שלום, דחוף דחוף דחוף!!

liraz331

New member
שלום, דחוף דחוף דחוף!!

אני מארגנת ערב צוות של חברת תקשורת מובילה, כאשר בערב צוות זה יהיו 27 אנשים בגילאי 22-30 הערב צוות צריך לכלול קריוקי על האש משחקי חברה והכי חשוב שלא מצאתי- מקום אשר יכלול את כל ה27 אנשים כמו וילה לופט וכו...המקום צריך להיות באיזור מישור החוף חיפה והקריות והשעה תהייה משמונה בערב התקציב שלי הוא לא ממש גדול 120 ש"ח לאדם שזה יוצא בסך הכל 3240 ש"ח כולל הכול הערב כמובן אמור לכלול בתוכו אלכוהול אני צריכה רעיונות בדחיפות... מקום שאולי אתם מכירים שיסכים לארח כמות כזאת של אנשים שלא יעלה על 1500 ש"ח כי את שאר התקציב אני צריכה להשאיר לאוכל קריוקי ואלכוהול... אודה לכם על עזרה מהירה...

KarinDi

New member
קודם כל לנשום

לחץ והיסטריה מקשים על אנשים לחשוב באופן הגיוני ומקורי....כדי למצוא רעיונות טובים לפעמים דרוש זמן. בעיקר כי השאלה שאת שואלת היא לא פשוטה והתקציב הוא נמוך מאוד באופן יחסי. - קודם כל הייתי מציעה לך לבדוק עם החבר'ה בעבודה. אולי ההורים של מישהו במקרה גרים בקיסריה? אולי למישהו יש דוד שמשכיר וילות ויעשה לכם הנחה? זה דבר ראשון. - אם זה לא עובד הייתי מציעה לנסות להתרחק קצת מהמקומות הקלאסיים לווילות- הרצליה, קיסריה,יש מספר לא קטן של מושבים בהם אפשר למצוא ווילות, למשל עופר, עין וורד וכו' (לא הייתי באף אחד מהם, ולכן אל תקחי את זה כהמלצה על המקום אלא רק על המיקום). - אופציה נוספת, אם גם זה לא עוזר- לחשוב יצירתי. יש מקומות שהם יותר "מתנסיים" באופיים, כמו למשל "מרכז תרבות העמים" בירושלים, או מלונות קטנים באיזור תל אביב שיש להם אולמות אירועים קטנים שיכולים להתאים בדיוק למטרה זו. כמובן שחשוב לברר שאין הגבלה על השעה, אבל זה יכול לעבוד. מצרפת לך אתר שמצאתי שיכול לעזור לך להתחיל את החיפוש אחרי ווילות זולות יותר...אולי אפילו בפתח תקוה :) בהצלחה, נשמח לעדכונים!

liraz331

New member
תודה על העזרה...

האם יש משחקים מעניינים לטווח גילאים שציינתי בהנחה שהמשתתפים מכירים אחד את השני ממש טוב?

KarinDi

New member
בעיני...

משחקי "של מי השורה הזאת בכלל" הכי מתאימים לאירועים כאלו. צריך שהאנשים ירגישו בנוח אחד עם השני ויסכימו להתנדב לעשות שטויות. דוגמה למשחקים: למצוא כמה שיותר שימושים לחפץ בנאלי, לנהל דיאלוג רק בשאלות, דיאלוג לפי הא'-ב', לשלב משפטים שהקהל נותן מראש בשיחה על נושא אקראי וכו'. מעבר לזה אפשר גם: - פנטומימה (תמיד מצחיק) - אמת ושקר - תחרות קבוצתית שכוללת: חידות הגיון, משימות "ספורט" (למשל משיכת חבל, הורדות ידיים), משימות שתייה/אוכל ועוד - משחקי ילדים גם יכולים לעבוד טוב (עם קצת אלכוהול): חבילה עוברת, נר בבקבוק, לפוצץ בלון, לאכול "דני" בעיניים עצומות, למצוא סוכרייה בקמח האם זה הכיוון?

liraz331

New member
בהחלט הכיוון

של מי השורה הזאת יתאים בהחלט לערב זה ומשחק הקופסה של הילדים שהשאלות שיהיו שם הם על המחלקה. מה זה אמת ושקר? לא שמעתי על זה אם תוכלי לפרט אני אשמח. משימות שתחחה זה נחמד- יכול להיות אולי לשאול שאלה ומי שלא עונה נכון שותה את הכוס . נ.ב מצאת את הטירה בקיסרייה.. האם שמעת על המקום הזה ואת חושבת שהוא טוב? והאם 2000 ש"ח זה לא הרבה לשלם על מקום?(זה מה שהציעו לי) תודה

KarinDi

New member
תשובות

אמת ושקר- כל אחד צריך לספר שני סיפורים (על עצמו או על מישהו אחד שבמעגל) וכל השאר צריכים לנחש מי האמת ומי השקר. מי שאצלו טועים הכי הרבה אנשים- מנצח לגבי "הטירה"- אני מכירה מקום שנקרא ככה בגעש, אבל זה אולם אירועים מטורף, לא נראה לי שמדובר על אותו המקום. לא שמעתי על המקום, אבל המחיר נשמע לי די סביר, למרות שלא עומד בתקציב שהצבת, אולי שווה לך לברר עוד קצת כדי לעמוד בתקציב...

למעלה