שלום, גם אני חדשה כאן

מצב
הנושא נעול.

ayaba

New member
שלום, גם אני חדשה כאן

שלום, גם אני חדשה כאן
מאוד נהניתי לקרוא ולהחכים מדברים שכתבתם עד כה, כאמא לילדה מחוננת (מאובחנת) אחת ולעוד שלושה לא מאובחנים אבל מחוננים ולו רק בגלל שהם שלי... דוקא נהניתי מיום בשבוע במסגרת למחוננים אליה הלכה הבת, כרגע היא בכתה ט' ובגלל בעיות מערכתיות הן של התיכון והן של המסגרת למחוננים, החליטה לא ללכת לשם השנה והיא מצרה על כך. אשמח לשתף ולהשתתף עוד בהמשך.

ibibik

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

שלום, גם אני חדשה כאן
מאוד נהניתי לקרוא ולהחכים מדברים שכתבתם עד כה, כאמא לילדה מחוננת (מאובחנת) אחת ולעוד שלושה לא מאובחנים אבל מחוננים ולו רק בגלל שהם שלי... דוקא נהניתי מיום בשבוע במסגרת למחוננים אליה הלכה הבת, כרגע היא בכתה ט' ובגלל בעיות מערכתיות הן של התיכון והן של המסגרת למחוננים, החליטה לא ללכת לשם השנה והיא מצרה על כך. אשמח לשתף ולהשתתף עוד בהמשך.
ברוכה הבאה!

אשמח ללמוד מניסיונך הרב.

ציפי ג

New member
ברוכה הבאה

שלום, גם אני חדשה כאן
ברוכה הבאה
נשמח להשתתפות של הורים רבים ככל האפשר. זה מעצים את הידע.

dawn35

New member
גם אני

שלום, גם אני חדשה כאן
גם אני
חדשה-טוב לא ממש-קוראת כאן כבר זמן רב כנראה שהייתי זקוקה לשכנה (לא בטוחה שמכירה אותך אבל הבנות שלנו למדו יחד במחוננים) גם בתי פרשה השנה מן המסגרת-עקב המעבר לתיכון-כיתה ט' ובעיקר כי לא מצאה חוגים שענו על ציפיותיה... לעומתה בני הצטרף השנה לחוגי המחוננים ומאוד מאושר שם (הוא בכיתה ו'-רק בשנה שעברה החליט לגשת למבחנים...) אהבתי את ההתייחסות שלך אל ילדייך כמחוננים כי הם שלך- ממילא לרוב המחוננות היא גנטית-כך שאת ודאי צודקת!

מצב
הנושא נעול.
למעלה