שלום בנות

../images/Emo7.gifאבל כתבתי לך המון ולא החזרת לי

חשבתי כבר ש..........
את לא רוצה בקשר ושחררתי ... טוב, אז אני תקווה שהכל בסדר איתך.

מתוקה שלי

מצטערת, אבל המחשב שלי נגנב והייתי כמה חודשים בלי מחשב... ובלי אימייל... עכשיו שוב הכל בסדר.

תודה ממוש, פיתחתי שרירים לחתירה |חי

שלא להאמין (כולל שומן) החודש אני מקווה שנתחיל באיקקלומין ונראה מה הלאה למרות שאת בעלי יהיה קשה מאאוד לשכנע שוחחתנו אתמול על תחילת טיפולים והוא נכנס לדכאון. לאורך כל התקופה של הטיפולים הוא התעקש שעושים עליי ניסיונות והתאכזבנו קשות מרופא פרטי שקיבל המון כסף וכשעברתי לקופה שלו אפשר לומר ש"הפנה לי עורף". בעלי בתקופה הזאת גם העמיק לתוך ה דת וטוען השכם וערב שהכל בידי שמיים ומה שצריך להיות יהיה. (אני בכל אופן לא מוותרת והולכת לפתח עור פיל אפילו בהתכסחויות איתו)

שריתית

New member
היי חותרות אמיצות שלי../images/Emo95.gif

מישהי אולי יודעת איפה אפשר להשיג את החלב הזה? אני כל היום בטלפונים ולא קיבלתי שום תשובה אני גרה במרכז. אשמח לדעת כי אני כבר מתה לנסות לילה טוב שרית

שריתית../images/Emo23.gif

קבלי את האי מייל של חוות המחקר והם ידריכו אותך למרכזי השווק שלהם בארץ: [email protected] או בטלפון : 03-5774004 .(היה שם גם פלאפון של המשווק אבל כנראה מחקו אותו) ואם יש בסביבת הבית חנות למוצרי טבע - כנסי ושאל. החווה הזאת בקישור מעלה היא חווה שמשווקת לכל הארץ למעט איזור הערבה ואילת. לערבה ואילת משווק פרופ´ יגיל מהמושב שלו. בהצלחה ולחיים
(קראתי כתבה על כך שבקרב הבדואים מקרים של עקרות הוא נדיר ורק בזכות שתיית חלב הנאקות, מה יכול להיות ? מק ס י מ ו ם - טעים!!)

למעלה