שלום בננות,

לוואנדר

New member
שלום בננות, ../images/Emo9.gif

שלום בנות התגעגעתי! מה שלומכן? מתעדכנת בשלומכן כשמתאפשר לי בלוז הצפוף.... צריכה את עזרתכן! השבוע קיבלתי והיכה בי
ואף גרוע מזה!!!! אנא האם יצא תרופה, כדור משהו יותר חזק לטיפול בכאבי האנדו בזמן המחזור?! כי לא נרוסין לא נרות וולטרן ולא טיפות טראמדכס ולא קוקטלים עוזרים? ידוע לכן משהו חדש שהומצא ???? אשמח לקבל רשימה תודה

../images/Emo2.gif לוואנדר ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

איזה יופי לראותותך
אבל חבל שבכאלו נסיבות
מה עם נקסין ניסית? עוזר פה לחלקנו.. מה שלום הנסיכות שלך?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ידעתי
למיטב זכרוני נירוסין הם אדומים קטנים ומיועדים בעיקר למיגרנות...נו טוף טוב לדעת...

זואילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוחח כמה שאת מבולבלת

האדומים הקטנים זה ללב שלך או ללחץ דם... לא?

לוואנדר

New member
הי מייקללואיס, חשבתי אולי המציאו משהו חדש?

מה שלומך חמודה. ואיך אצלך? מתנצלת שאני לא בפורום יותר אבל אני מרגישה לפעמים תלמידת בית ספר כי אני מתכוננת עם הבנות למבחנים ומכינה שיעורים ואפילו לחוצה כמו ילדה לפני מבדק ומבדק בקיצור אין לי רגע דל...

לוואנדר

New member
הי מתוקה!

אנסה לקחת בשנית נקסין, מזמן זנחתי אותו כי גרם לי לבחילות. הנסיכות גדלות, הגדולה כבר בכיתה ד' והקטנה א'- קשה להאמין מה חדש אצלך?איך המרגש?

אבל לוואנדר

מדובר באותה תרופה רש של חברה שונה, בדקתי גם בגוגל עכשיו שניהן מכילות "Naproxen".

מייק

גם אותה חברה מייצרת אותם אבל בקופסאות שונות עם שם אחר, ייתכן והמרכיב העיקרי של שתיהן זה Naproxen אבל זה לא אותו דבר? שווה בדיקה כי נכון שנזל לי השכל בהריון
אבל אני זוכרת שהנרוסין זה כדורים אדומים

../images/Emo24.gif

וואו כמה זמן עבר
הגדולה בכיתה ד'
זה לא פייר את צריכה לבקר יותר... אצלי הכי חדש זה
עומרי הנסיך שלי בן 7 שבועות

שלום לך אורחת ../images/Emo8.gif

יצא משהו חדש שנקרא "קספו" רכשתי אך טרם ניסיתי. מן הסתם אנסה במחזור הקרוב...

זואילי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בובההההה

מאמי, ממתי אנחנו ממליצות בפרהסיה על תרופות....? ועוד בהארד קור כפי שהיית רגילה... מה עם איזו ביקורת? מתי עשית בפעם האחרונה? או באנדו או אצל פנסקי (?) בסוף החודש יש לי תור למרפאת כאב, אם יהיה שם משהו שווה אז אוכל להמליץ להגיע לשם ולהתאים לכל אחת פרוטוקול משככים משלה.. אבל אין לי מושג מה הולך להיות שם. מעניין אם יש להם חומרים שגואי אוהבת

למעלה