שלום בנות

שלום בנות

חייבת לכן התנצלות שאני לא מצליחה לענות בכל יום בפורום. רובכן יודעות שאת הבוביקים שלי אני אימצתי ...... את הבוביק השני קיבלנו כשהוא חולה... על העיקר הצלחנו להתגבר ונשארו "שאריות" שמצריכות המון יחס זמן ואהבה..... ובזמן הנותר משתדלת לישון. שמחה שלמרות שזואלי צריכה לנוח היא תמיד כאן לענות. ושמחה שלרובכן יש כבר את רוב התשובות לעזור אחת לשניה. אשתדל להיות נוכחת יותר ולפעמים אם אני לא מספיקה לענות לכולן ...זה כי פתאום קוראים לי ובונבון קטן התעורר ורוצה לאכול או שהוא רוצה עוד חיבוק מאמא. אני כאן...ותודה לכן.

זואילי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אם את רוצה עוד כל מיני מתכונים... שלחי לי מסר. סיכות אין לי לתת בינתיים
ומחברת קולופלסט התקשרו כדי לשאול לשלומי ואם קיבלתי את מתנתם (מספריים!!). אמרתי להם שבית המרקחת שלי לא מצליח לעשות מהם הזמנה ונותרתי עם 3 בסיסים בלבד
אז אמרו לי שמיד ישלחו לי בדואר כי הם לא רוצים שאכנס ללחץ. וגם ישלחו לי עוד מתנה - קליפסים שתופסים את החולצה כשמחליפים. פפפפחחחחח.

הכי חשוב..

קודם כל הקטנטנים...אין מה לעשות , בסופו של דבר אנחנו חיים בשביל הילדים שלנו (ואני מדברת שעוד אין לי).. מאחלת לך רק נחת מהם, נחת , אהבה, אושר וכיף.. תודה לך על תשומת הלב החמימה.. נשיקות..

galim29

New member
ז'קוש מתגעגעת...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

נמקווה שהבוביקים כולם הבריאו ושלמים ומטפסים על העץ
ואין דבר יותר חשוב מחיבוק של אמא

תודה בנות

הבוביקים משתפרים......אבל יש עוד המון עבודה עם הקטן. האם יש ביננו מרפאה בעיסוק ? רפלקסולוגית? יוגיסטית ? או כל אחת שיכולה להפיג מתחים כמובן אצל תינוקות......אשמח להדרכה.

g a l i 2 6

New member
אם את מעוניינת יש לי המלצה

לרפלקסולוגית מעולה והיא מתעסקת בעיסוי תינוקות אם כן אשלח לך מסר אני הולכת מידי פעם לפני שאיבה והחזרה ןהיא פשוט מדהימה

זקי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא שוכחת לרגע את ההתרגשות כשראיתי את הסמס שלך על הבוביק הקטנטן שאני מאחלת לו (ולאמא שלו וכמובן גם לאח ולאבא
) המון בריאות!!! וכמובן שאת צריכה להיות בשביל הבוביקים שלך
, הם זקוקים לאמא שלהם חזקה ובריאה
להמון חום ואהבה. ובאמת טוב שיש לנו את זואילי שאני מאחלת גם לך, זואילי, המון כוחות (ידע כבר יש
) אבל אנחנו בעדך מאוד
כשתצטרכי גם לנוח וחופש..

למעלה