שלום ד"ר...

א סיני

New member
שלום ד"ר...

אני סובל מזה חודש מהרגשת שריפה בגידי כף היד (ב2 הידיים). לפני כ12 יום רשם לי הרופא VIOXX ל10 ימים ובתקופה זו הרגשת השריפה נעלמה כמעט לחלוטין אך חזרה ברגע שהפסקתי לקחת את הכדורים. הרופא הפנה אותי לאורתופד על מנת לשלול בעיות אחרות, אבל אני חושב שהבעיה שלי היא דלקת פרקים עפ"י הסימפטומים והשפעת הVIOXX. האם יכול להיות חשש לCARPEL TUNNEL SYNDROME ? האם זה הגיוני ללקות בדבר שכזה בגיל 24 (דלקת פרקים) ? הפסקתי להתאמן פיזית ואני בקושי משתמש בידיים, ההקלה היחידה שאני מרגיש היא כאשר אני מחמם את הידיים או שם תחבושות אלסטיות על הידיים. הסיפור הזה די הורס לי את החיים ומונע ממני לעבוד, לנגן ולהתאמן. האם יש אלטרנטיבות אחרות כגון דיקור סיני וכו' ?

הרגשת שריפה בכפות הידיים

הרגשת שריפה או לסרוגין נימול , תחושת זרם בכפות הידיים מרמזות לכיוון של CARPAL TUNNEL SYNDROME וכדאי לבצע בדיקת א מ ג בניסיון להוכיח זאת - ברוב המקרים תסמונת הזאת מתפתחת ללא סיבה אם כי היא גם יכולה להיות ביטוי לדלקת בשורשי כפות הידיים, סכרת או תת פעילות של בלוטת התריס. קודם רצוי להוכיח שזאת הבעיה התופעה מתוארת בכל גיל - לפני שמדברים על טיפול כלשהו , כדאי להגדיר יותר טוב את הבעיה

א סיני

New member
ד"ר שוב שלום...

הייתי אצל האורתופד והוא הפנה אותי לבצע בדיקת EMG ואולטראסאונד לידיים בחשד ל WRIST TENDITIS ולשלול את אופציית ה CARPAL TUNNEL SYNDROME. קבעתי את הבדיקות לכבעוד חודש אולם עם הזמן נעלם לי הקשיון שהייתי מרגיש בבוקר בפרקים והשריפה כמעט ונעלמה לחלוטין. האם יש אופציה שאני מחלים מה TENDTIS ואפטר סופית מהתופעה (והבדיקות) או שכדאי בכל זאת לבצע את הבדיקות למען הסרת חשש או חזרת התופעה בעתיד ?

א סיני

New member
מקפיץ...

מקפיץ למעלה...ממממממממממממממממממממממממממממממממממ

למעלה