שלום דחווווף

שלום דחווווף

שלום לכולם יש לי בחור שאנו מאורסים ואמורים להתחתן אך היו קצת 'קשיים ובעיות ואהבתו קצת ירדה ולא רציתי לבטל הכל ועשיתילו כישוף לחזק את האהבה בנינו עכשו רציתי לשאול: בדרך כלל אחרי כמה זמןיש לראות תוצאות???.

Bartal j

New member
מה זאת אומרת עשית לו כישוף?

כאילו את לא אמורה לדעת בעצמך תוך כמה זמן תראי את התוצאות? אני נתקלת בזמן האחרון במלא אנשים שטוענים שעשו כישוף למרות שאין להם מושג במאגיה אני לומדת כבר 4 חודשים כמעט ועוד לא ביצעתי כישוף כי אני לא מרגישה מוכנה עדיין , וחוץ מזה אם עשית את הכישוף והוא פועל את לא מפחדת שישי סיכוי שהתוצאות לא יהיו כל כך מלבבות ? את יודעת מי שמתעסק בזה ולא מבין זה עלול להיות לא טוב עבורו כי מי שלא יודע להדליק את התנור עלול להיכוות מהאש.. בכל זאת אני מאחלת לך בהצלחה בחייך.. שלך:בר

12111 מיכל

New member
שאלה

אני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא של מגיה וכישוף מישהו בבקשה יכול להביא לי שמות של ספרים כולל את השמות של הכותבים של הספרים ואני גם צריכה לדעת שם של חנות והאזור שבו מוכרים את הספרים האלו אני חיפשתי בכמה מקומות אבל האנשים הסתכלו עליי כאילו באתי מהירח

בחנות שמזכירים פה

קיטרו, (שיש בחיפה ובת"א), לא יסתכלו עליך כאילו נפלת מהשמיים. בעיקר ספרים באנגלית, אבל יש גם בעברית.

12111 מיכל

New member
אני צריכה....

לדעת איפה זה אני לא מקירה את האזור ממש טוב את יכולה להגידלי בבקשה איזה רחוב זה

אז קרובה יותר אליך החנות

שנמצאת בת"א. היא נמצאת ברחוב מרכז בעלי המלאכה, שנמצא ליד רחוב קינג ג'ורג' ומקביל לשנקין. פרטים נוספים (וגם מספר טלפון) תמצאי באתר של החנות, שנמצא בקישור (ניתן להזמין גם בדואר).

למעלה