שלום בנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lylyana

New member
שלום בנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום בנות.אני קוראת נלהבת כבר כמה זמן ועכשיו אני צריכה עזרה.אני צריכה גרבונים ,לא גרביונים שמכסים הכל אלא כאלה עד הירכיים שמחזיקות עם סיליקון.אם מישהי תוכל לעזור אני אשמח.(מידה גדולה כמובן).

Lylyana

New member
בקשר למידה.

בדרך כלל 46-48.
מראש...

אני בקושי יכולה לעזור לעצמי , אז

לא כדאי לסמוך עליי כל כך
ולבחורה שפנתה , מצטערת ראיתי גרביונים בסגנון הזה במידות קצת יותר קטנות , שאלתי מה המידה שלך כי יש בנות שאומרות שהם מידה גדולה ובסוף הן מידה "42-44" ( הלוואי עליי כזה גודל)

Lylyana

New member
איפה ראית??

אולי יש שם קצת יותר גדול??אני מחיפה,אז אם את יודעת איפה יש משהו באזור אני אשמח.

ברחוב הרצל בהדר , יש 2 חנויות של

לבני נשים . אחת חנות קטנטנה כזאת שמוכר בה גבר. והשנייה היא ליד החנות "גימיק". אני ממש לא חושבת שיש מידות יותר גדולות כי הייתי בחיפושים אחר גרביונים כאלו בשביל חברתי .

Lylyana

New member
אולי במשביר?

בדקת אולי יש במשביר ??בדרך כלל יש להם מידות יותר גדולות אז אולי אני אבדוק שם.ולגבר ההוא אני לא הולכת הוא דוחה אותי משום מה...

חחחחחחחח... איזה חמודה ,גם אני

שונאת להיכנס לחנות הזאת , הוא סוטה חבל על הזמן... ודווקא יש לו דברים סופניים ודי זולים! לגבי המשביר אין לי שמץ , אבל לא בטוחה שהם מחזיקים דברים כאלו. בכל אופן , המון בהצלחה בחיפוש!

Lylyana

New member
רעה קטנה!!

לא,הוא פשוט סוטה בטירוף.יש לו חיבה לפתוח את הוילון באמצע מדידה!!!אז אולי את יודעת איפה אני יכולה למצוא גרביונים כאלה??

talila1

New member
אני קניתי לפני בערך 3 שנים במשביר

ואני מידה 46 מקווה שעדיין יש להם...

madam pompadour

New member
איכסססססססהההההה../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif

אם הוא היה עושה לי כזה דבר, הייתי מכניסה לו בעיטה בביZים

DREAM111

New member
אוף עכשיו אני רואה שהתגובה שלי

לא נקלטה אתמול.
אמרתי שאולי מאדאם היקרה יודעת משהו בנושא ואני אשמח שאם מישהי מוצאת ויותר ממידה 48 אני מזה אשמח על כך.

למעלה