שלום בנות

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifשרשור בוקר & צהריים טובים!!

טוב, נראה לי שאני פה לבד חחח.. אני מתחילה ללמוד רק בעשרה לתשע אז.. שיהיה לכולכן יום נעים, יום טוב.. ולוטן-תודיעי לנו על אחותך מאמיי.. אוהבת את כולכןן!!!!

simhit

New member
את לא לבדד ../images/Emo13.gif בוקר טובבב!!!../images/Emo42.gif

{^_^}
{^_^} וגם אני מתחילה ללמוד בעשרה לתשעעעע =]] כי אתמול יצאנו לסיור לימודי מ-5 וחצי עד 12 וחצי בלילה ואזז הורידו לנו שעה
בקיצור- את לא לבדךך כאןן!!!
שיהיה לך גםם יום נהדרר
וגם לכולכןןן,
אוהבתותכןןהמוןהמוןהמוןהמוןןהמוןן

יפות ויפים שליי כנסו =]

רק להגיד לכן כמהה אני אוהבתותכן ]ואת הראל קצת יותר ] חיחי סתםםם אותכן הכיי = ] קיצר בהצלחה רבה רבה היום להראלל וכמה שיותר להחזיק אצבעות אוהבתת אותתכןן [ואת הראלי] מואהה= ]

מ א מ י2

New member
כאילו שלא הספיקו לי ../images/Emo219.gif

האיבודי הכרות האלה
. עכשיו חברה שלי התעלפה [וגם שנה שעברה,גם בספורט] ואשכרה אני חושבת שזה בגלל שדיברתי איתה היום על מה שקרה לה שנה שעברה. ואחותי טיפה יותר בסדר,

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gifאני חייבת צומי,באמת ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

לא חשבתי שזה יקרה לה,בחיים. במקרה אחותי הייתה חולה היום. ועכשיו אמא שלי ניסתה להרדים אותה ופתאום היא ראתה שהיא מסובבת ת'עיניים שלה אחורה. היא איבדה ת'הכרה ונהייתי בהיסטריה
. איזה 10 דק' רק שפכנו עליה מים ונתנו לה מכות בגב שתנשום. והזמנו אמבולנס והכל. עכשיו נשארתי לבד
. נמאס כבר.

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifיואוו מאמיי..../images/Emo10.gif

טוב קודם כל תרגעי.. יהיה בסדר.. את יכולה להתבר שנייה לאייסי? אני אדבר איתך כבר שמה...

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifאוי'ש שכחתי../images/Emo4.gif

ומותק-כשתדעי משהו תודיעי.. אני ממש ממש דואגת....

כנסי = >

ואיי מה איתה? מסכנהה כל העולם חולה עכשיו = / אוקיי מסרי לה ולאמא שלך שהכל יהיה בסדר ושתרגיש טוב = ]תעדכני אותנו נשמה : ) מה האייסי שלכן בנוותת ?

למעלה