שלום בנות

stevie1

New member
שלום בנות../images/Emo9.gif

מקווה שתוכלו לעזור. אני מחפשת בנרות מידע על הבדיקות הגנטיות שנערכות בארץ אבל באנגלית! בדקתי את הקישורים בפורום ללא הצלחה. הסיבה היא שאני מנסה להסביר לרופא שלי את העניין (אני גרה בחו"ל). אולי אם מישהי אפילו מכירה יועץ שיהיה מוכן לכתוב אימייל באנגלית... Thanks
 

stevie1

New member
לא בדיוק

I am looking for an explanation to why these tests are done in Israel and what tests my husband and I need to take considering he is European and non-jewish. If someone has a name and contact details for an adviser that will probably be jus right xx​
 
אין בעיה

אני יכולה לקחת את הספר שיש לי ולתת לך הסבר מדוע מתבצעות הבדיקות ואיזה סוגי בדיקות מבצעים בארץ. ברור שאני לא אעשה את זה בצורה מקצועית. אולי כדאי ועדיף שמישהו מהמשפחה שלך או חברים שנמצאים בארץ יפנו למכון לבדיקות גנטיות ויבקשו הסבר לגבי הבדיקות וחשיבותן. אין לי מושג קלוש, מה קורה עם גברים שאינם יהודים, אבל אני לא חושבת שיש קשר. כי הבדיקות נעשות בדר"כ באישה (חוץ מטיי-זקס) ואם יש בעיה, אז גם הגבר נבדק.
 

פּוֹנְג

New member
אני מציעה לבדוק גם בפורום

הורים בחו"ל. כמו כן בפורומים הלקראת הריון למיניהם לא בעברית. (TTC) אולי יהיה שם משהו. את יכולה למצוא קישורים בעמוד הקישורים שלנו. ומיכלושית, הבדיקות אינן קשורות ליהדות, אלא לעדות.
 
פונג?

וכי מי אמר שיש קשר ??? היא שאלה איזה בדיקות על בעלה לעשות כשהוא אירופאי ולא יהודי ולכן עניתי כמו שעניתי וד"א, לגבי עדות, מי אמר שתמיד דופקים את השחורים ??
 

פּוֹנְג

New member
אני לא מבינה

הנה, יש שני יועצים במכבי (אני לא בטוחה שהקישור יעבוד, אבל אם לא אז תעשי חיפוש במכבי און ליין לפי התמחות = גנטיקה)
 

פּוֹנְג

New member
עכשיו אני רואה שהקישור של "עוד"

לא עבד. אני כבר לא זוכרת מה היה שם. שמחה שעזרתי.
 
למעלה