הייתי מאוד רציני....
אני ציני רק לכאלו שהם צינים בעצמם (או לביצ'יות)... אם תשימי לב לאחרים אני מאוד ישיר.
לגבי מה שאמרת (וגם המפלצת), על הבאד בוי....
ראשית ברור ש "גוד בוי" או ה "נייס גאי" יפרפרו אם יכנסו למערכת יחסים עם "ביץ'".
השאלה כמה זמן הם ישרדו שם?
המודל שאני מדבר עליו מדבר על יכולת "לשרוד" במערכת יחסים... לא להתעללות בנפשו של הנייס גאי.

ומה שאמרתי לא בא ממני... זה ממה שקראתי על מחקרים של סגנונות ראשיים של אנשים,
בכל הקשור לדייטים ולקשרים ארוכי טווח ע"פ סגנונות אלו ולפי מודל זה באופן ספציפי.
(יש גם איזה פיק אפ ארטיסט, שפעם פרסמתי פה את הלינק לשלו, שמשתמש במודל הזה באופן גאוני, ולמרות
שאני לא מתומכי הפיק אפ, הוא באמת עשה שם עבודה מעניינת עם המודל הזה).
לא אסביר פה את הכל אבל במחקר של המודל הזה מראים במפורש שביצ'ית נמשכת ומסתדרת עם "באד בוי" וההפך.
(מה שאני קורא לו ביץ' זה מה שהם קוראים במודל "סיקוטיות", אבל הכוונה שם היא לא ל"משוגעות" אלא
לכאלו שעושות מה שבא להן באותו רגע, בלי להתחשב בתוצאות שבאות אחרי זה,
ולכאלו שעושת מה שבא להן בלי יותר מידי התחשבות באחרים (הגדרתי הכוללנית לביצ'ית)).
הנייס גאי, נמשך לסגנון הבנות שתמיד בבאסה ורואות את חצי הכוס הריקה (מה שהם מכנים הדכאוניות). וההפך.
ה"מנהיג" נמשך לסגנון הבנות שאוהבות לצאת ולהפגש עם המון אנשים (social). וההפך.
וסגנון הגברים האחרון (אם אפשר לקרוא לזה בכלל סגנון) זה של אלו ש"מפרנסים" (שמשתמשים בכסף שלהם בשביל לקבל דברים),
שהם תמיד הבחירה הפחות טובה, לכל סגנונות הבנות... (על החלק הזה אני קצת לא מסכים עם המחקר,
לדעתי זה לא מתאים לכל הסגנונות אפילו לא ברמה משנית או אחרונה, אבל זה מה שאמר המחקר).
המפלצת צודקת שיש אין סוף אפשרויות. אבל עדיין יש דפוסים כוללניים מסויימים כגון אלו שבמודל הזה....
כשמשלבים מספר מודלים ומבינים את הפסיכולוגיה שיש מאחורי כל מודל, אפשר בהחלט להתבסס על דברים משם,
גם אם למראית עין ראשונית זה לא נראה רציני להתבסס על זה....
השאלה מה את מחפשת להבין במודל.
זה שיש מכל הסוגים וכולם מתחתנים ויוצאים עם כל הסוגים.... ברור!
השאלה לאיזה תוצאות מביא כל סגנון עם כל סיגנון ומה אפשר ללמוד מזה...
זה כל מה שהתכוונתי במה שאמרתי על ה "סגנונות גברים ונשים"...
אבל למה להמשיך לחפור אם ממילא תשללו את זה?
אז נעצור פה.