שלום בנות.....

swirrrly

New member
רורי רורי רורי

הסתכלתי בתמונות שוב ועור הפנים שלה נראה כל כך חלק ונעים. וואו לי יש סתם עור מחוספס ומחוצ´קן...

shirakl

New member
ללא ספק רורי

יש לה יופי עדין כזה - אני מתה עליה! למרות שגם ללורליי לא חסר!

swirrrly

New member
וואו

רורי היא פשוט מושלמת למרות שהיא קצת שמנמנה זה כל כך מתאים לה הפנים שלה עגולות ויש לה עיניים כחולות מדהימות והיא כל כך יפה לא נבראה ולא תברא יפה ממנה כה מהממת

katykr

New member
היא לא שמנמנה, היא פשוט לא

מקל.. מה שמוזר זה שהיא הייתה או עדיין ישנה דוגמנית... והן תמיד אנורקסיות. סוף סוף מישהי שנראית טוב באמת, לא רזה כמו מקל וגם בעלת כישרון משחק..ולא סתם פולשת לטלויזיה כי היא מפורסמת כמו הרבה דומגניות למיניהן (במיוחד בארצנו הקטנטונת). קטי

dalitush

New member
שונה לחלוטין

קודם כל אני יפתח בשאלה, מהו יופי?! יופי זה דבר מאוד כללי לדוגמא: אישה יפה-סקסית אישה יפה- חמודה אישה יפה- נאה.. יופי הוא מאוד מאוד כללי.. לפי דעתי לורלי היא יותר נשית יופי מודרני שכזה.. לרורי יש יופי חמוד..לא כ"כ סקסית אבל חמודה קלאסי.. מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת..

OrlyusH

New member
צודקת.. ../images/Emo3.gif

טוב.. גם אי אפשר ממש להשוות.. לורליי היא אישה.. ורורי היא נערה כזו..

Iris cream

New member
ברור שלורליי...

כי רורי היא פשוט חמודה, מתוקה- לא יפה. רורי היא חתולית כזאת...זה היופי שלה- למרות שזה לא כך בסידרה...אבל לורליי היא יפה- למרות שהיופי שלה כבר לא רענן כמו של רורי.
Iri$ Cre@m

YaLdoNet 4 EveR

New member
הוויכוח פה הוא מיותר

לנהל דיון זה נחמד אבל בלי וויכוח כי כולנו יודעים- *מקהלה* על טעם ועל ריח אין להתווכח כי היופי הוא בעיני המתבונן ושתיהן מהממות.

z O e i

New member
היא נראית לכם בת 19?

הייתי בשוק כשגיליתי את זה...... אוף איזה יפה היא!!! לדעתי היא אחת הנשים היפות שיש.

fluppster

New member
אוי באמת..............

אני לא רוצה להישמע סנובית, אבל חשבתי שיהיו בפורום הזה נושאים יותר מעניינים לדיון מאשר "מי יותר יפה". עוד לא עברתי על ההודעות האחרות, אבל אני חושבת שזה דיון ממש שטחי. אני מתנצלת, אבל זאת דעתי. דרך אגב, "בנות גילמור" היא סדרה מדהימה! אני כל כך שמחה שלורליי לא מתחתנת עם מקס, כי אני מעדיפה הרבה יותר את לוק.
חן

fluppster

New member
אני לא מתה עליו.......

אני לא יודעת למה, קשה לי להסביר את זה, אבל אני אנסה. אני חושבת שהוא רגיל מדי. בדר"כ זה נחשב לדבר טוב, אבל לא עם לורליי. קחו לדוגמא את מוניקה וצ´נדלר מ"חברים". אני בטוחה שרובכם (רובכן?) העדפתם שמוניקה תהיה עם צ´נדלר ולא עם ריצ´רד. למה? כי הם פשוט מתאימים, בגלל ששניהם פסיכים חמודים. אז ככה זה פה- לורליי ולוק הם שני פסיכים מקסימים שיכולים לשגע אחד את השני עד שהמוות יפריד ביניהם. למקס, לעומת זאת, בטח יימאס מלורליי מהר מאוד, או שלה יימאס ממנו. בכל מקרה, אני חושבת שהכל לטובה.
חן

z O e i

New member
נכון!!!!

גו לוק!!!!!!!!!!!!!!!!! הם חייבים להיות ביחד!!!! וחוץ מזה אם היא היתה מתחתנת איתו זה היה משנה את כל הסדרה...

z O e i

New member
רורי!

לא שלורלי לא יפה... אבל רורי... אני לא יודעת היא פשוט מדהימה! היא נראית כמו הבובות חרסינה האלה, או כמו אנימה...

BabyLove

New member
אני חשובת ש

לורליי...היא מדהימה...רורי יפה אבל יש בא משהו שעושה אותה פחות מלורלי.....ושוב אני אומרת הנה לכן עוד סקר....
חן

למעלה