שלום בננות!!

שלום בננות!! ../images/Emo94.gif

היי, תראו יש לי בעיה שאני לא ממש יודעת איך להתאים את האיפור לפנים ולצבעים שלי ככה שאני אשמח אם תעזרו לי. 1. הבעיה העיקרית שלי זה שהצורה של הפנים נוראאא הורסת !! יש לי "פני ירח" פנים עגולות ומלאות כאלה!! (ובגוף דווקא אני ממש רזה - אם תקחו תמונה של הפנים שלי תחשבו שאני שמנה!). מה עושים??? אני יודעת שיש את כל הסיפור הזה של ההצללה אבל אין לי שום מושג בזה וזה נראה מסובך מדי בשביל לעשות את זה ביומיום! 2. לפעמים כשיש חצ´קונים אני לא יודעת איך להסתיר אותם.. כי בד"כ הפנים שלי גם יבשות כאלה (אני שמה קרם לחות!) ואז יוצא שהעור שלי מתקלף... אז איך אני מסתירה אותם ככה שיהיה לעור שלי מראה חלק ואחיד? ד"א יש לי נמשים, ושמעתי שיש קרם שמבהיר אותם. מישהי במקרה יודעת על מה אני מדברת? 3. יש לי שיער בין בלונדיני לג´ינג´י עיניים חומות ועור בגוון ורוד (עם הרבה נמשים
) באיזה צבעים אני צריכה להשתמש? 4. יש לי שפתיים מלאות...ורציתי לדעת איך אפשר להקטין אותן בעזרת תוחם (למרות שאני חושבת שתוחם יוצר מראה מזוייף כזה!!) או כל שיטה אחרת וגם גוונים של אודמים שמתאימים לגיל שלי... (אני בת 16) ו... אם יש לי שפתיים מלאות מומלץ לא להשתמש בליפ גלוס נכון? אממ אם הגעתן עד לכאן אני אשמח לקבל תגובות ותודה לכולכן!! אוהבת, שירן!

michal18

New member
שמעי...

שפתיים ממש מלאות זה סקסי. כמובן שאפשר לעשות אפקט הקטנה אבל למה? אני לא צריכה לומר לך כלום, אולי פשוט תביטי באנג´לינה גולי ב´טומב ריידר´ - השפתיים שלה ענקיות ומאופרות בשפתון בהיר שעוד יותר מגדיל אותן, זה סקסי בטירוף! על נמשים דיברנו פה לא מזמן. אני לא מכירה קרם הבהרה אבליודעת שפודרה סגסגלה מנטרלת נמשים(יש ב´ארט מייק אפ´). לגבי הצללה, אני פשוט ממליצה לך לנסות - קחי שעה פנויה, סומק,מברשת ומגבונים ותראי מה הכי טוב לך. כמובן שיש אתרים שמסבירים איך לשים סומק ´כמו שצריך´ אבל הכי טוב שאת תנסי קודם! בעניין בעיות העור אני לא מומחית אבל יכולה לומר לך שאםמטפלים יום-יום בפנים עםמי פנים וחלב פנים וכל זה אז פחות צצים חצקונים. כמובן שאם זה מטרד רציני כדאי לפנות לרופא עור (או קוסמטיקאית טובה). אני בטוחה שאםתשימי תמונה נוכל לעזור לך יותר. אז יאללהלאמבטיה, לנסות סמקים! -----------------------

../images/Emo45.gif

ובקשר להסתרת הפצעונים... את יכולה להסתיר אותם עם קונסילר, על כל פצעון תמרחי מעט קונסילר ואחר כך עם ספוגית תעברי עלייהם בטפיחות. ואחר כך את המייק אפ והפודרה. בקשר לפנים שלך, גם לי יש פנים עגולות כמו שאת קוראת להם "פני ירח" את יכולה לעשות את ההצללה בעצמות הלחיים והלסת. קחי מייק אפ או פודרה שכהים מעט מצבע העור שלך, לפני שאת שמה את הסומק אז מעט מאוד מתחת לעצמות הלחיים, תמרחי את זה בצורה שאחרים לא ירגישו בזה. ואותו גבר מתחת לעצמות הלסת, פס עבה מתחתם של המייק אפ או הפודרה התיקונית, ממש עד לסנטר ולא לעבור אותו. בהצלחה.

למעלה