שלום בנות

שלום בנות

לא הייתי מלא זמן - פעם נכנסתי ראיתי שאלה עניתי ושוב נעלמתי.... הסיבה לא מיוחדת פשוט מין עייפות קשה הכוללת בתוכה כאבי ראש סדר היום שלי היה לחזור מהעבודה לנוח צהריים (גם עם זה 16:00 אחה"צ) לקום לאכול משהו ולחזור לישון אז מקווה שסדר היום ישתנה מתישהו אבל הנה אני היום אחרי שינה ארוכה התעוררתי אכלתי ועכשיו נשאר לי קצת כוח אבל בקרוב שוב לישון מחר קמים מוקדם ואחרי הפתיחה המהממת הזו שלי אני רוצה לעדכן: קבע לי ה-ד'ר סוריאנו (זה שאני אוהבת במיוחד) תור להיסטרוסקופיה ניתוחית (כשלפני מגיעה האבחנתית) ב- 31/5 ואמר זה אישפוז יום תוך מספר שעות את בבית - זה קצת מעודד לא? אבל לא רק לשם כך התכנסתי כאן היום עברתי על ההודעות ורציתי לברך את ha1231 במזל טוב ליומולדת שהיה לא מזמן אבל תמיד כייף לקבל ברכות (תירוץ על שאני מאחרת) וכמובן הצלחה בניתוח מחזיקה לך אצבעות לרווית המקורית - חיבוק חזק אבל לא מכאיב לאחר הניתוח מקווה שהתאוששת שולחת לך המון חיבוקים (האייקונים לא עובדים) ונשיקות וליעל יקירה אהובה שלחתי לך מסר מחבקת אותך ואוהבת אותך ליהי מדור חיפוש קרובים - חזרתי רומיה שלחתי לך את שמחתי בשרשור ההודעה שלך מצטערת שוב שנעלמתי אשתדל לא להיות סוררת ולחזור למוטב (תבחרו סמיילי) אוהבת את כולכן

את לא סוררת את מתאקלמת ../images/Emo13.gif

אל תשכחי שהשנה האחרונה עבור הגוף שלך (וגם הנפש) היתה טראומה אחת גדולה. חזרת לעבודה כל כך מהר אחרי הניתוח האחרון וזה לוקח זמן, להיכנס לשגרה, להתחזק, לתפקד נורמאלי עד כמה שניתן, תרגישי טוב
ותעשי טובה, אל תהיי קשה עם עצמך- אנחנו לא בורחות לשום מקום, זה לא כאילו שפתאם יעלם לנו האנדו' למרות ששמעתי את זה לאחרונה מאיזה רופא....

lee E

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה

אפשר לקבל את הפרטים של הרופא שמעלים אנדו'?

נעמי 17

New member
סליחה?

מסתירה מידע חיוני?????????\ זה כמו לגלות את נוסחת גלולת ההרזיה האולטימטיבית!!! ולא לגלות.

למעלה