שלום בנות

ניקה25

New member
שלום בנות

הייתי היום בתל השומר, ראיתי את סוריאנו, לדעתו אין מה לדבר , יש צורך בניתוח, הוא גם חושב שיש אפשרות להריון טבעי לאחר הניתוח.אני לא כל כך אופטימית, אבל שיהיה .... כמו כן אני מתלבטת, שאלתי אותו מי יעשה את הניתוח והוא אמר שישנם מספר רופאים בתל השומר שעושים אותו,ויש סיכוי שאני אפול על רופא אחר ולא עליו. אתן ממליצות לפנות עליו ולעשות ניתוח באופן פרטי?

היי ניקה../images/Emo13.gif

באופן כללי כל הרופאים בתה"ש שמבצעים את הניתוח הזה טובים ולכן אין לך ממש מה לדאוג... כך גם קראתי כאן בפורום מספר פעמים. עשיתי פעמיים ניתוחים אצל סוריאנו. פעם ראשונה במקרה הוא היה בתה"ש וניתח אותי, כך בעצם הכרתי אותו. פעם שניה עשיתי באופן פרטי ע"מ שהוא זה שינתח אותי.אין מה לומר...הוא עשה עבודה טובה! דרך אגב, כשעשיתי את הניתוח באופן פרטי, הוא קיבל אותי באסותא פ"ת, שם הוא עובד ואני רוצה להגיד לך שהיחס שם היה על הפנים....דווקא חשבתי, בית חולים פרטי אז יהיה לי יחס טוב יותר אבל זה לא קרה והתאכזבתי מאוד! כשהוא ניתח אותי בתה"ש היחס היה מעולה. אני חושבת שיחס טוב מאוד מאוד חשוב אחרי ניתוח. בהצלחה
וכן...תמיד יש אפשרות להריון טבעי אחרי ניתוח! לי זה לא קרה אומנם אבל שמעתי על כאלה שכן. הכי חשוב לא לאבד אופטימיות

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo79.gif עוד חוזר הניגון...

צר לי על הכותרת אבל התחושה שלי היא שהתרחיש בתה"ש קבוע, כולל הסוגייה של מי שינתח... כמו שכתבה מישהי מאושרת כל הרופאים בתה"ש שעושים את ניתוח הלפרוסקופיה נחשבים טובים מאוד. סוריאנו אכן מנתח מצויין ואת היחידה שיכולה להחליט האם לשלם לכיסו אלפי שקלים או לבטוח בצוות המיומן אותו הוא מנהל בתה"ש. בהצלחה בכל מה שתבחרי

shirzon

New member
גם אני הייתי היום

ייתכן מאוד שנפגשנו?! איך את ניראת? גם אני הייתי היום אצלו- והוא שמח שאני מחלימה מאוד מהר- שבוע וחצי אחרי ואפילו נהגתי לשם ולשאלתך- אותי סוריאנו ניתח אבל גם אם זה לא היה הוא הייתה מוכנה שכול אחד אחר ינתח- כי הם כולם שם טובים- מבית יוצרו של גולדנברג מוטי. בדר"כ סוריאנו לוקח את הניתוחים המסובכים יותר- כך שאם זה לא בטוח הוא כנראה שהמקרה שלך לא קשה וזה כבר משהו חיובי. אני אחרי- בטח כבר קראת- גם אצלי למרות שהניתוח מאוד מורכב הוא הציע את העניין הטיבעי ( זאת כנראה מגמה חדשה אצלו)- גם אני מאוד סקפטית למרות שהוא מאוד אופטימי- בדיוק אמרתי לבעלי- מוזר שהוא כזה אופטמי ומרשה לעצמו לטוע תקוות- למרות ששוב אני לוקחת את זה בערבון מוגבל וגם הוא אמר בסוף שדבריו הם בגדר המלצה והרופא פוריות שלי שרואה את כול התמונה הוא המחליט

ניקה25

New member
../images/Emo13.gif

היי, איזה יופי, אני ממש שמחה בשבילך, שבוע וחצי אחרי וכבר נוהגת, כל הכבוד!! בתל השומר הייתי בסביבות השעה שתיים, אם את הבחורה שראיתי שם אז בכלל אני בהלם, כי היא נראתה בהחלט בריאה
רופא הפוריות שלי גם חושב שיש צורך בניתוח ורק לאחר מכן , נחליט מה נעשה בקשר להריון. בקיצור נשאר לי רק לקוות לטוב...

shirzon

New member
אני יצאתי

מסוריאנו ב13 וחצי. לגבי הריון באמת אין מה לקבל החלטות עכשיו- תסיימי את הניתוח ואז תלכי לרופא עם כול הממצאים ותחשבו ביחד מה הכי טוב לאנדו' מה שאני אורמת זה שעם אנדו' אי אפשר לתכנן לטווח ארוך של מעבר לטיפול אחד- מחליטים על טיפול ואם הוא לא מצליח צריך לראות מה מצב האנדו' ורק אז להחליט על הפרוטוקול הבא בהצלחה

טשומפי

New member
מנץח פרטי...

כל המנתחים בתה"ש טובים אבל ישנם רופאים טובים וישנם רופאים טובים יותר. את ההחלטה אם להוציא סכומי כסף כ"כ גבוהים כדי ללכת למנתח שאת בוחרת רק את יכולה להחליט... אבל מהניסיון שלי אחרי 3 לפרסקופיות ההחלמה מניתוח שבוצע ע"י מנתח טוב יותר היתה בעשרות מונים יותר קלה מניתוח שנערך ע"י רופאים טובים (אבל קצת פחות). אחרי שנכוותי אני הייתי מוכנה לשלם פרטי, אבל לשמחתי לא הייתי צריכה לעשות זאת כי ידעתי מראש שהניתוח יבוצע ע"י הרופא שאני העדפתי. מצד שני לא כולן נכוות והעלות היא אכן גבוהה מאוד, וכמו שאמרתי א צריכה לקבל את ההחלטה הזו. מה שכן לפי מה שהבנתי את המקרים המסובכים מנתח דווקא סוריאנו (או גולדנברג) ואם זה אומנם כך אז ממש חבל לחשוב פעמיים, אולי יש מצב לבדוק מראש איפה הדברים עומדים? שאלה אחרת היא אם יש לך ביטח פרטי שמכסה ניתוחים פרטיים (חוץ מהביטוח של קופ"ח) כי גם זה משנה את שאלת העלות.

ניקה25

New member
לצערי

אין לי ביטוח בכלל, לכן אם אלך על ניתוח פרטי, כל הסכום יהיה על חשבוני. זה מתסכל.

טשומפי

New member
זה באמת מתסכל

אני לא יודעת מה להמליץ לך לעשות. תנסי לברר אולי מי יהיה המנתח בתה"ש (למרות שזה כפוף לשינויים) לפני שתקבלי החלטה. האם זו הלפרסקופיה הראשונה שלך?

מעניין מה שאת אומרת טשומפי...

אני עשיתי פעמיים ניתוח. פעם אחת בתה"ש ופעם שניה באופן פרטי באסותא ועכשיו כשאני קוראת את מה שכתבת על ההחלמה שלך אחרי ניתוח שנעשה ע"י מנתח "טוב יותר" כפי שאת מגדירה את זה אז בהחלט אני יכולה לומר שמה שהיה שונה בין 2 הניתוחים שלי זה שבראשון לקח לי בערך שבוע לחזור לעצמי ובשני זה היה הרבה הרבה יותר קל! לקח לי אולי 3 ימים ומיד יכולתי ללכת כמו שצריך. מה שלא היה בניתוח הראשון. אני אפילו זוכרת את עצמי הולכת כמו
כמה ימים טובים! מעניין... אף פעם לא חשבתי שההחלמה יכולה להיות קשורה לעובדה שניתח אותי מנתח כזה או אחר. נתת לי חומר למחשבה...
סופ"ש נעים

למעלה