שלום גם אני חדש כאן

yospoter

New member
שלום גם אני חדש כאן

נשוי + 2 כ 9 שנים. . אשתי שיודעת כי אני משוטט בפורומים שלחה אותי לחפש בפורום על זוגיות. היא טוענת שהיא לא מרגישה אהובה ומוערכת כמו בתחילת הקשר ושאני צריך להשקיע הרבה יותר. אני מצדי מרגיש שהאהבה לא פסה, אלא רק התגברה עם השנים, ומלותיה גורמות לי צער ותסכול. פנייתי לנשות הפורום הנמצאות בקשר מוצלח של שנים. איך גורמים לאשה להרגיש אהובה ומוערכת? אני אבא אהוב, מפרנס טוב, ורוצה בכל מאודי להיות גם בעל מוצלח.

ShirShir

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני יכולה להבין אתכם, זה קורה לזוגות רבים. אני חושבת שגם אחרי זמן רב, כשעדיין אוהבים וחיים יחד בהנאה, חייבים להמשיך ולומר כמה אוהבים, הרי זה לא מובן מאליו (גם לא לאחר 9 שנים). מומלץ לבטא את זה בכל דרך שתמצאו לנכון, זה מעודד, זה משמח, זה מדליק, זה מעורר, אין ספק שכל פרגון, כל מגע, כל הפגנת חיבה ורגשות חמים בין בני זוג תחזק ותשדרג את האהבה
אני ממליצה לך להציץ בפינת המאמרים שלנו
ראשי
הטיפ השבועי, יש שם טיפים ורעיונות שיכולים לתרום לכל מערכת זוגית. דרך אגב, גיליתי מניסיוני הדל, שגם אם אתה אוהב אותה מאוד - זה לא אומר שהיא יודעת זאת. פשוט תזכיר לה את זה מידי פעם

Miss פטל

New member
השיגרה../images/Emo5.gif

לפעמים גם כשאוהבים השיגרה גורמת לתיסכול. אם היא אומרת שהיא לא מרגישה נאהבת כמו שהיתה בשנים הראשונות לקשר, אז תנסה להיזכר מה עשית אז שהיום אתה לא עושה. בטח הייתה יותר רומנטי
תביא פרחים הביתה לפעמים, סתם ככה בספונטניות, להגיד לה תודה על הכל. חשוב מאוד לשבור את השיגרה! תארגנו ערב ביחד פעם בשבוע-שבועיים, בלי ילדים, רק אתם. תצאו לאנשהו או שתשארו בבית ותראו ביחד סרט ו... מה שמאוד עוזר לשקם את היחסים זה לצאת לחופשה, אפילו יומיים מחוץ לבית עושים פלאים! אבל שוב..בלי ילדים, זה משהו למען היחסים האישיים שלכם.

Oיון

New member
ה"חוכמה" היא לשמר את האהבה..

בתור אחת בלי ילדים בנתים.. אני יכולה להבין את הרצון של אישתך להרגיש אהובה כמו בהתחלה, כל אדם שמגיע לשלב ה"שגרה, בקשר מתחיל לשאול את עצמו לאן נעלמו הריגושים? ואני בטוחה שגם אתה באיזשהו שלב הרגשת ככה. אז גידלנו את היופי בזוגיות החברית, והתחלנו לעשות מנהג של יציאה שבועית משותפת, תפתיע אותה, פעם בסרט ופעם בפרחים.. יש ימי ספא שמחדשים את הזוגיות באופן לא יאמן.. מאסז ואיזה אמבט טוב.. חוץ מזה.. למצוא תחביב משותף, (מקרמה, בישול וכל מיני ירקות)... שיהיה בהצלחה..

Mor L

New member
שלום לך

קודם כל בכך שבאת לקבל עיצות מראה שאתה אוהב אותה מאוד ורוצה לעשות הכל בשבילה. אבל אם אתה באמת רוצה לגרום לה להרגיש אהובה זה ידרוש לא רק מעשים, אלא שינוי התפיסה העכשווית שלך. אני אסביר. אתה רשמת את המשפט הבא: "אני מצדי מרגיש שהאהבה לא פסה, אלא רק התגברה עם השנים". כאן הטעות הראשונה שלך. אתה דיברת עליך כשהיא כאן נושא "הבעיה". האם יכול להיות שבמשך הזמן זה נהיה פחות בשבילה ויותר בשבילך/שניכם? מה שאני אגיד יכול לעורר תגובות אבל ביקשת עיצה איך לגרום לה להרגיש נאהבת, אז אני אתן לך את התשובה תכלס בלי סחור סחור: אל תעשה שום דבר למען עצמך. אתה קיים רק בשבילה. עם הילדים זה אותו עיקרון, אבל גם הם באים אחרי האישה. רק ככה, כאשר אתה עושה דברים למענה, למען האושר שלה בלבד, היא תרגיש שהיא אהובה.

yospoter

New member
נשמע כמו השיר של שלומי שבת

בלעדייך אני חצי בן אדם, בלעדייך אני בעצם כלום. אני לא חושב שביטול עצמי הוא הדרך. מי שקיים רק למען הזולת הוא בעצם כלום - הוא בעצם מסכן. גם לגבי ילדים שיהיו לך בעתיד זו הדרך למפח נפש. אמר פעם איש חכם: אל תתן יותר ממה שאתה מוכן לתת ואל תצפה לתמורה. העובדה שאני מוכן לתת כמעט הכל לא קשורה למתן עצמי. אני כישות קיים בשבילה ובשביל הילדים ובשביל המשפחה אבל בראש ובראשונה בשביל עצמי כאדם.

Mor L

New member
רואה? כמו שאמרתי

החשיבה שלך לא נכונה. כאן הטעות שלך. אל תבטל את עצמך כי: "אני חושב משמע אני קיים" -> אם אתה תבטל את עצמך אתה לא תוכל לחשוב -> אין מחשבה אין עשייה -> אין עשייה אין השקעה -> אין השקעה יש אישה כועסת.... אתה מפחד מלהיעלם? להיפך. אתה צריך להראות לה כמה אתה עושה הכל רק בשבילה, ובעצם העשייה אתה כבר בכך מראה מי אתה ומה אתה, בדרך שבה אתה עושה דברים. אתה גורם לה להתאהב בך מחדש, כי היא נזכרת מהן התכונות החיוביות שלך ומה אתה מסוגל לעשות, וזה גורם לה להעריך אותך יותר ולהתגאות שיש לה אותך, ואתה לא סתם עושה - אלא אתה עושה בשבילה! יש מבין?

lili81

New member
היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני אומנם נשואה רק שנה ולא יכולה לתת הרבה עצות כמו חכמינו פה בפורום אבל אני ממליצה מילים חמות עם הרבה כוונה ומשמעות..

g u r a

New member
עצתי לך פשוטה -

אבל אולי קצת קשה! תנסה להזכר מה לא עשית מזמן?( זר פרחים ביום שישי,טלפון -רציתי להזכיר לך שאני אוהב,נשיקה בבוקר כשיוצא לעבודה,לשבת על הספה מחובקים....פתק על המקרר..) מה לא עשיתם ביחד מזמן?(סרט, הצגה,ללכת על חוף הים יד ביד..לשכב במיטה לקרא עיתון...) ומה נהגתם לעשות והפסקתם..(בגלל הילדים!) ואחרי שתזכר בדברים האלו..תחזור לעשות אותם!! אני לא נמצאת בקשר מוצלח של שנים..(טפו טפו נשואה באושר) אבל יודעת מה יכול להעלות חיוך על פניה של אישה שחוקה .. וכל הכבוד לך
על האומץ!! ותשלח את אישתך לפורום..שנייעץ לה איך להעלות חיוך על פניך.
בהצלחה.

מבינה אותה מאד

עצתי היא, לדבר איתה ולומר לה אני אוהב אותך למרות שאני שוכח להראות את זה. לדעתי פרחים לא יעזרו.. רק שיחה טובה ובילוי פעם בשבוע, שבועיים. חובה!

g u r a

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

פרחים לא עושים לך את זה ליאתי? אני יכולה לספר לך שבשנתים הראשונות שלנו כזוג הוא היה קונה פרחים כל יום שישי..ולי אישית זה עשה ממש טוב על הנשמה. היום אני לא כועסת או מצפה שיקנה פרחים..וגם מבינה למה הוא לא! ורק דיבורים אני חושבת שהייתי מתעייפת ! אני רוצה שיעשה מעשים. שיתאמץ בשבילי,שיזום (יזמין מקום במסעדה ויקבע עם הביביסיטר..) הדברים הקטנים הם שעושים לי את זה!! (לפני כמה ימים הייתי אצל חברה כשבעלה נכנס הביתה מהעבודה עם פרח שקטף מחוץ לבית!!אני נמסתי..)

הסיבה היא

שבן זוגי לא מביא פרחים כי הוא עצוב כשהם נובלים. ת'אמת לא ממש מתרגשת מפרחים. מעדיפה פתק עם לב.

קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

והכי טוב שתשאל אותה. לכל אחת מאיתנו יש פנטזיה אחרת על הזוגיות. רק אם תשמע אותה תדע למה היא זקוקה או למה היא חושבת שהיא זקוקה. ונראה לי שעצם העלאת השאלה כאן מראה שאתה בכיוון הנכון.

למעלה