שלום, בעיה

סורי אחי, עם כל הבאסה, אין שם עירום... :(

אבל הוא יראה הרבה עירום אחרי הסרט אם הוא יצפה בו...
בעיקר עירום של אישתו...
:)

seeyou

New member
אם אתה לא רוצה לעשות סקס עם הבת זוג

בגלל ירידה בתשוקה אז חבל על הזמן שלה-אתא לא מספיק בוגר להבין שאין זוגיות/אהבה ללא סקס

ועוד סוד קטן

מי שמחפש "תשוקה" בזוגיות של הרבה שנים אז יש לו בעיה רצינית בהבנה מה זה זוגיות

יוסי

dolly15

New member
זו בעיה שכמובן שטיפול מיני

יעזור. אל תפחד מזה, אף מטפל זוגי או מיני לא ימליץ למטופליו להיפרד. וגם אם הטיפול יביא לפרידה, זה אולי יהיה קשה אבל כנראה הכרחי במצבכם. בעקרון, הכל תלוי בעד כמה מוכנים להשקיע.
אז הצעה ראשונה שלי: תשקול בחיוב טיפול.

הצעה שניה (תזכור אני לא מומחית אני מדברת רק מהניסיון שלי)
תראה, כל דבר בזוגיות דורש מאמץ והשקעה. וכן, גם התשוקה. בהתחלה יש התרגשויות, התלהבות, אל עם הזמן יש שגרה מסוימת ומתחילים להשתעמם. נשמע קצת שאתם וויתרתם על זה מראש, שנתתם לעצמכם לשקוע ובכך גם התשוקה ביניכם שקעה.
לא צריך להתייאש, בכלל לא, זה עוד יכול לחזור. אבל זה דורש מאמץ. ראשית כל, אתה חייב לדבר איתה על זה. איפה היא בכל המצב הזה? היא גם מרגישה ככה? זה אם כן, זה מפריע לה? אם כן מה היא מוכנה לעשות בשביל לשפר? אם לא האם תהיה מוכנה לשנות דברים למענך?
ופני שאתה בא אליה עם כל הדברים האלה, אתה לשאול את עצמך את כל השאלות האלה.
במידה ואכן שניכם רוצים לשפר את המצב תתחילו להכנס לזה בכל הכוח. מה שיגרום לה להרגיש סקסית, מה שיגרום לך לחוש את התשוקה שוב. זה יכול להיות כל דבר, תלוי בכם. אופציות: קניית משחקי סקס מגניבים, ארגון ערב רומנטי מושקע ביותר, קניית צעצועי מין לסוגיהם, יש מליון דברים.
כל מה שאתה והיא צריכים כרגע זה להיות מוכנים להשקעה רצינית. אם אין רצון להשקיע, זה לא יקרה מעצמו. ככה זה כשמזניחים לאורך זמן...

dolly15

New member
דבר ראשון, טיפול זוגי/מיני בהחלט

יכול להיות פתרון מעולה. אין לך מה לפחד מזה. אף מטפל לא ימליץ למטופליו להפרד, אין סיכוי. ואם אתם תבינו במהלך טיפול שמה שיהיה טוב לכם יהיה פרידה, אז תלצו להתמודד עם זה. כנראה שזה מה שצריך לקרות, זה אמנם קשה, אבל אולי לטווח הארוך ישפר את מצבכם.

ועכשיו לעצות שלי.
תראה, בעיני כל דבר בזוגיות דורש השקעה. כן, גם תשוקה ומיניות. כנראה שהזנחתם זה זמן מה את התחום הזה ביניכם. מובן, קורה, אין מה לעשות. עכשיו צריך להחזיר את המיניות לזוגיות, וזה אפשרי. כל מה שצריך זה בעיקר המון המון רצון. כמו שכבר כתבתי, צריך להשקיע, אחרת הכל נובל.
אז בתור התחלה אתה חייב לדבר איתה. לשאול אותה כמה דברים בקשר לזה, כמו אם היא בכלל מרגישה בקיומם של הדברים האלה שמפריעים לך? אם זה מפריע גם לה? אם זה לא או כן מפריע אם היא מוכנה להשקיע. ואת כל השאלות האלה כמובן שאתה צריך קודם כל לשאול את עצמך.

במידה ושניכם החלטתם שזה מפריע לכן ושאתם מוכנים לעשות את המאמץ כדי לשפר את המצב, יש מלא דרכים לשיפור תחושת מיניות והחזקרת התשוקה. תגרמו לעצמכם להרגיש סקסיים (קניית תחתונים סקסיים, מסז' טוב, מה שגורם לך ולה להרגיש אנשים סקסיים), תלכו יחד לחנות סקס ותקנו צעצוע, או משחק סקס מגניב, מה שעושה לכם את זה. תארגנו יחד ערב רומנטי מושקע וארוך.

העניי ןהעיקרי פה הוא שזה דורש מאמץ. זה לא יבוא לו סתם מעצמו, זה דורש מאמץ ומאמץ של שניכם. כי אם אתה לבד בעניין, אתה יכול לעשות פליקלקים באוויר עם שמלת פייאטים וזה לא יהיה יעיל. שניכם צריכים להיות מוכנים להשקיע.

dolly15

New member
אוף!!!

כתבתי הודעה ממש ארוכה וטובה, ואז זה לא הראה לי שהיא קיימת, אז כתבתי עוד אחת ופתאום אני רואה שיש שתיים

אם איזה מנהלת רוצה למחוק היא מוזמנת בכיף :)

dolly15

New member
זה בסדר, אם אני מסוגלת להתעלם אין

סיבה שכל השאר לא יצליחו גם להתעלם..

chenby

New member
להתעלם?

אני עד עכשיו מחכה לתשובה ממך.
הוא צחק את יודעת..
חוץ מזה כל אח של קובי הוא אח שלי...

dolly15

New member
ומכיוון וכבר הגיבו לאחת מהן

אז עדיף למחוק את זו שלא הגיבו אליה. (הגיוני לא?)

david2315

New member
ניסינו את זה...

אפילו היא קנטה תחתוני תחרה, שהאמת הם מאוד סקסים
אבל כמה שזה נשמע מוזר ורע... ונוראי להגיד את זה
אני פשוט לא נמשך לתחתונים האילה עליה, לא יודע
זה לא שהיא מגעילה אותי. חס וחלילה
אבל פשוט
זה לא עושה לי את זה יותר. . .
ערב רומנטי ? ... זה לא אופציה כרגע, וגם החשק הזה לערב ורמנטי לא נמצע...

dolly15

New member
וודאי שהחשק לא נמצא,

הרי זו כל הבעיה. לכן צריך ל-ה-ת-א-מ-ץ-!

כתבתי, זה לא יבוא בקלות.. לכן צריך לעשות מאמץ. אולי זה ירגיש קצת מלאכותי בפעם פעמיים הראשונות, אבל אולי לאט לאט תשתחררו מהמתח הלא בריא ביניכם ותהפכו אותו למתח מיני בריא מאוד :)

ההצעות שאני כתבתי אלו רק דוגמאות. אם תחתוני תחרה לא עושים לכם את זה, מן הסתם זה לא מה שיעזור. מה מדליק אותך? מה מדליק אותה? דיברת איתה בכלל? איפה היא בכל הסיפור הזה? היא מרגישה כמוך? זה מפריע לה? זה הצעד הראשון, לדבר על זה.

ושוב אני חוזרת על ההצעה הכי טובה בעצם: לכו לטיפול מיני/זוגי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין לך שום בעיה

אם ה"בעיה" הזאת הייתה בעיה, לא היית מתקמצן על כמה מאות שקלים, והולך לפחות לפגישה טיפולית אחת, ולא משנה עם מי.

מאחר וה"בעיה" לא שווה לך אפילו כמה מאות שקלים, אני מרשה לעצמי לומר שלא רק בבית אתה עושה ביד, אלא גם כאן בפורום....

מצטער, אתה לא רציני בעיניי.

אייבורי

New member
לא מסכים איתך

מטפלים זוגיים צמחו בשנים האחרונות כפטריות אחרי הגשם

כל יוןמיים ספפה של עמינח עם כותרת קואצ'ר אורגינל

שיטות שונות ומשונות

אבל הוכחה מוכחת להצלחה קשה למצוא.

אולי קודם שהמטפלים יראו הצלחה ואז יהיה קל להוציא עליהם סכומי כסף לא מבוטלים
[עדיין לא שמעתי על טיפול בזק של כמה מאות ש"ח, חייבים להתמיד שנה וזה כמה עשרות אלפי שח]

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא נסחפנו טיפה?

זה שאתה לא מצאת הוכחות זה אכן ממצא מדאיג, אבל לא בטוח שהוא סופי.

ה"כמה מאות שקלים" זה כמובן לא לכל הטיפול. זה בשביל ללכת לפגישה שתיים, לפני שפוסלים. אחר כך, אם הוא יגיד שלא מתאים לו, אולי זה יהיה שווה התייחסות.

טיפול של חצי שנה, שזה ממש לא מעט, עולה נגיד 300-400 שקל כפול 25 פגישות - זה פחות מעשרת אלפים שקל. לא סכום מבוטל - אבל תזכיר לי:
- כמה עולה אוטו?
- כמה עולה טיול לחו"ל?
- כמה עולה ניתוח סיליקון בציצי?
- כמה עולה תיק גירושין בריא ושמנמן?
בקיצור: זה עניין של עדיפוית. אני מאמין לך שאתה מעדיף את הניתוח בציצי, וזה פייר אינפ, אבל יש כאלה שחושבים אחרת.

יש הבדל אחד גדול בין טיפול זוגי לטיפול פרטני: בטיפול פרטני אנשים מסוגלים להמשיך ללכת למטפל לא יעיל במשך כמה שנים, כי מתמכרים אליו. תופעה גרועה ביותר. לעומת זאת בטיפול זוגי אין חיה כזאת. זוג שמגיע לפגישה ה-10 או ה-20 או ה-30 מגיע כי הוא משוכנע שזה עוזר לו. אי אפשר לגרור גבר או אישה לטיפול שהם לא מאמינים לו יותר מפעמיים שלוש. תמיד יכול להיות שצד אחד הוא פראייר - אבל אז השני יחתוך את זה.

אייבורי

New member
נהפוכו

נניח כי טיפול עולה עשרת אלפים שח
אני מניח שכל אדם שאיננו מהאלפיון העליון
היה רוצה לדעת מה הוא מקבל בתמורה
[בכל זאת סכום לא מבוטל]

בכל הדוגמאות שנתת, אנשים יודעים היטב מה הם מקבלים בתמורה
ואם כבר שואלים אותי
ניתוח סיליקון במחיר הזה, ישדרג את הנישואים הרבה יותר
לפחות עבורי

הכוונה, יתהדרו נא המטפלים בשיפור חיי המטופלים, בהצלת נישואים כושלים, בשיפור סטטיסטי, בשיפור חוויתי
כרגע למעט התהדרות בטיפול מקצועי (אבל בכל מוסך בטירה יש הבטחה לטיפול מקצועי)

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא יודע למה אני עונה לך

אולי זה בגלל הקולות שמכריחים אותי... [ סתם, אני לא כל הזמן שומע אותם
]

אין ספק שניתוח ציצי עדיף, עיקר אם זה מעל 400 סמ"ק.

היתרון של טיפול נפשי הוא שמשלמים עליו בתשלומים. כל שבוע, או כל חודש. זה יותר קל. ובדיוק מהסיבה הזו, כשמשלמים כל פגישה, יודעים בדיוק מה מקבלים. מי שלא קיבל כלום מהפגישה הקודמת עשוי לשקול לא לבוא יותר. ומי שלא קיבל כלום שתי פגישות, בטח ובטח.

תגיד, סתם להשכלה כללית, היית פעם באיזה שהוא טיפול? פרטני, או זוגי, או בשלישיה? [ ואני לא מתכוון לטיפולים ההם... אתה יודע איזה... עם האקססוריז...]

למעלה