שלום ד"ר

talsa9

New member
אני רק תשובה לשאלה

אני שמחה לענות כי למזלי (!!) אני מטופלת של ד"ר תורג'מן מזה כמה חודשים. היא קרן האור במסלול הרפואי שלי, אני סומכת עליה במאה אחוזים, ואכן אני לא לוקחת כלום בלי אישורה.. מאחלת לך שאם תצטרכי, תמצאי גם את כתובת כזו שתלווה אותך.

טל איך שומרים עליך

נכון, טל מטופלת אצלי ולכן אני מרשה לעצמי להדריך אותה באמצעות הפורום. לרוב ההמלצות שלי כלליות וברוח ה-disclaimer, אני לא פעם מדגישה את העובדה כי אני אל מטפלת ולא יכולה לתת הנחיות מדוייקות. זאת ועוד, היו לי הרבה התנסויות עם אנשים שכתבו לי את הסיפור שלהם בפורום ושאלו את דעתי ואחר כך הגיעו למרפאה שלי. דברים שרואים מכאן לא רואים משם, ולכן אני מאד נזהרת. גם אחרי אנשים שאני מכירה אני לא מוכנה לעקוב בלי סוף רק באמצעות התכתבות. אין טוב ממראה עיניים וממשמע אזניים. This being said, את יכולה לקחת את התרופות שרופאת העור נתנה לך. אגב פטרת היא דבר מאד שכיח בקושינג בגלל דיכוי המערכת האימונית. אני בטוחה שהיום זה יגיב מאד טוב לטיפול.. יתכן גם טיפול מקומי, ולדעתי עדיף להתחיל כך. אם נותנים לך טיפול בכדורים שזה יהיה למיסיל ולא ניזורל שיכול הלשפיע על התאוששות הציר. לא השבצת עם הירידה במשקל הפעם, אז איפה אנחנו, 11-12 ק"ג? גגגגגגגרררררררררררררררררררר

talsa9

New member
שלום ד"ר

מקווה שעבר עליך חג נעים ושמח. הייתי אצל רופאת עור שנתנה לי שתי אופציות לטיפול בפטרייה: - משחה חיצונית בשם "למיסיל" (היא טוענת שספק אם היא תעזור) - כדורים בשם "טלפסט" פקסופנאדין הידרוכלוריד 180 מ"ג ליום. האם זה בסדר לקחת את הכדור במקביל לפרדניזון? כרגיל, לא לוקחת כלום בלי אישורך.. תודה וחג שני שמח טל אגב, אפילו לא טעמתי מצה..

talsa9

New member
רק שמחה

לכתוב את מה שכתבתי. התכוונתי לכל מילה. הכדורים שקיבלתי נקראים "טלפסט". זה לא "ניזורל" ולא "למיסיל". לקחת בכל זאת? וכמה זמן להפסיק (אם בכלל) לפני בדיקת הקורטיזול הקרבה? ד"ר, שותפה לכל דיל שתרצי. אבל לכנסת??!

talsa9

New member
תכיני את המצלמה

ירדתי כבר 11 ק"ג. נכנסתי אתמול לג'ינס שקניתי לפני יותר משנתיים ולא הספקתי ללבוש אותו. ולא תאמיני, הפנים שלי חזרו. כבר שכחתי איך הם נראו.. השווצתי הפעם רק כי הזמנת. לא נעים לי (למרות שאני חוגגת על החוויה המתקנת). ובכל מקרה נשארו עוד 4 ק"ג להוריד, ועוד כמה תקלות לתיקון במעט שעות העירנות שיש לי ביממה.. תראי במו עיניך עוד 3 שבועות. איזה כיף.

למה לא? אם פנינה יכולה אני לא?

יש לי לפחות את הכישורים שלה לא? למיסיל גם קיים בכדורים. גם בכדורים זה בסדר. טלפסט זו תרופה נגד אלרגיה וגירוד, אין כל בעיה. רק הזהרתי אותך שאם היא מחליטה לתת לך תרופה אחרת בכדורים שנקראית ניזורל (קטוקונזול), אז זה לא. באופן אירוני, היא תרופה שמורידה קורטיזול ונתונים אותה לעיתים קרובות כהכנה לפני ניתוח של קושינג כי היא מצליחה להוריד יפה את הקורטיזול. במקרה שלך אנחנו עכשיו רוצים שהוא יעלה. מה הכיף, ההרזיה, ההחלמה או לראות אותי?

talsa9

New member
אין ספק שאת יכולה

אבל יש לי הרגשה שלא יהיה לך ממש כיף שם.. ואפרופו כיף - כיפית כל החבילה יחד, ובמיוחד לבוא איתה להשוויץ לך. וחוץ מזה, אני לא רגילה לא לראות אותך פעם בשבוע.. ואם בדיקת הקורטיזול תראה שהבלוטה מתעוררת, בכלל תהיה שמחה גדולה. לא ככה?

נכון נכון

נצטרך לחשוב על תרוצים אחרים להמשיך במפגשים. מה יהיה? והנכסת, ממש לא. ושלא יפגעו הירושלמים, אבל גם אם הייתי מתה לעבוד שם, המקום שלה הוא עבורי בעיה כלשהי. כנסת בתל אביב זה דווקא נראה לי רעיון מצויין, אפילו חברי כנסת אולי היו מגיעים לישיבות... בטח יהיו פה אנשים שיחשבו שאמתרי דברי כפירה נוראים, שיסלחו לי.

talsa9

New member
בחול המועד מותר..

ואני מזדהה. תל אביבי נשאר לנצח תל אביבי. חוץ מזה, עזבי אותך מהכנסת. אפשר לעשות דברים טובים יותר במקומות טובים יותר. תראי איזה יופי אני נראית בזכותך, ותביני..

אני מפתחת ציפיות

אני רוצה שתדפקי הופעה, שום דבר פחות מזה לא יתקבל. טוב, ו-On this happy note, עוד כמה דברים לסיים והולכים לישון, מחר הוא גם יום עבודה. לילה טוב

למעלה