שלום בנות

betty_226

New member
שלום בנות

לפני כמעט שנה נכנסתי לפורום פוריות וראיתי שאנחנו לא לבד בתוך הסלט הזה של חוסר יכולת להביא ילד לעולם והכי גרוע לא הייתה שום בעיה לא ידענו במה להילחם. אחרי תקופה קצרה פה איתכם התחלנו טיפול IVF הטיפול הסתבך העוברים הוקפאו וחודש אח"כ החזרת עוברים מוקפאים. אני זוכרת שבארך 10 ימים אח"כ הלכתי לבדיקת דם. ובצהריים התקשר בעלי ואמר לי גברת מזל טוב אנחנו בהריון. ההריון היה קשה התחיל עם תאומים כאשר בשבועה 15 אחד התאומים פסק ליבו. אבל בנות עשינו את זה לפני 4 שבועות באה לעולם ליאל . ילדה מההמת ופתאום ה 13 שנות ציפייה נעלמו. ואנחנו מאושרים אנחנו הורים לדניאל שאותה אימצנו מגואטמלה לפני 6 שנים בחודש הבא והורים לליאל. בנות תאמינו תשמעו לרופאים קחו את התרופות והזריקות בזמן וזה יצליח האמינו לי ביום שהחלטתי שאני מקשיבה לרופא הטיפול אכן הצליח אני מודה לבית החם שהייתם לי ומתפללת לכל אחת ואחת פה שהפורום הזה יסגר. בהצלחה ותודה על הבית החם שהייתם לי בתקופות הקשות של חיי.

חגיתלה

New member
בטי, תודה

ריגשת אותי עכשיו עם הסיפור. מזל טוב ענקי להולדתה של ליאל. שתרוו ממנה רוב אושר שמחה ונחת. תודה לך על מילות העידוד והתמיכה הכל כך חמות. נתת לי כוח להמשיך. מזל טוב ושוב תודה

betty_226

New member
תודה ובטח שלא לוותר

הרבה כח ואסור לוותר והכי חשוב לנוח ולשתות המון.

vif

New member
תודה ומזל טוב ../images/Emo65.gif

נורא כף שאת זכרת לבוא ולבשר לנו ולתת לנו תקוה ועוד קצת כוח

למעלה