שלום ד"ר

שאולי444

New member
שלום ד"ר

סלח לי על השאלות הקשות לגבי החתולה,ובקיצור היא קצת משלשלת (לא הרבה חומר ולא הרבה פעמים ביום)אחרי העיקו והאנטיביוטיקה שנתתי לה היא קצת התאוששה אבל נראה לי שהיום היא שוב קצת פלסטלינה, בקושי זזה,אכלה קצת היום,לשתות לא ראיתי אבל נתנה שתן,אחד הגורים קפץ עליה והיא רק השמיע איזה קול והמשיכה לשכב ואחר כך הלכה קצת למקום אחר לנוח מהגורים מה עושים? ושוב סליחה על השאלות הרבות ,אני חתולאי טירון ולא כל כך סומך על הוט' שניתח אותה

שאולי שלום

אני עוקבת אחר מה שאתה כותב וניכר שמאוד מאוד איכפת לך מהחתולה. אמור מהיכן אתה ואולי נוכל להמליץ לך לפנות לוטרינר טוב שעליו תוכל לסמוך ושיבדוק את החתולה. ממה שאתה מספר זה לא נשמע טוב.

הי שאולי

המצב שאתה מתאר לא נשמע כל כך טוב ממה שאני מבין - ותקן אותי אם אני לא מדייק: חתולה אחרי עיקור, עם גורים יונקים, ירודה, השתפרה מעט _אבל לא לגמרי) עם אנטיביוטיקה והחמירה שוב לאחר הפסקת הטיפול. חתולה כזאת צריכה בדיקה מקיפה, כולל לפחות בדיקות דם בסיסיות. דבר שוב עם הוטרינר - אולי הוא לא מבין את חומרת הבעיה. אם אתה לא שלם עם דעתו - זכותך לבקש ייעוץ נוסף, רצוי ממישהו שאתה סומך לחלוטין על דעתו (כמו שהיית עושה אם היה מדובר חס וחלילה בך או בבן משפחה אחר) ארז

למעלה