שלום לכולם יש לי בחור שאנו מאורסים ואמורים להתחתן אך היו קצת 'קשיים ובעיות ואהבתו קצת ירדה ולא רציתי לבטל הכל ועשיתילו כישוף לחזק את האהבה בנינו עכשו רציתי לשאול: בדרך כלל אחרי כמה זמןיש לראות תוצאות???.
כאילו את לא אמורה לדעת בעצמך תוך כמה זמן תראי את התוצאות? אני נתקלת בזמן האחרון במלא אנשים שטוענים שעשו כישוף למרות שאין להם מושג במאגיה אני לומדת כבר 4 חודשים כמעט ועוד לא ביצעתי כישוף כי אני לא מרגישה מוכנה עדיין , וחוץ מזה אם עשית את הכישוף והוא פועל את לא מפחדת שישי סיכוי שהתוצאות לא יהיו כל כך מלבבות ? את יודעת מי שמתעסק בזה ולא מבין זה עלול להיות לא טוב עבורו כי מי שלא יודע להדליק את התנור עלול להיכוות מהאש.. בכל זאת אני מאחלת לך בהצלחה בחייך.. שלך:בר
אני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא של מגיה וכישוף מישהו בבקשה יכול להביא לי שמות של ספרים כולל את השמות של הכותבים של הספרים ואני גם צריכה לדעת שם של חנות והאזור שבו מוכרים את הספרים האלו אני חיפשתי בכמה מקומות אבל האנשים הסתכלו עליי כאילו באתי מהירח
שנמצאת בת"א. היא נמצאת ברחוב מרכז בעלי המלאכה, שנמצא ליד רחוב קינג ג'ורג' ומקביל לשנקין. פרטים נוספים (וגם מספר טלפון) תמצאי באתר של החנות, שנמצא בקישור (ניתן להזמין גם בדואר).