שלום.. בקשר לאריס סאן

שלום.. בקשר לאריס סאן

יאסו חברים.. אני חדש בקהילה, רק עכשיו גיליתי את היווניות שבי.. ודבר ראשון רציתי לדעת איפה מוצאים מילים לשירים של אריס סאן האחד והיחיד, ובראשם בום פם, אל גיינט, דם דם! תודה

איזקיס

New member
ברוך הבא לפורום

חכה ותיכף יכו תותחים וירעימו משיריהם מה אתה מחפש בדיוק מילים ביונית או תרגום ושוב ברוך הבא

איזקיס

New member
בנתים קח משהו>>>

MPROS GKEROS MPROS GKEMOS KAI PISW REMA EINAI H AGAPH SOU BASANI.. BASANIZOMAI ME SENA MAXALA... MAXALALI SOU KATHOMAI KONTA SOU GIATI SE AGAPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW MA KAI NA FUGW MAKRIA SOU DEN MPORW TOU PAN TOU PAN PARARAM MPROS GKEROS MPROS GKEMOS KAI PISW REMA EINAI H AGKALIA SOU KAI PAIDEUOMAI GIA SENA MA XALA... MAXALALI SO KATHOMAI KONTA SOU GIATI SE AGAPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW MA KAI NA FUGW MAKRIA SOU DEN MPORW פום פם קדימה יש תהום,קדימה יש תהום ואחורה יש.. נהר ככה זאת האהבה שלך את מענה אותי אבל מגיע לך אני יושב על ידך בגלל שאני אוהב אותך יש לי דפיקות לב ואני סובל אני לא יכול ללכת רחוק מימך קדימה יש תהום,קדימה יש תהום ואחורה יש.. נהר הנה החיבוק שלך אני יושב על ידך בגלל שאני אוהב אותך יש לי דפיקות לב וקשה לי תהנה

תודההההההההה

מעולה!!!! אם יש גם את דם דם, אני פשוט אשתגע!! אני מחפש את זה בנרות... יאסו איזאקיס!!!

איזקיס

New member
בכיף ו........סבלנות לעוד

בנתיים תעשה חיפוש בפורום ותהנה בהצלחה!!!

למעלה