שלום ד"ר קרן!

IאילהI

New member
שלום ד"ר קרן!

הייתי היום אצל רופאת הנשים והיא מרוצה מתוצאות הבדיקות וממליצה להמשיך עם הדיאנה וכך אעשה.מה שכן, היא אמרה שיש יחסית הרבה שומנים בדם גם טובים וגם רעים ואני צריכה לעשות הרבה כושר
. 3 שעות בשבוע לפחות התעמלות אירובית (אני אוהבת לשחות ולרקוד רק חבל שאני לא עושה זאת...) לזכותי יאמר שאני הולכת הרבה מאד ברגל וגם מטיילת! העליה שלי במשקל לא ריגשה אותה (בלשון המעטה) היא טענה שהיא לא רואה שום שינוי ואני נראית בסדר גמור. אבל אני ראיתי שחור על גבי דיגיטל את העליה האכזרית הזו והיא הולכת להיות מצב זמני בלבד. הלחץ והמתח של סוף שנה יתרמו גם הם (אני מקווה) להורדה במשקל. (אני לא מאמינה שהצטרפתי לעניין האובססיבי הזה של המשקל). סחטיין על השידוכים! גם אני הצלחתי, יש לי 2 זוגות (וגם הרבה כישלונות....
) מחכה למתכון לקניידעלך...

efiey

New member
ד"ר תורג'מן,

טוב לדעת שאת גם שדכנית... נדבר על זה בעוד שבועיים וחצי... יש לי תור אצלך ב- 11-5... יום טוב

ווא ווא ווי ווא, אל תבנה עלי!

אפי, אני יודעת שאתה פנוי, אבל אל תיקח את זה בצורה רצינית. אני לא באמת שדכנית. שידכתי פעם אחת, בחור שהיה חבר שלי עם חברה אחרת שלי. זה היה לפני הרבה שנים, זה שידוך מאד מוצלח אבל ומאז לא חזרתי על המעשה הזה. אז, תבוא בכיף בעוד שבועיים, אבל אל תצפה לכך שאפתור לך בעיות בכוון הזה. מה ש אמרתי לטל זה רק היה כדי לרומם לה את מצב הרוח. הרבה רוח, לא הרבה ממש.

מתכון הקניילדלעך

אני אל בטוחה איפה תוקעים את ה-ע, אבל נראה לי אחרי ה-ל, אולי אני טועה. ובכן, ללא תרגום לעיברית בשלב זה, אני מצרפת לכל המעוניינים את מתכון הקניידלעך הטעימים ביקום (להבדיל מהמנה של עובד למי שמכיר...) דפנה זו אמי, הניסוח הלירי הוא של אבי, והמתכון הוא כעת של כל באי הפורום. ואם תפוז תשרוד עוד אי אלו שנים, אז בחיפוש מתקדם תמיד אוכל למצאו אותו, וכך לא אדאג שהמחשב שלי יקרוס יום אחד ואיתו המתכון המופלא. תהנו!

למעלה