שלום בנות

סיווןמ

New member
שלום בנות../images/Emo39.gif

הייתי משתתפת מאוד פעילה עוד בפורום הישן ומאוד נעלמתי בגלל מחלה שהתפתחה תוך כדי הטיפולים ומאז אני ב"חופש" מהטיפולים, (שמי סיגל אבל השם תפוס בפורום אז לקחתי שם נוסף) אבל הייתי קורא ביום יום את כל ההודעות. בפורום של שושי מישהי סיפרה על חלב נאקות והעלתה כתבה ואני כמובן "מלכת הנסיונות" רצתי וקניתי וברצוני לספר לכן כמה ה עור שלי סבל מה"סטרס" מהפסקת הטיפולים והמתחים של מתי לחזור והיום לאחר מריחה של סה"כ שבוע ימים העור נראה פלאים. קניתי את החלב בליטר אחד בהקפאה עמוקה (באילת 25 ש"ח לליטר ובמרכז 39 ש"ח לליטר) והפשרתי אותו במקרר במשך שלושה ימים ומידי יום לקחתי מעט בקערית ועם צמר גפן פשוט מרחתי על האזורים המגורים והפלא ופלא (ואני מוכנה להשבע שמי שהייתה רואה את הגירודים שלי הייתה מקיאה זה בטוח). האמת רשום שניתן גם לשתות (וחברתי שתתה ואמרה שזה טעים) אך בגלל כשרות לא הייתי מוכנה לשתות. מספרים על סגולות החלב ואני יודעת שכולן סובלות מ"סטרס" עד לטייל על הקירות. עוד היה רשום שזה עוזר מאוד לבעיות זרע אך לא העזתי לספר לבעלי שיש "טרפ" בבית אז שלא לדבר על לתת לו לשתות. זהו., סתם רציתי לשתף אתכן שיהיה לכולכן רק טוב ובשורות טובות אמן.

ומיותר לציין שמשיח הוא מנהל יחידת

ה- IVF באסותא, ובטח יענה גם על שאלות של פוריות...

סיווןמ

New member
נכון מאוד אבל תודי שהמוזר הוא בראש;

שלנו. הרי חלב פרה וחלב נאקה הוא אותו דבר ובא מאותו סוג של עטינים. העניין הוא שחלב פרה הוא דבר מהול וכרגע את חלב הנאקה משווקים יחסית נקי (עד ש יתמסחרו זה בטוח). התקשרתי לחווה הזאת בערבה וביררתי על פרופ´ יגיל שכביכול גילה את הנ"ל והסתבר שזה משווק גם בצורת גלידה. אתמול אחה"צ ב מ ק ר ה ראיתי בטלויזיה כתבה אצל יונה אליאן על החווה הזאת ועל הגלידה ומסתבר שזה מקבל תאוצה ונכנס לתודעה הציבורית. אני בכל אופן אמשיך למרוח כי הבן שלי הייתה קרועה לגמרי מסימנים וחריטות של גירודים כי לי זה עוזר מאוד. אמא שלי אמרה ש חלב של מניקה נותן את אותו אפקט של הבראת העור והגוף, אבל תעצרי בחורה ברחוב ותבקשי כוס חלב מה ציצי? (היא תנשך אותך או תזמין לך ניידת לא?)
בכל אופן, מי שלא מפחדת לנסות - מומלץ מאוד. יום טוב

פפושקי

New member
עוד פרטים בבקשה

היי סיון, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
אני אודה לך אם תוכלי לפרט האם החלב מתאים גם לפצעים המרגיזים שצומחים בגלל השתוללות ההורמונים, וכן אם תוכלי לתת את שם החלב והיכן הוא נמצא במרכולים (האם בעמדת מוצרי החלב?) תודה

סיווןמ

New member
שלום גם לך פפושקי../images/Emo65.gif

בפורום של שושי ישנה הפניה לכתבה כולל מספרי טלפון (משהו כמו לפני שלושה שבועות). התקשרתי לבחור שמשווק בערבה ומסתבר שפורפ´ יגיל אינו משווק במרכז אלא רק באילת (אני אלתית). ליד משאבי שדה יש חווה שגם משווקת ודברתי עם המשווק שלהם והם כן משווקים במרכז וכו´ אבל בחנויות טבע בלבד. אני עשיתי נסיונות גם על הפצעים של ההורמונים ובאמת שזה עוזר. לקחתי צנצנת קטנה ושפכתי לתוכה מעט חלב (אחרי שאת מנערת טוב טוב את הבקבוק כי החומר המרוכז שוקע והשומן עולה מעלה) ושמה מעליו צמר גפן. הצמר גפן סופג את המים והשומן נשאר למטה ואת השומן עצמו אני מורחת על העור ומחכה פשוט שיתייבש (הוא גם קריר אז זה בכלל מצנן בחום הזה לא?). אין לזה ריח מיוחד או רע וזה בהחלט סביל ואם את לא דואגת לכשרות מומלץ לשתות רבע כוס ביום. לחיים .......
אני פה לשאלות נוספות ו.... סיגל לא סיוון.הה?

נועם@בת

New member
ברוך שובך אלינו ../images/Emo45.gif

אגב, איזה מהסיגליות את? כי היו לנו כמה וכמה. מה היה הכינוי המדויק של בפורום? מספרים על חלב נאקות ניסים ונפלאות. טוענים ששימוש בו משפר את מצב העור של חולי פסאורוזיס. אני שמחה לשמוע שזה עזר לך, כי לפעמים נדמה שאי אפשר לסבול יותר את כל הצרות שנופלות עלינו בדרך, (או בדרך אגב
) אגב, לענין הכשרות, אם זה באמת עוזר שווה להתייעץ עם רב, כי לפעמים מתירים גם דברים לא כשרים כאשר היעילות שלהם מוכחת. אני מקוה לשמוע בשורות טובות עוד יותר
נועם

סיווןמ

New member
שלום גם לך,,,,,,,../images/Emo65.gif

אני מהסיגליות של אילת (ולפי זכרוני מהפורום ה ישן הייתה רק אחת שכונתה לא פעם ע"י מירב "אש ולהבות", אז נכון אש ולהבות אבל לפחות היום עם חותמת ממשלתית של "היפר" מולד) בתקופות נוראות של "היפר" אני מגרדת את העור עד זוב דם וכן היה בתקופת ההזרעות והפרגונל. היום עם החלב הזה? חלב על הזמן ההה? (
) בנושא הכשרות של החלב - לא כל כך מפריע לי עד כדי שאטוס צפונה בשביל אישור מ רב וחוץ מיזה (מבלי לפגוע חס ושלום) אין לי שום עניין עם רבנים בשבילי ה דת היא התנ"ך בלבד, כי אם נדבר פילוסופי אף אחד לא הסמיך רב לשנות או להוסיף פיסקי הלכה וזה נראה לי צבוע לחלוטין. (אבל ככה בשקט בשקט? - הייתי מתה שבעלי ישתה רבע כוס ביום מהחלב הזה ) בשורות טובות סיגלית

רומי 007

New member
גם אני זוכרת אותך

והצטערתי שעזבת. מה דעתך להוסיף לשם סיגל איזה מספר או סימן ואז תוכלי להחזיר את סיוון לארון? (גפ אני נאלצתי לעבור את הפרוצדורה הזו כשנכנסתי לפורום ואני לא מצטערת). מצטערת לשמוע על הגירודים והעינויים ושמחה לשמוע שמצאת לך פתרון שמרגיע לך את התחושות ותודה ששיתפת. מה קורה איתך בעניין הטיפולים?

הנה, יותר טוב? ../images/Emo3.gif

חיברתי את שתי שמותיי ביחד. כן שלום לך רומי, זוכרת גם אותך. אני עדיין קצת בבלאגן, עדיין לא מטופלת ומחכה להתיצבות במצבי. מחודש ינואר השנה קבלתי דקאפפטיל ששבש לי את כל החיים. במהלך שבועיים של הזריקה היו לי תופעות נוראות של דופק מואץ, גלי הזעות ונשירת שיער מפחידה ובלי ווסת בכלל. במשך חודש וחצי התהלכתי חי - מת ולא ידעו מה קורה, לילה אחד התעוררתי וחשתי צורך עז למשהו מתוק, נגשתי למקרר ולאחר 40 דקות לערך מצאתי את עצמי מוטלת לידו. פה זה נגמר כי הייתי היסטרית לחלוטין ועשו לי את כל הבדיקות שאפשר לחשוב עלהם וכולל כל מיני נוגדנים. הסתבר שקבלתי מחלה שנקראת "גרייבס" אשר מתבטאת בהיפר של בלוטת המגן ומיותר לציין שהנ"ל עושה לנו סדר בגוף ולי "טרור". אז אני ממגרת את הטרור הזה ב 6 כדורים ליום של יוד וכעת אני "אפ אנד דאון" ומקווה לטוב. מטפלת בי פנימאית "אגדה מהלכת" נשמה טובה ואכפתית (קשה לומר ברפואה של היום) בדיקות דם קבועות כל ארבעה ימים ומשתדלת לחיות מסביב. זהו אז כנראה שהגירודים הם חלק נכבד מהתופעה ומשך חצי שנה סבלתי ללא הסבר שתיתי כל מיני של סולגר וזה לא הועיל. פרופ´ מפורום אנדרולוגיה האיר את עיני לכך שהתופעה בהחלט יכולה להיות מהגרייבס והחלב הזה עשה לי ניסים ונפלאות בעור. (מצטערת על האורך) ומה איתך רומי?

נועם@בת

New member
ממהמיה סיגל, מסתבר שגם

בצרות צריך מזל
אני מקווה שהכדורים יאזנו אותך, והבלוטה תתאפס סוף סוף. זה נשמע סיוט אמיתי לגור בגוף עם היפר כזה. רפואה שלימה לך
נועם

שלום לך!!! ../images/Emo140.gif

נעלמת לי קצת... מפחיד מה שקורה איתך, אבל טוב שגילו את הסיבה ושאת מטופלת כמו שצריך.

למעלה