שלום! גמני חדשה!

or 343

New member
שלום! גמני חדשה!../images/Emo107.gif

יש לי כלבה קטנה מסוג מעורב של שנאוצר עם טרייר , היא מתוקה לאללה (קוראים לה מאיה ), אנחנו לא יודעים בדיוק בת כמה היא כי מצאו אותה ברחוב פצועה ואז אימצנו אותה... הספרית שסיפרה אותה לא מזמן אמרה שהיא כבר די מבוגרת, לפי השיניים, אבל אפרופו השיניים הבעיה היא שיש לה אבן על השיניים ובגלל זה גם נראה לי שקשה לה לאכול... אז אומרים שצריך לקחת אותה לוטרינר שיעשו לה ניקוי שיניים. יש לכם מושג כמה זה עולה?? ואיך זה הולך בדיוק?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif גם לי יש שנאוצר ../images/Emo9.gif

אבל גזעי
(מה זה משנה...
)

היי אור../images/Emo70.gif

WELLCOME MY DEAR
ממצב??!!1 גמני חדשה...וגם לי יש
ה (דההההה!!1) קוקרספנייל רק שהיא רק בת שנה וחצי....הכי חמודה בעולם...היא ישנה פה לידי -היא מאלה שהולכים לישון מוקדם וקמים מאור וישנים גם סיאסטות...סתם!!!1 בכל מקרה, ברוך....(....הבאה כן?!?!1) רק סורי שאני לא יכולה לעזור לך...אני לא מבינה בכאלה דברים...של מחירים וכו'...
שוש ונעמה....
ה

be_roo

New member
ניקוי שיניים אכן עושים אצל הוטרינר

בגלל שכלבים לא יושבים בשקט ופותחים את הפה, יש להזריק חומר שמטשטש ומרדים את הכלב. ולכן התהליך קצת יותר ארוך משיננית שלנו והכלב נשאר מספר שעות במרפאה כדי להתעורר מההרדמה. לכן גם המחיר הוא יקר יותר מניקוי שניים אנושי. אבל לכל וטרינר מחיר משלו ולכן מומלץ להתקשר ולשאול והוא גם יסביר בדיוק מה לעשות.

אן מרי17

New member
למרות שזה באמת משתנה

ממרפאה למרפאה ברוב המקומות שאני מכירה המחיר הוא בסביבות 500-400 שקל. חשוב מאוד מאוד לא להזניח את השיניים של הכלב, הכלב שלי הוזנח בעניין כזה (הוא לא היה אצלינו) והיום השיניים שלו מתפרקות והוא גם זקן מדי בשביל לעבור את הטיפול, עדיף לעשות את זה (אלא אם כן יש סיכון בריאותי) כמה שיותר מהר.

למעלה