שלום בנות

אביב02

New member
שלום בנות

רציתי לומר את דעתי שאני נמשך הרבה לשמנות זה סקסי זה מעניין ומושך ויש מה לתפוס.. בניגוד לרזות המשעממות.. יוצא לי בברים הרבה פעמים להתחיל עם בנות ויותר קל לי עם רזות לצאת לדירה מאשר עם שמנות מששום מה הם סגורות יותר.. מרירות.. עם רזות זה יותר קליל וחבל.. אתם קובעים את הדימוי של עצמכם אם תאמינו בעצמכם ותרגישו אחלה ותחייכו כך יותר יהיה יותר קל להתחיל אתכם ולדבר.. ולהנות.. שיהיה שנה טובה לכולכם.

לילך2408

New member
לצאת לדירה??

חוצמזה שלא כל שמנה היא ממורמרת... אני בחורה חייכנית שנהנת מהחיים עד כמה שאני יכולה. יכול להיות שהבחורה פשוט לא רוצה להגיע אלייך למיטה?

אביב02

New member
כן..

אני עדין לא חושב על קשר רציני.. ב.לא הכללתי.. אמרתי ממה שאני ראיתי.. ג.זאת היתה ההתרשמות שלי

אביב02

New member
כן..

אני עדין לא חושב על קשר רציני.. ב.לא הכללתי.. אמרתי ממה שאני ראיתי.. ג.זאת היתה ההתרשמות שלי

יאני1

New member
אביב,

כן, אתה צודק- יש הרבה נשים שמנות שממורמרות, שקשה להן ועצוב להן. אין ספק שהרבה יותר קל ונעים להיות עם אישה שמחה ששלמה עם עצמה. אבל, כמו שיש נשים שמנות עם חוסר ביטחון עצמי יש נשים רזות, גבוהות,נמוכות,בורמזיות,ג'ינג'יות, וכו' עם חוסר ביטחון עצמי. לדעתי, כמה שאתה נמשך לנשים שמנות אתה שיפוטי וסטגמטיבי כלפיהן. הרבה נשים שמנות שאני מכירה מלאות ביטחון עצמי, שמחת חיים וכל טוב. יכול להיות שהנשים שיצא לך לפגוש פשוט לא היו מעונינות והיה לך נוח לחשוב שהן ממורמרות..? סתם הצעה.. בכל אופן, גמר חתימה טובה ובהצלחה מעיין

אביב02

New member
שוב..

אני לא סטיגמי ואני לא אומר שלא יצא לי הרבה שמנות והיה אחלה.. אני סה"כ מדבר באופן יחסי ושתאמת דיי מובן עם כל הסטיגמות שיש היום.. וכל מה שבאתי לומר פה זה רק לטובה לאותן אלה שלא מרגישות טוב עם עצמן..

יאני1

New member
תראה,

ברור לי לגמרי שלא התכוונת למשהו רע :) או לפגוע במישהו..והכל נאמר ברוח טובה ובכוונה טובה. פשוט ממה שאמרת בהתחלה משתמע שאתה מכליל. אני מציעה לך, להתייחס לנשים שמנות כאל העדפה שלך בלבד ולא כאל טייפ קאסט של "אשה שמנה". לכל מי שהגיב\ה, הוא לא דיבר בצורה בוטה או בכוונה לפגוע וממש לא היה צורך להשתלח בו ככה. מעיין

independentgirl

New member
ואוו,

איזה ילד גדול... איך הגעת להבנה הזו ? איזו סטיגמות אתה זורק על ימין ועל שמאל. רזות נותנות, שמנות מרירות. מה אם הבנות באמצע? אתה מדבר על בנות כעל חפץ שקיומו לסיבה היחידה של סיפוקך, תפקח פעם הבאה את מחשבתך לפני את מכנסיך.

צרת מוח כמוך?

:) כי זו צרות מוח לתקוף אותו ככה לידיעתך הוא בסך הכל ציין משהו די מציאותי גם אם ההתנסחות לא היתה לרוחך. חבל שזו המציאות, אבל הוא צודק

רק רגש

New member
יש משהו בדבר

גם אם את לא אוהבת וגם אם הניסוח מעט כוטה כדאי להיתיחס לעיקר. אומנם אין הכללות של מאה אחוז, אבל בגדול לשמנות יש משום מה יותר עכבות מאשר לאחרות!! בשלבים הראשונים. אין לכך כל הצדקה אבל זה קיים.

....

אולי תפסיקו... אומנם אני לא כותבת כאן הרבה... אבל אני קוראת כמעט כל מה שכתוב כאן. ויש לחלק ממכם נטיה לתקוף כמעט כל תגובה של אנשים שלא כותבים כאן באופן קבוע (זה אחת הסיבות שבגללן הפסקתי לכתוב כאן) לא כל אחד מושלם... וזה בסדר לתת דעה כזו או כזו אבל אתם לפעמים פשוט תוקפים שזה ממש מוציא את החשק (לא כולם כמובן) יש צורה לתת דעה נגדית ויש צורה... זה פשוט מוציא את החשק מכל העניין... אם תגלו קצת איפוק במונוטוניות של הכתיבה או קצת פחות תקיפה אולי תגלו כמה דברים חדשים מאחרים אולי אפילו תשכילו ותלמדו משהו שונה או אחר...

../images/Emo45.gif

chicka

New member
אני מוכרחה להתייחס לדבר אחד -

אני מכירה את התגובות התוקפניות שאת מדברת עליהן וברוב הפעמים הן לא מגיעות מחברי פורום קבועים אלא ממשתמשים בעלי ניקים שאני לפחות לא נתקלתי בהם בשנתיים שאני נמצאת כאן (כמו independentgirl). לכן מעט צרם לי ההתייחסות הכוללנית אל "אולי תפסיקו" כמו אל קבוצה כוללנית שרק מביעה דעות באופן אגרסיבי. אני מסכימה איתך במאת האחוזים שתרבות דיון היא משהו שחשוב לשמר גם כשלא מסכימים על דעה, אבל לא כולם מכירים את זה. יש כאלו שלוקחים חלק מההודעות למקום אישי ומרגישים צורך להגן על עצמם ע"י התקפה. מה גם שחשוב לזכור שמדובר בפורום שמעורר סערה חברתית לא קטנה, שהאג'נדה של "שמנה ויפה" לא תמיד מסתדר לאנשים בעולם הורוד והמושלם שלהם. ולכן יש פה גם הרבה הודעות שרק נועדות להתריס, לחלל ולעצבן וכתגובה, אנשים יוצאים להגנה על המקום הקטן והשקט שלהם שנותן להם ביטחון. אני מכירה מעט מאד פורומים בתפוז שתרבות הדיון שלהן מגיעה לרמות אירופאיות. נכון שזו שאיפה נכונה ובוגרת, אבל בסופו של דבר, יש פה אנשים עם רגשות מאחורי המסך וזה לא לתת לגיטימציה לתוקפנות, רק לפעמים שווה לראות דברים גם מהזווית הזו.

oshratush

New member
היי אביב!

קודם כל נעים מאוד, אני אושרת, במקרה ראיתי כאן את הבלוג ונכנסתי לפורום החביב הזה. גם אני גדולת מימדים כשאר הבנות כאן. אז ככה,אני חושבת שאתה פשוט עשית סוויטצ' בראש, ואתה טיפוס שפתוח להכיר נשים גם אם הן גדולות מימדים. אך חבל מאוד שהמציאות היא לא ככזו, אני בת 24 אוטוטו, ולא יצא לי מעולם להכנס לקשר כזה או אחר בגלל שאני שמנה. הרבה פעמים נוכחתי לדעת, שוואלה חברות שלי שאני יוצאת איתן מצליחות הרבה יותר ממני כי מראן החיצוני הרבה יותר "מושך" גברים כי הן הרבה יותר רזות והרבה יותר חטובות. זה נראה הרבה פעמים שאינטיליגנציה, חום, טוב לב ואפילו העיניים הכחולות שלי, לא קונה את הגברים בהרבה מאוד מהמקרים, כי הם בראש ובראשונה יסתכלו על הבחורה שנראית טוב. זה חבל שככה, אתה עוד משכיל להבין שגם ככה קשה להתערבב במציאות הלא נעימה הזו וכשמגיע למקומות כאלה שאתה רוצה בתוך תוכך גם אהבה כלשהי אתה לא מוצא אותה כי כך אתה נראה, הדרך להגיע אל המטרה היא לא תמיד קלה לעומת בחורה רזה. אבל לפחות ככה זה נראה..... שיהיה לך שנה טובה וחתימה טובה

lb22

New member
את יודעת מה הכי קל?

למצוא תירוצים לדברים.. אני לא אגיד לך שאני לא מוצא תירוצים כלשהם כאשר אני לא מצליח לממש דבר שאני רוצה (כל אדם ממציא תירוצים) השאלה היא מה עושים עם זה בסופו של דבר, להאשים את ההשמנה שלך כגורם לזה שאין לך אהבה זה תירוץ , תירוץ שקל לך להתחבר אליו אבל זה עדיין תירוץ . תנסי לשנות גישה לפתח משהו שאולי חסר לך אולי סוג של אהבה עצמית קבלה עצמית ... כי איך אומרים אהבה באה רק שאת מסוגלת לאהוב את עצמך ?

oshratush

New member
יש קבלה עצמית יש אהבה עצמית

אבל אני אומרת את מה שרוב הגברים משדרים ואיך זה נראה...

ניצם

New member
לא כולן מרירות!

אולי הגישה שלך לא נכונה,וגם אתה לא מחפש קשר רציני ויכול להיות ששידרת את זה.

למעלה