• תפני אליי ותתייחסי יפה אליי באם אתו ל נ צ ח ו 10:19 | 23/08/04 רוצה שגם אני כך הנהג. באם ולא, את המשפילה היוזמת ההשפלה האישית על לנצח שבעתחיים-פלוס תושפלי ממנו.נקודה.
ממך,והאמת לעולם לא מפחידה אותי ולא תפחיד גם, ישנה אמת אחת בלבד,ו999 פרצופים לשקר,שאחד מהם הוא אתה. את מה שיש לי עם אלוהים זה לא ענינך , אתה לא מבין שאתה טיפש גמור ואין לי כל הערכה אליך כי אתה לא שונה מאף אחד,כולם בני אדם ואתה מחזיק מעצמך" אלוהים". ואין לי כל בעיה רק אתה.אדם יהיר ומתנשא. אגב:" אתה משעשע אותי" ובטח גם את כל האחרים שמתים עליך.
ישנם מאמרים רבים באינטרנט בעברית וברמה אקדמית. מקום טוב להתחיל לחפש זה אתרים של מרצים לפילוסופיה באוניברסיטאות השונות. כך למשל, תוכלי למצוא ברשת מאמרים בעברית של ד"ר חנוך בן ימי מתל אביב, של פרופ' עודד בלבן מחיפה, פרופ' דניאל סטטמן מחיפה... טוב, אני מניח שהבנת את השיטה. פשוט נכנסים לאתרי החוגים, לרשימת הסגל ומשם - לרשימת המרצים. ישנם גם מאמרים טובים באתרים לא אקדמאיים, באתרים אישיים של אנשים שעוסקים בפילוסופיה. את אלה צריך פשוט לחפש.