שלום בנות

אירית51

New member
שלום בנות

גם אני קיבלתי עשרות תגובות של תמיכה והלם והאמת עניתי לכולן שאנני מעוניינת יותר להיות בסרט הזה ,אבל לאחר התמיכה שקיבלתי והבנתי שיש הרבה הורים מיועדים שנחשפים בפעם הראשונה חשוב שאשאר למורת רוחן של כמה וזה על באמת לתמול להכווין ולעודד וללא כל אינטרס אתמול הפתיעה אותי הפונדי של חיי איילת המתוקה והגיעה עם ילדיה ,היא כמובן זעמה על מה שנכתב אבל החליטה שלא להגיב ,כל כך התחבקנו בחום אני כל כך אוהבת את הילדונת הזו,שוב סיפרנו חוויות וכמה אנו מתגעגעות לתקופה ההיא,שתינו שמחנו שלא עברנו דרך מרכז כל שהוא והתמודדנו לבד ובכייף והראיה היחסים היפים שלנו,אני לא שוכחת את ימי ההולדת שלה והיא לא שוכחת את שלי,הילדים שלה שיחקו עם שיר ורון וזה היה מרגש. פתאום דפיקה בדלת ונכנסת פונדקאית מתחילה ממש בתחילת הדרך לזוג מדהים גם היא כעסה על כל מה שנכתב והגיעה כאילו לנחם זה האמת הצחיק אותי,את הפונדי שהפתיעה אותי אני שידכתי לזוג המדהים ובבוא העת נדבר על זה בברכת ל"ג בעומר ותשרפו את כל הרוע שם זה לא מוסיף לכאב של אף אחת אירית

אירית יקירה שלי שולחת לך המון

קים מרחוק, המשיכי לכתוב ולעשות מצווה, והמשיכי לעזור. אני אותך מכירה מספיק זמן ואני יודעת מי את ומה את. אוהבת אותך מאוד על מי שאת דוגמא לתפארת הפונדקאות מצד ההורים המיועדים היחס האיכפתיות, הדרך הכל. ואת היא הדוגמא שכן אפשר לעשות לבד הרבה דברים.

אירית, את חשובה כאן! ../images/Emo150.gif

בלי קשר לכל מה שמתרחש כאן, את תמיד מוסיפה המון כוח, עידוד ותמיכה. אל תעלמי לנו!

למעלה