שלום-דילמה

editmy

New member
שלום-דילמה

סבא שלי ז"ל אסף בולים (זה נקרא אספן בולים?!?) בכל אופן יש ברשותי 3 אלבומים עם כל הבולים שלו הוא נפטר לפני 26 שנה, אני יודעת שזה אוסף מאוד מאוד יקר. איך ניתן לדעת מה הערך שלהם? אם אני רוצה למכור מה אני צריכה לעשות? הם מאוד שמורים- איך אני יודעת שלא נפגמו?

Mercyful God

New member
שלום שלום

הגעת למקום הנכון . אם תכנסי לדף ה"שאלות נפוצות" תוכלי לקרוא מאמרון קטן בנושא הערכת בולים . והנה טיפ קטן מראש, אל תפתחי ציפיות , אמנם ישנם בולים שערכם גבוהה, ברוב הפעמים בקטעים האלה הביטוי " כגדול הציפיות כגודל האכזבות" נכנס טוב . אז אולי דווקא תמשיכי את אוספו ? מקווה שתסתדרי, ואם לא אכפת לך לספר לנו על האוסף שלך באותה הזדמנות - נשמח ! (לכל אחד יש אוסף 0_-)

תמיר1991

New member
גלעד צודק.

אל תצפי ליותר מדי, אלא אם הבולים הן מישראל - 5 השנים הראשונות לעצמאות עם שובל מלא, ארה"ב ומערב אירופה לא חתום. תמיר.

editmy

New member
סבבה-

מה אתם יכולים להגיד לי על- א/ק "שלום" עם שובל זה מה שאימא שלי ניסתה להסביר לי אני לא מצפה לכלום אני רוצה לברר מה זה אומר כי אני יודעת שיש שם בולים יקרים אני אברר על זה בהרחבה יש לכם מיע על סחבק?

doroni10

New member
הבול הוצא ב 16.12.1963

הנה תמונתו (לקוחה מאתר התאחדות בולאי ישראל- מחירון גלעדי). על פי מחירון גלעדי, מחירו לא משומש עם שובל: 26 שח'. תוכלי לשוטט בקטלוג ולבחון את הבולים ומחיריהם (בולי ישראל בלבד). דורון,

doroni10

New member
הבול הוצא ב 16.12.1963

הנה תמונתו (לקוחה מאתר התאחדות בולאי ישראל- מחירון גלעדי). על פי מחירון גלעדי, מחירו לא משומש עם שובל: 26 שח'. תוכלי לשוטט בקטלוג ולבחון את הבולים ומחיריהם (בולי ישראל בלבד). דורון,

תמיר1991

New member
א/ק שלום - אם תרצי למכור תקבלי כמה

שקלים, אולי אפילו 10. זה לא בול נדיר במיוחד, אבל בהחלט בולט ביחס לחבריו לתקופה. תמיר.

למעלה