שלום גל

Baz Lavan

New member
שלום גל

שלום גל, שאלה, האם אתה יכול (על סמך שם פרטי + שם משפחה) לראות אם קיימת התאמה בין שני בני זוג? האם אתה צריך גם את תאריך הלידה של השניים? כמו כן, ברצוני לשאול מה אומר השם לימור ומה אומר השם עמית? לימור הוא השם שניתן לי בלידה, עמית זהו שמי השני שאימצתי בגיל ההתבגרות. תודה רבה מראש

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

אם תצליחי להגדיר לי את המושג "התאמה", אני יותר מאשמח. אני לא מאמין במושג הזה, מבחינתי זאת טעות לומר "התאמה". יותר נכון יהיה לומר "ניתוח מערכת יחסים". לא הבנתי את שאלת "מה אומר", האם את מתכוונת לניתוח השם? עמית הוא שם של גבר ושל אישה, לכן יש איזושהי בעייתיות כשמאמצים אותו.

Baz Lavan

New member
שלום גל

אוקי אז בוא נגיד ניתוח מערכת יחסים. האם תוכל לנתח את מערכת היחסים ביני לימור ובין בן זוגי, שמו מנק שם הולנדי. (Menk) בקשר לשאלה מה אומר השם, רציתי לדעת אם יש משמעות מסויימתלשמות לימור ועמית.

גל סופר

New member
שאלה...

מה טיב שאלתך? ז"א, האם המערכת יחסים הזו קיימת, או כזו שמתעתדת להתקיים?

Baz Lavan

New member
מערכת קיימת כבר שבע שנים

שלום גל זו מערכת קיימת. אנו ביחד כבר שמונה שנים וגרים ביחד שבע שנים.

גל סופר

New member
אם כן...

אינני מצליח להבין מה טעם לשאלה. ובכל אופן, כן אציעה הצעה שעשויה להועיל- תתחילו לדבר יותר, כי שניכם מאוד רגישים [אצלך זה יחסית מופנם, אצלו זה קצת יותר חיצוני], וכל שתיקה רועשת יותר מאשר דיבור שוטף...

Baz Lavan

New member
שלום גל

אני חושבת שאנחנו לא משדרים על אותו תדר שכן אני לא מצליחה להעביר לך את ההגיון שמאחורי שאלתי. לא נורא. בכל מקרה תודה על עצתך. אקח אותה לתשומת ליבי. להתראות

למעלה