שלום בנות

קרן ש

New member
שלום בנות

אני מחפשת צלם ושמעתי על סיגל שגב אני צריכה המלצות עליה וגם היכן הסטודיו שלה. חוץ מזה מתי בערך אנחנו צריכים להרשם ברבנות?(התאריך שלנו במאי)

יעלי2

New member
הי קרן. בקשר לרבנות

צריך להירשם לרבנות משלושה חודשים לפני החתונה (ועד נדמה לי 3 שבועות, אבל לא היתי מחכה עד אז). אני התחלתי לטפל בתעודת רווקות בדיוק שלושה חודשים לפני, וזה נסחב חודש כי לא תאמתי עדים מראש. ביום חמישי האחרון קבלתי את התעודה הניכספת והיום פתחנו תיק נישואין וקיבלנו המון מזל טובים. 2 המלצות חמות: 1) להשתדל לתאם שהעדים יבואו איתך ואח"כ אתכם. זה חוסך זמן, מקצר תהליכים ולא מטריח אותך עוד פעם אחת בשעות מוזרות (עד 11:00 בבוקר וכו). 2) להצטייד בתעודת סטודנט אם יש, גם אם פג תוקפה. היום התעודה הקטנה זיכתה אותנו ב 240 ש"ח הנחה. במקום 600 רק 360 ש"ח. אז יש לך עוד קצת זמן.....

אתי@

New member
סיגל צילמה אצלנו ואנחנו סופר מרוצים

גם מתמונות משגעות וגם משירות מעולה. הסטודיו שלה נמצא בנמל יפו (ליד הטראבין) והטלפון 052-323543 ממליצים בחום רב על סיגל - רונן ואתי

המחפשת

New member
היי אתי

רציתי לשאול אותך כמה שאלות בקשר לסיגל שגב, כי אנחנו נפגשים איתה כנראה בשבוע הבא: היא לוקחת מחיר בסיסי על 250 תמונות וכל תמונה נוספת 1.20 - גם אצלכם זה היה כך? אני פשוט חוששת ש250- תמונות זה מעט מדי. חוצמזה רציתי לשאול אם את הוידאו עשיתם גם דרכה -היא אמרה לי שיש לה צלם בשם מרק, ומאוד המליצה עליו. מכירה? מה דעתך עליו?

למעלה