שלום בנות

jul6865

New member
שלום בנות

לכל מי שהתעניינה תודה רבה לה. יש לי תוכנית מאד מובנת ומצומצמת כרגע: ישנם 4 שלבים מהניתוח עד כחודשיים אחריו אני נמצאת כרגע בשלב ה-3 בו אני אוכלת 5-6 ארוחות קטנות בעיקר או בעצם עשויות רק מחלבון: ביצה עוף,טונה,דג,בשר,גבינות. התהליך צריך להיות מנה של כ-100גר' וללעוס המון המון המון עד שזה הופך לטחון כמעט. להפריד שתיה מאוכל כחצי שעה לפחות לפני ואחרי וליטול הרבה ויטמינים תוספת לחסר...... מיותר להגיד שההוראות ברורות גם לגבי פעילות גופנית שצריכה להיות כחצי שעה כל יום לפחות. אני ששוחה בדרך כלל אסור לי בינתיים רק בעוד שבועיים ולכן אני הולכת פה במושב שלנו בבית זית. זהו לבינתיים אם יש עוד שאלות אשמח לענות. יום ההולדת נגמרה בהצלחה ובלי קורבנות.... אוהבת, ג'וליאנה

נשמע טוב. שיהיה לך בהצלחה וספרי על

הק"ג שיורדים. כמה הורדת כבר? עם כמה התחלת לפני הניתוח? ולאן את רוצה להגיע.

יעל י

New member
כל הכבוד גולי

נשמע שהולך לך טוב ומצליח שמחה בשבילך.

jul6865

New member
אוף זה לא פייר.......יאוש....ממש....

אני יודעת שאני מגזימה אבל אחרי שבוע שלא נשקלתי והחזקתי את עצמי מאד מאד קשה היום עליתי על המשקל כדי לגלות שלא ירדתי גרם -3 שבועות אחרי ניתוח מעקף ולא ירדתי בשבוע האחרון.... "רק" את ה-7 ק"ג מיום הניתוח. יש כאלה שיגידו:את נורמלית??? מה את רוצה?? לרדת 2 ק"ג בשבוע?. אז כן כי לפי מה שאני אוכלת וזה לא הרבה בכלל חשבתי או קיוויתי שאני ארד דרסטי לפחות בהתחלה.... מה אתם אומרים???? אני ממש מיואשת בוכה מפנים..... מחר אני חוזרת לעבודה זהו נגמר החופש לפחות עד יום חמישי....... חהחהחה......צוחקת ובוכה..... שלכם ג'וליאנה

7 ק"ג זה הרבה מאוד לרדת אחרי ניתוח

וחוץ מזה שהסבירו לי בזמנו שהגוף אוגר נוזלים אחרי ניתוח אז רק סבלנות. הרבה סבלנות ותמשיכי במה שאת עושה. בהצלחה !

jul6865

New member
היי לכולכן יקירות שלי

תודה רבה לכולכם על כל כל מילות העידודו אני קצת יותר רגועה כי קראתי את מה שכתבתם וגם כי דיברתי עם הדיאטנית שלי והיא הרגיעה אותי שהיא מצפה ממני במיוחד אחרי ניתוח חוזר ירידה של עד 900 גרם בשבוע אולי אפילו פחות ומה שאני לא עושה מספיק היא פעילות גופנית....... לצערי אני לא כל כך אוהבת אבל חייבת ללכת לפחות עד שאני אתחיל שוב לשחות שזה יהיה בעוד שבוע- שבועיים. המון נשיקות ג'וליאנה

למעלה