שלום דוקטור..

מיואש17

New member
טוב אני בהחלט מחר.....

מתקשר למוקד לברר, ובתקווה גם להזמין תור לרופא(תודה, עזרת לי מאוד, גם שאר חברי הפורם עזרו מאוד)!!
מחר אני אספר לכם איך הלך....

מיואש17

New member
טוב התקשרתי למוקד.....

אבל אין לי מזל-צריך הפניה!! ואני כבר לא יודע מה לעשות!!??? אותה אחת שדברתי "בזימון תורים" -התכוונה להזמין לי תור אצל אורלוג בכול מקרה -אבל היא אמרה שאני צריך להשיג הפניה-אז אמרתי לא שלא תזמין, אני קודם כול השיג את הפניה מרופאת הילדים-אני מרגיש שעשיתי טעות- יכלתי ללכת לרופא בלי הפניה???!!!!!! כי היא התכוונה להזמין לי! טוב אני לא יודע אם אני יכול ללכת לרופאת הילדים-ולבקש ממנה הפניה!!! אני כבר ממש מתוסכל!!!!

Plok2

New member
מה זאת אומרת להזמין לך?

נראה לי שאתה טועה, איך היא יכולה להזמין לך הפניה? הרי היא אמרה לך שאתה צריך להשיג הפניה. אמרתי לך תתקשר ותגיד לרופאת המשפחה שתשאיר לך הפניה במזכירות. או תלך אליה ולפני שאתה יוצא מהחדר תגיד לה שאתה צריך הפנייה. זה או זה או זה

מיואש17

New member
לא הבנת.....

שאמרתי שהיא יכולה לזמין לי - היא התכוונה להמזין לי בכול מקרה תור אצל רופא אורלוג- פשוט היא אמרה לי להשיג עד אז את הפנייה!! אז אני אמרתי לה שלא תזמין תור!!!!! תראה לא נראה לי שזה רעיון טוב להתקשר לרופאה שלי-כי מה כך סתם להגיד לה בטלפון ואז לבקש הפניה-אין סיכוי שהיא תתן לי!!! אני מוכן ללכת לרופאה שלי- אבל רק אם אני אהיה בטח שאני לא אצטרך להתפשט!!!!! אני כבר ממש לא יודע מה לעשות!

מיואש 17

פורום זה אמור רק לתת מידע כללי עד כמה שאפשר בלי לראות את הבעיה מקרוב. הופנת להמשיך טיפול אצל רופא אורולוג בקופ"ח שלך, עקב בעיית אי נעימות שיש לך מחשש שתיבדק ע"י רופאה אתה מנסה לקבל פה הפנייה, דבר שאינו יכול לקרות. צלצל לרופאה שלך דבר איתה טלפונית תבקש שתשאיר לך במשרד או שתישלח לך הזמנה בדואר, אינך חייב לפרט בפניה את הבעיה בדיוק, אך הינך חייב לומר לה שאתה מעוניין לקבל הפנייה לרופא אורולוג, אם אינך יכול לעשות גם זאת אז לדעתי אתה בפורום הלא נכון! בהצלחה

מיואש17

New member
סליחה שלא עניתי....

אוקי הלכתי לרופאת ילדים שלי ובקשתי הפנייה, הלך חלק, היא אפילו לא בדקה אותי, זה היה נהדר. כבר באותו יום התקשרתי למוקד והזמנתי תור לאורולוג. הבעיה שהתור שלי הוא בעוד הרבה זמן בנובמבר! למה כולך הרבה זמן, הבעיה שלי קצת דחופה... יש לי בעיה נוספת שהיא לא קשורה לוריקוצלה. בכול מקרה תודה לכם-עזרתם מאוד

למעלה