שלום גם אני חדש איזה כיף שיש פורום לג'נגו
M mazalika7 New member 25/11/07 #2 הייייי כמה חדשים! איזה כיף!!!../images/Emo9.gif ברוך הבא לפורום ג'נגו!! באמת כיף שיש לו פורום מוזמן לרשום, בן כמה, מאיפה, איך קוראים לך ואיפה שמעת על ג'נגו תהנה פה אחלה תמונות
הייייי כמה חדשים! איזה כיף!!!../images/Emo9.gif ברוך הבא לפורום ג'נגו!! באמת כיף שיש לו פורום מוזמן לרשום, בן כמה, מאיפה, איך קוראים לך ואיפה שמעת על ג'נגו תהנה פה אחלה תמונות
ד דים סאם New member 25/11/07 #5 תודה היי קוראים לי איתי. אני בן 20... חייל. את ג'נגו אני מכיר מהופעות בפטיפון שהייתי הולך. יש לי כמובן את כל הדיסקים (כולל תערובת אסקוט). ממש כיף שיש פורום פעיל לג'נגו. הגיע הזמן!!!
תודה היי קוראים לי איתי. אני בן 20... חייל. את ג'נגו אני מכיר מהופעות בפטיפון שהייתי הולך. יש לי כמובן את כל הדיסקים (כולל תערובת אסקוט). ממש כיף שיש פורום פעיל לג'נגו. הגיע הזמן!!!
M mazalika7 New member 25/11/07 #7 יפה, יפה! נחמד לקרוא ../images/Emo3.gif איפה אתה משרת? גם אני חיילת... ונכון, זה באמת כיף! ג'נגו מלך!!!
יפה, יפה! נחמד לקרוא ../images/Emo3.gif איפה אתה משרת? גם אני חיילת... ונכון, זה באמת כיף! ג'נגו מלך!!!
S shahar1989 New member 25/11/07 #4 וואלקם../images/Emo9.gif מה נשמע? אני שחר, 18. מוזמן לספר קצת על עצמך, זה יהיה נחמד ביותר חוץ מזה אתה מזמן לצרף מסנג'ר
וואלקם../images/Emo9.gif מה נשמע? אני שחר, 18. מוזמן לספר קצת על עצמך, זה יהיה נחמד ביותר חוץ מזה אתה מזמן לצרף מסנג'ר
א אשה שמחלקת ממתקים New member 25/11/07 #10 או בשביל איתי? כי הוא בתול עדיין אין לו חברה...חחחח (ניסתי להצחיק..מתוך יוני בלוך נפוליאון)
S shahar1989 New member 25/11/07 #11 קודם אני אמצא לעצמי, ואז אני אחלק לאחרים הולך?! איתי, יש הצעות?? חחחח סתםסתם... [הצחקתי את עצמיף זה העיקר לא?]
קודם אני אמצא לעצמי, ואז אני אחלק לאחרים הולך?! איתי, יש הצעות?? חחחח סתםסתם... [הצחקתי את עצמיף זה העיקר לא?]
ל ליאל קרמר New member 26/11/07 #15 יו איה מגניב שיש כלכך הרבה חדשים ../images/Emo3.gif ברוך הבא, איתי אני ליאל.. התמכרות נעימה
T tohar6 New member 29/11/07 #18 קצת באיחור אבל לא נורא../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, אני טוהר ניצן בת 17 וחצי ממצפה רמון