שלום גם אני....

שיראלוש

New member
שלום גם אני....

חדשה!! אחלה פורום משיראל

שיראלוש

New member
שלום שאלה קטנה....

כאשר אתה מוריד שעווה בכל המקומות האפשריים האם ייתכן הדבר? שידל שיער יותר ממה שהיה זאת אומרת שאם את עוש שעוה במקום שאין בו הכי הרבה שיער לא כזה משמעותי יכול להיות שיצמח במקומו נוספים מעבר למקום המרוכז שבו היה כבר. תודה מראש

לא... שעווה זה לא כמו סכין גילוח

השעווה מדללת את השערות... אני עושה את הפאות שלי בשעווה, עם כמה שזה נשמע מצחיק (או שלא) אני שונאת את הפאות שלי אני מתפדחת לעשות קוקו איתם, בגלל זה אני מורידה אותם שעווה, תארי לך שהיו גודלים לי יותר שערות אני הייתי משתגעת, אבל זה מדלל אותם... בגלל זה יש גם שעווה לפנים.

לי לא... כי אני כבר רגילה...

חוץ מזה שדברים כאלה לא כואבים לי, אני עושה שעווה גם בידיים ואפילו הייתי פעם עושה אפילצייה בפאות, בדרך כלל עושים את זה עם הרדמה אבל אני עשיתי את זה בלי הרדמה בכלל וזה לא ממש כאב לי.. יש לי כח סבל לדברים האלה, למרות שבשבילי זה לא בדיוק סבל, זה יותר תענוג... אני אוהבת את זה.

katykr

New member
גם אני אוהבת לעשות שעווה...

רק הבעיה היא שאני מתחילה עם רגל אחת ואז מתעצלת... אבל זה דווקא נעים, זה לא כואב... אבל אני מורידה רק ברגליים, ככה שכל הכבוד לך שאת סובלת את זה גם ביידים (שזה נשמע ממש כואב למרות שחברה שלי אמרה לי שלא).יש כאלו שעושות גם בבטן וזה נשמע שיא הכאב!

ויש כאלו שעושות את זה גם בגב ובמצח.

ובמפסעות ובבית השחי, אני לא עושה את זה ברגליים אלא רק בידיים ובפאות. ברגליים אני עושה עם סכין...

חחחח אממ כן... עם כמה שזה נשמע

מצחיק... ואפילו מאוד מאוד מצחיק.. יש לי חברה שיש לה מלא שערות במצח והיא פשוט לא יכולה לסבול את זה אז היא מורידה את זה עם שעווה... קורה.. לא הייתי רוצה להיות במקומה...

שיראלוש

New member
רעות??

היה לך הרבה בפאות שהורדת ואם היה לך בערך הכוונה שזה דילל שנהיה לך פחות? תגידי לא פחדת?

כן היה לי דיי הרבה...

בהתחלה התחלתי לעשות אפילציה אבל אחר כך המשכתי את זה עם שעווה לפנים. ולא, לא פחדתי. וכן, זה דילל לי.

למעלה