שלום..בקשה קטנה

ל נ צ ח

New member
תפסיקי להשפיל אותי אישית. כפיש?

• תפני אליי ותתייחסי יפה אליי באם אתו ל נ צ ח ו 10:19 | 23/08/04 רוצה שגם אני כך הנהג. באם ולא, את המשפילה היוזמת ההשפלה האישית על לנצח שבעתחיים-פלוס תושפלי ממנו.נקודה.

המשפיל היחידי הוא אתה,שפלות היא שמך

ואתה לא מפחיד אותי, ולא עוד הרבה כמוני. הראה דוגמא אישית,אדם חכם ונאור לא היה מתנהג כמוך.

ל נ צ ח

New member
תפסיקי להשפיל כי את משפילה את עצמך

איני מפחיד, האמת האוניברסלית אמת האלוהים אותה אני מציג גם אותי מפחידה, באם ואת מפחדת או לא ממני זו הבעייה שלך, לא שלי. כפיש?

את אמת האלוהים אני לא צריכה ללמוד

ממך,והאמת לעולם לא מפחידה אותי ולא תפחיד גם, ישנה אמת אחת בלבד,ו999 פרצופים לשקר,שאחד מהם הוא אתה. את מה שיש לי עם אלוהים זה לא ענינך , אתה לא מבין שאתה טיפש גמור ואין לי כל הערכה אליך כי אתה לא שונה מאף אחד,כולם בני אדם ואתה מחזיק מעצמך" אלוהים". ואין לי כל בעיה רק אתה.אדם יהיר ומתנשא. אגב:" אתה משעשע אותי" ובטח גם את כל האחרים שמתים עליך.

ל נ צ ח

New member
פסיכית מצידי שתדבר ללמפה ../images/Emo62.gif

עם לץ או עם כסיל אפשר לגמור עניין. אך עם אשת כסילות פסיכית אחת, יש לתת לה לדבר ולדבר ולדבר ולדבר ללמפה.
אשת כסילות המיה פתיות ובל ידעה מה * משלי ט* (י) תְּחִלַּת חָכְמָה יִרְאַת יְהֹוָה וְדַעַת קְדֹשִׁים בִּינָה: (יא) כִּי בִי יִרְבּוּ יָמֶיךָ וְיוֹסִיפוּ לְּךָ שְׁנוֹת חַיִּים: (יב) אִם חָכַמְתָּ חָכַמְתָּ לָּךְ וְלַצְתָּ לְבַדְּךָ תִשָּׂא: (יג) אֵשֶׁת כְּסִילוּת הֹמִיָּה פְּתַיּוּת וּבַל יָדְעָה מָּה

תבכה,בכין פוגעים בי,"חכם" אפילו הכל

בה שלי יותר חכמה ממך,חסר כבוד ודרך ארץ שכמוך. מי המסכנה שהתחתנה עם אומלל שכמוך, קראתי "בבלוג" שלך אף אחד לא שם עליך בכלל. בטח ילדות אומללה היתה לך,

Grimsom

New member
סגל אקדמי

ישנם מאמרים רבים באינטרנט בעברית וברמה אקדמית. מקום טוב להתחיל לחפש זה אתרים של מרצים לפילוסופיה באוניברסיטאות השונות. כך למשל, תוכלי למצוא ברשת מאמרים בעברית של ד"ר חנוך בן ימי מתל אביב, של פרופ' עודד בלבן מחיפה, פרופ' דניאל סטטמן מחיפה... טוב, אני מניח שהבנת את השיטה. פשוט נכנסים לאתרי החוגים, לרשימת הסגל ומשם - לרשימת המרצים. ישנם גם מאמרים טובים באתרים לא אקדמאיים, באתרים אישיים של אנשים שעוסקים בפילוסופיה. את אלה צריך פשוט לחפש.

למעלה