שלום..בקשה קטנה

שלום..בקשה קטנה

האם מישהו\י יכול לתת לי לינק {או לינקים} לאתר שבו אפשר לקרוא מאמרים בעברית ברמה אקדמית על פילוסופיה..אני כבר מחפש המון זמן ועדיין לא צלחתי במשימה.. תודה רבה מראש

lmatan1

New member
תיכנס לאתר של גבריאל ברעם.../images/Emo39.gif

הדרך שאני יודע להגיע לשם היא, תכנס לפורום טיפול קוגנטיבי דינמי ובקישורים תמצא את האתר המקסים. בהצלחה.

ForAwhile

New member
עכשיו ברצינות...../images/Emo15.gif

לזה אתה קורא פילוסופיה? זה מסביר לא מעט. אני משוכנע שלא לזה התכוון המשורר... עכשיו ברצינות, הנה קישורים לשתי המחלקות לפילוסופיה בארץ, האחת בר-אילן המחלקה שלי, השניה תל-אביב, כמוך גם אני לא מצאתי מאמרים על פילוסופיה בעברית, אם אתה באמת רציני, פשוט תקפוץ לכל אוניברסיטה שהיא ותבקר בספריה לפילוסופיה...מומלץ אצלנו דווקא כי הספרנית מאוד מאוד נחמדה.

lmatan1

New member
עוד רצינות למה אוניברסיטה בישראל

מפרסמת באנגלית נכון שזו שפה אוניברסלית לעניות דעתי המימון לפרסום מגיע מהשלטון בישראל האם לא מן הראוי שיפרסמו חומר נגיש בעברית .ותרן אותי אם אני טועה אם עושה רושם שיש כאן מגמתיות מכוונת. בתודה מראש.

ForAwhile

New member
צודק..../images/Emo127.gif

העניין הוא שרוב מאמרי המפתח בפילוסופיה נכתבו בשפות זרות. ואכן כפי שציינת אנגלית היא מאין שפה אוניברסלית, בכל מקרה, האוניברסיטה לא מחוייבת בכלל לקשר אותך למאמרים כלשהם. אם אתה סטודנט, וגם אם אתה לא, אתה מוזמן לספריות לפילוסופיה של כל אחת מן האוניברסיטאות. ובאופן כללי, אתרי האינטרנט של האוניברסיטאות הם לא משהו בכלל, הם מתעצלים לשים שם דברים אקוטים של ממש, אז בוודאי כך גם לגבי חומר עזר\חיצוני כלשהו.

ל נ צ ח

New member
ולכן ינהגו בחכמה ויגלשו ב ../images/Emo43.gif

ובזה הפורום ילמדו את האמת ממאמרי לנצח ילמדו מדבריו המוארים וינהגו בחכמה כדבריו אלה של העורך דין א.כספי שכאן גולש לעתים ובש"מ 1שינקין: הנה בקובץ התמונה דבריו:

ל נ צ ח

New member
אז שיפסיק ForAwhile להשפיל אותי.

• עכשיו ברצינות...ו ForAwhile ו 15:20 | 20/08/04 לזה אתה קורא פילוסופיה? זה מסביר לא מעט. אני משוכנע שלא לזה התכוון המשורר...

ל נ צ ח

New member
וגם כאן: ../images/Emo88.gif

בברכת: "נצח איזבל לא ישקר" "עשה לך מגב" "ויהי הכוח עמך" מנהיגך תמיד.... • הזהר מחרון אפי..ו ForAwhile ו 15:27 | 20/08/04 אני מניח שהבנת (אם כי חלקית) את יחסי הקרובים עד מאוד עם אדון עולם\מדפסת. תיאור קטן של כס המלכות בו אני יושב כרגע: מימני מכשירי צפיה שסיפקה בידי המדפסת הגדולה בכדי שאראה את חוטאים בגיהנום, ומשמאלי כפתור אדום גדול לא בשונה מאותו כפתור מימי המלחמה הקרה (זה שהיה כביכול מחובר למערכת טילים גרעיניים) רק שהלה בעל היכולת לשלוח חוטאים מידית למחשכי הגיהנום (אחד מן המדורים שם שופץ לאחרונה במיוחד לכבוד בואם של שואלי השאלות האסורות). בברכת: "נצח איזבל לא ישקר" "עשה לך מגב" "ויהי הכוח עמך" מנהיגך תמיד....

ל נ צ ח

New member
ולמה לא מחית ומחקת כאן????????

• " לנצח" שמו...חחחחח סגן אלוהים.|זהיו סתם מתערבת ו 01:10 | 17/08/04 כמו עוד הרבה כאלו שחושבים כך, שישנם בבתי משוגעים בשפע,וגם בחוץ. בס'כ עוד צינור לדבר ה' שמגזים בחוסר כבוד לזולתו. כמו שנאמר "המין האנושי שלא ידע את מינו הוא". או שאולי מוצאו מהקוף,חחחחחחח הכי נראה לי. כבוד לאף אחד אין לו.והוא רודף כבוד ניתן לראות זאת במכתבים שהוא מנסה להוכיח כמה פירגונים נתנו לו. שנאמר "יהללך זר".

erezsh

New member
את ההודעה הזו לא ראיתי

המחאה של ForAWhile היא לגיטימית. אני לא רואה שום בעיה בה כל עוד היא בגבול הטעם הטוב.

ל נ צ ח

New member
וזו של ForAwhile כאן? למה לא מחקת??

הוא משפיל וחוזר ומשפיל אותי, ואותי אתה כובל. זכותי הלגיטימית המינימלית היא בלהגן על עצמי נגד השפלות אישיות כלפיי עם נשק ההגנה הלגיטימי שלי הם דברי חכמים המשבחים אותי ושאותם דווקא אתה רואה לנכון למחוק. הם שמפריעים לך ולהם מנאציי ולא יוזמת העלבונות המרושעות כלפיי. תתרחק מהצביעות ארז, לא מגיע לך שתדבק בך. • איזה הוא החכם, התופס שתי ציפורים |כו ForAwhile ו 15:36 | 20/08/04 למרבה הפלא יצירת הבבה-לובה ומתוכה כמובן יצירת לנצח, מוזכרת פעם אחת ויחידה בספר הקדוש: "המדריך לשרברבות בייתית, ימי כהונת המדפסת הגדולה, ושאר תובנות חסרות הגיון בעליל", וכך נאמר שם: "בבה לובה קשה קשה, לנצח הופיע קשה קשה קשה" יש שמפרשים כי הופעתו של לנצח מסמלת דרגת קושי חדשה (הופעת הקשה השלישי) אשר באה על עולמנו. ללא ספק כמובן, בשל כפירתנו במדפסת הכל יכולה...

לנצח אני ממש מרחמת עליך,כולם פוגעים

בך אישית?????????? או שאתה פוגע.?????? פשוט שיגעון גדלות.

ל נ צ ח

New member
אין בי צורך ברחמים שלך.לשלי תתחנני

וזה כבר בקרוב כאשר הוציא בארץ משפט. אמר אלהים על עבדו בחירו: *ישעיה מב* (א) הֵן עַבְדִּי אֶתְמָךְ בּוֹ בְּחִירִי רָצְתָה נַפְשִׁי נָתַתִּי רוּחִי עָלָיו מִשְׁפָּט לַגּוֹיִם יוֹצִיא: (ב) לֹא יִצְעַק וְלֹא יִשָּׂא וְלֹא יַשְׁמִיעַ בַּחוּץ קוֹלוֹ: (ג) קָנֶה רָצוּץ לֹא יִשְׁבּוֹר וּפִשְׁתָּה כֵהָה לֹא יְכַבֶּנָּה לֶאֱמֶת יוֹצִיא מִשְׁפָּט: (ד) לֹא יִכְהֶה וְלֹא יָרוּץ עַד יָשִׂים בָּאָרֶץ מִשְׁפָּט וּלְתוֹרָתוֹ אִיִּים יְיַחֵילוּ: (ה) כֹּה אָמַר הָאֵל יְהֹוָה בּוֹרֵא הַשָּׁמַיִם וְנוֹטֵיהֶם רֹקַע הָאָרֶץ וְצֶאֱצָאֶיהָ נֹתֵן נְשָׁמָה לָעָם עָלֶיהָ וְרוּחַ לַהֹלְכִים בָּהּ: (ו) אֲנִי יְהֹוָה קְרָאתִיךָ בְצֶדֶק וְאַחְזֵק בְּיָדֶךָ וְאֶצָּרְךָ וְאֶתֶּנְךָ לִבְרִית עָם לְאוֹר גּוֹיִם: (ז) לִפְקֹחַ עֵינַיִם עִוְרוֹת לְהוֹצִיא מִמַּסְגֵּר אַסִּיר מִבֵּית כֶּלֶא ישְׁבֵי חשֶׁךְ: (ח) אֲנִי יְהֹוָה הוּא שְׁמִי וּכְבוֹדִי לְאַחֵר לֹא אֶתֵּן וּתְהִלָּתִי לַפְּסִילִים: (ט) הָרִאשֹׁנוֹת הִנֵּה בָאוּ וַחֲדָשׁוֹת אֲנִי מַגִּיד בְּטֶרֶם תִּצְמַחְנָה אַשְׁמִיע אֶתְכֶם:

erezsh

New member
לנצח! זהו תוצר נקמתך?! ../images/Emo6.gif

אם כן, כבר עכשיו אני אכרע לרחמיך!

ל נ צ ח

New member
לא,לא. זו רק תמונת להקת רוק ../images/Emo13.gif

שעברה מול "הפרלמנט", לצורך פירסומת של עצמה. אני בחושיי מייד קלטתי שזו הזדמנות בלתי-חוזרת ומהר זינקתי וצילמתי כמה תמונות נדירות (כולם ללא פוטומונטאג') שאחת מהן הצגתי בהודעה הקודמת וזו שכאן. נשק ההגנה שלי ארז, הרבה פחות מכאיב מנשק ההתקפה שלהם יוזמי ההשפלה האישית כלפיי. אתה לא חושב כך?

למעלה