שלום בנות

שלום בנות

אני כותבת לכן מביה"ח, אני עדיין פה... בינתיים עוד לא משחררים אותי, מקווה כבר להיות בבית בקרוב. אני מרגישה קצת יותר טוב, ירד לי החום והכאבים קצת פחתו אבל כנראה שלא ישחררו אותי עד שהבדיקות ישתפרו. לצערנו אילת הודיעה לנו אתמול שהיא מעוניינת להמשיך הלאה. אני מבינה אותה ומקווה שעם הזוג הבא זה ילך לה יותר טוב. אני חייבת לחזור למיטה, אנסה אולי לחזור לכאן שוב בערב ביי בינתיים

החלמה מהירה יקירתי ../images/Emo23.gif

תבריאי מהר ואני בטוחה שאם לא עם אילת אז ילך עם מישהי אחרת.תתחזקי בנתיים ותשמרי על עצמך. נשיקות
לירון

אולה *

New member
דניאל ../images/Emo24.gif

אני מצטערת מאוד - גם בעניין המחלה, וגם בעניין "העניין". קודם כל - מקווה שתרגישי טוב (לפחות פיזית) בקרוב מאוד. תחזיקי מעמד,

בנדה1

New member
דניאל DEAR, אותי למדו עוד מילדות

ש"לכל זמן ועת לכל חפץ", ר ג י ש ו ת.
אני מצטערת שאת צריכה להתעסק בזה בשעה שעליך להתעסק רק בהחלמה. אל תתני לזה לשבור אותך, תתרכזי רק בדלקת שתחלוף. החלמה מהירה.

לדניאל החלמה מהירה../images/Emo184.gif../images/Emo140.gif

עם אצילות כמו שלך חלומותייך יתגשמו וחייך יהיו יפים ושמחים כמו היום ויותר אמן ואמן מגיע לך כול טוב משהו מאד פנימי מרגיש אצלי שטוב ורק טוב יהיה לך ולבן זוגך . הטוב חוזר כמו בומרנג....

שוב אני

הודיעו לי שכנראה שמחר כבר ישחררו אותי אם החום לא יעלה רציתי רק להוסיף שאני לא כועסת על אילת, כמו שכתבתי אני מבינה אותה ואנחנו מתכוונים לסיים את זה בצורה יפה אני מאחלת לה בהצלחה מכל הלב להמשך הדרך ומי יודע, אולי כל הסיפור הזה יצא לטובה עדיין לא החלטנו מה נעשה הלאה, קודם כל הכי חשוב עכשיו זה לדאוג לבריאות שלי אז אני עובדת על החלמה מהירה מקווה לכתוב לכן שוב אוטוטו מהעבודה (וורקוהולית שכמוני...)

מירבי*

New member
דניאל יקרה../images/Emo24.gif

מה שהכי חשוב עכשיו זו ההחלמה שלך...עזבי הכל מסביב, הדברים כבר יסתדרו. את בהחלט אצילת נפש...רק טוב יצא מהסיפור הזה, זה חייב להיות ככה, את יודעת את דעתי בעניין, לפעמים יש גורמים חיצוניים שמחליטים בשבילינו, מונעים מאיתנו את ההתלבטויות ושבירת הראש ועוזרים לנו להחליט. נשיקות יקירה

mondani5

New member
../images/Emo24.gifדניאל היקרה!!!!

החלמה מהירה
,אל תתיאשי ,לפני 4 שנים בדיוק בהפריה האחרונה יום אחרי השאיבה הסתבכתי בחיידק טורף עקב ריבוי שחלתי ,למחרת השאיבה ויום לפני ההחזרה איבדתי את ההכרה ואושפזתי במצב קשה מאד בבי"ח,היה לי קריסת מערכות וכמעט נפרדתי מהעולם הנפלא הזה. אומנם אושפזתי חודש וחצי,אבל התאוששתי קמתי על הרגליים ואחרי שהבנתי שהחלמתי לגמרי החלטתי להמשיך שוב ,ואז פרופסור דור בא להודיע לי על המכה ואמר שאין סיכוי מאחר והגוף שלי לא יוכל לסחוב הריון ויש חשש לחיים ממשי . לא נשברתי והלכתי על הליך פונדקאות והסוף הטוב מתקרב. אז ילדתי,האמת כמעט הגעתי אליך היום עם מירב ,רציתי לחבק אותך ולעודד אותך ,חזקי והאמיני בחצי כוס המלאה. לגבי אילת ליבי גם אתה,סה"כ רצתה מאד להצליח ביחד,אני בטוחה שכך רוצה כל פונדקאית,לפעמים ישנם מכשולים בדרך,וגם צריך להבין את הצד השני ,אני שמחה שאת לא כועסת על אילת ,ואני מאחלת לשתיכן הצלחה כל אחת בדרכה. עם מלוא הכאב וההבנה בידידות עמוקה אירית.

miss lula

New member
דניאל

אין לי מילים לנחם אלא רק לשלוח לך בועה גדולה של אהבה ואיחולים להחלמה ולהמשך קל יותר. אלי

Aradi

New member
החלמה מהירה- זה באמת

הדבר החשוב ביותר כרגע, שולחת לך
גדול

milanat

New member
דניאל, אני מאוד מצטערת

על מה שקרה עם אילת. תנסי לא לחשוב על זה עכשיו ותתרכזי על בריראותך! מהחלת לך בהצלחה רבה! מילנה

shosh6

New member
מצטרפת לאיחולי החלמה מהירה

וחבל שכל הסיפור עם אילת קרה דווקא עכשיו. תהיו חזקים!!

דניאל יקרה החלמה מהירה../images/Emo24.gif

לגבי אילת חברים היא כתבה שהיא לא כועסת, אני כפונדי מרגישה בעת שכזו שניתן להבין את שני הצדדים בסך הכל אני בטוחה שלאילת כואב על מצבה של דניאל לא פחות מאשר כולנו, אך אף אחת מאיתנו לא נמצאת בנעלייה של אילת ולכן אל לנו לשפוט אותו יש דברים שלא נבין ולא נדע זה בינה לבין המיועדים שלה. דניאל יקרה מאחלת לך החלמה מהירה, ואמן שכל חלומותיך יתגשמו במהרה רק טוב חמודה

דניאל היקרה../images/Emo24.gif

דניאלי,מה שחשוב כעת זה אך ורק הבריאות שלך, כי אין כמו הבריאות. בקשר לאילת,אכן אי אפשר לשפוט. דניאל,מה שחשוב כרגע ותמיד זה הבריאות. ואסור אסור להתגרות בבריאות
דניאלי,שיהיה לך רק טוב וטוב וטוב וטוב

למעלה