עם-שיר, או חולצה-ותקליט... שוב תודה.

באיו

New member
זה מסביר למה

האוטו שלי במוסך כל יומיים חחחחחחח אז אחריי הניתוח גם האוטו יתחיל להתינע כמו שצריך?

talsa9

New member
בוודאי שבטח

אני מקווה שהחיות שלך לא במוסך כל יומיים...

באיו

New member
לא לא לא

החיות שלי יותר מתוחכמות מזה הכל בסדר איתן בשוטף... ואז יום אחד הן מפילות עלייך איזה חירום דחוף כמו התקף אפילפסיה באמצע פסח שעלה לנו בחופשה המשפחתית המתוכננת או ביקור חירום בשבתות... את זה הם אוהבים במיוחד וכמובן- איך לא- בימים של מבחנים באוניברסיטה אחד מהם חייייייייייייייב וטרינר ככה זה בע"ח ועדיין- אני אוהבת'ותם מכל הלב :) הרבה פחות משאני אוהבת את האוטו תהיי בטוחה

למעלה