שלום..בקשה קטנה

ה' אחד ואין שני לו זה ברור לי מעל ל

כל ספק,אבל אתה צריך הרבה רחמים, ואני מתפללת לרחמים בשביל אנשים כמותך. מי אמר שאתה בחיר קולו???????? מחר תגיד גם שאתה גואל העם! אוי לו לעם שהיה לו מנהיג כמוך. תרד כבר מהעץ שתפסת עליו. אגב: "הכתובים תופסים לגבי כל יהודי משורש נשמתו" אל תשכח שכולנו הינו במעמד הר סיני. אני בכל אופן היתי שם.והכתוב מדבר גם אלי.

lmatan1

New member
הרי ברור שאלוהים כאן ועכשיו

אז בואו נתעלם ממנו הרי אנחנו יודעים לעשות את זה אחי טוב רק בלי לכעוס תשתמש בםופר מיינד שלך.

ל נ צ ח

New member
הם:

אנשי-מעלה חכמים(ראה בקישור המצורף) ביניהם היודעים את הסוס הנכון לדוגמא כמה מחבריי הטובים ביותר החבר הכי טוב שלי טייס קרב לשעבר, עדי-נבון המבריקה ועוד הרבה בהם העורך-דין(1שינקין) שדבריו עליי מופיעים כאן בקובץ התמונה המצורף:

ל נ צ ח

New member
וזה עתיד של כסיל המזלזל לה',וללנצח:

*משלי א* (כב) עַד מָתַי פְּתָיִם תְּאֵהֲבוּ פֶתִי וְלֵצִים לָצוֹן חָמְדוּ לָהֶם וּכְסִילִים יִשְׂנְאוּ דָעַת: (כג) תָּשׁוּבוּ לְתוֹכַחְתִּי הִנֵּה אַבִּיעָה לָכֶם רוּחִי אוֹדִיעָה דְבָרַי אֶתְכֶם: (כד) יַעַן קָרָאתִי וַתְּמָאֵנוּ נָטִיתִי יָדִי וְאֵין מַקְשִׁיב: (כה) וַתִּפְרְעוּ כָל עֲצָתִי וְתוֹכַחְתִּי לֹא אֲבִיתֶם: (כו) גַּם אֲנִי בְּאֵידְכֶם אֶשְׂחָק אֶלְעַג בְּבֹא פַחְדְּכֶם: (כז) בְּבֹא כְשֹׁאָוה \{כְשׁוֹאָה\} פַּחְדְּכֶם וְאֵידְכֶם כְּסוּפָה יֶאֱתֶה בְּבֹא עֲלֵיכֶם צָרָה וְצוּקָה: (כח) אָז יִקְרָאֻנְנִי וְלֹא אֶעֱנֶה יְשַׁחֲרֻנְנִי וְלֹא יִמְצָאֻנְנִי: (כט) תַּחַת כִּי שָׂנְאוּ דָעַת וְיִרְאַת יְהֹוָה לֹא בָחָרוּ: (ל) לֹא אָבוּ לַעֲצָתִי נָאֲצוּ כָּל תּוֹכַחְתִּי: (לא) וְיֹאכְלוּ מִפְּרִי דַרְכָּם וּמִמֹּעֲצֹתֵיהֶם יִשְׂבָּעוּ: (לב) כִּי מְשׁוּבַת פְּתָיִם תַּהַרְגֵם וְשַׁלְוַת כְּסִילִים תְּאַבְּדֵם: (לג) וְשֹׁמֵעַ לִי יִשְׁכָּן בֶּטַח וְשַׁאֲנַן מִפַּחַד רָעָה:

אל תערב את אלוהים,אתה לא הוא../images/Emo92.gif

אתה סתם אדם פשוט כמו כולם, איזה קראדיט אתה לוקח סגן אלוהים? אמרתי לך כבר יש מלא כמוך. אני מאוד אוהבת ל"דעת", אבל ממך אי אפשר ללמוד אתה רק מתנצח כאילו איזה תלמיד חכם אתה, רד מהאולימפוס,אתה יכול לפגוש רק את זאוס שם.

ל נ צ ח

New member
הצחקת אותי ../images/Emo6.gif . יש מלא כמוך. ../images/Emo6.gif

לנצח האחד והיחיד והמיוחד מכוווווווווווווווווווווווווווווווווולם

ל נ צ ח

New member
תפני אליי ותתייחסי יפה אליי באם את

רוצה שגם אני כך הנהג. באם ולא, את המשפילה היוזמת ההשפלה האישית על לנצח שבעתחיים תושפלי ממנו.נקודה.

הכל התחיל ממך,אתה מבזבז את זמנך ב

נקמנות ,ושינאת חינם.וגם את זמני! יום כיפור מגיע ואתה אולי יודע שאלוהים לא מתערב בין אדם לחברו!? את מה שאתה מבקש תלמד לתת , כבוד מקבלים לא דורשים.

הכל התחיל ממך,אתה מבזבז את זמנך ב

נקמנות ,ושינאת חינם.וגם את זמני! יום כיפור מגיע ואתה אולי יודע שאלוהים לא מתערב בין אדם לחברו!? את מה שאתה מבקש תלמד לתת , כבוד מקבלים לא דורשים.

למעלה