שלום בנות

Venus waltz

New member
שלום בנות../images/Emo24.gif

רק היום נתקלתי בפורום, ומישום והמחול הוא החיים שלי, התעניינתי. שמי רותם אני בת 17.6 רוקדת מגיל 3 בלט קלאסי. בנוסף למדתי שנתיים מחול אופי, שנה ג'אז (לא ממש אהבתי) שנה פלמנקו, 6 שנים מודרני, ובמסגרת המגמה, קומפוזיסציה-כראוגרפיה, כתב התנועה, מחול תיאטרלי ותולדות המחול. הייתי בהופעות רבות של כרוגרפים מהארץ ומחו, אני מאוד אוהבת לצפות במופעי מחול. יש לי שאלון קטן בעבורכן: 1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? 5. מוזיקה קלאסית או גאז'? 6. השיא שלך בהופעות? אצלי... 1. בלט קלאסי 2. אוהד נהרין 3. כתבתי למעלה.. 4. "זכרון דברים", זה הדבר הכי חזק שראיתי בחיים שלי. 5. קלאסית 6. הופעתי עם להקת בת שבע את "אחד מי יודע" ב"אנאפאזה במדר" יחד עם חברותי למגמה. לילה טוב :)

ליאנההה

New member
ברוכה הבאה :)

יש לי שאלון קטן בעבורכן: 1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? מודרני. 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? וואו, יש כ"כ הרבה. אני חושבת שרמי באר, כוריאוגרף להקת המחול הקיבוצית. 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? אני רוקדת מאז שאני ילדה קטנה, 8-9 ככה, אבל לא תופסת מזה בכלל. עכשיו אני בת 17 ומחשיבה את עצמי לאחת שרוקדת מעט מאוד זמן. נתקעתי במקום שלא קידם אותי כמעט. בכ"א, אני רואה בזה גם פן חיובי כי בכמה חודשים האחרונים התקדמתי מאוד. 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? אני לא זוכרת את שם היצירה, אבל שוב, זו יצירה של להקת המחול הקיבוצית. 5. מוזיקה קלאסית או גאז'? ג'אז. 6. השיא שלך בהופעות? הופעתי ב-"פרוייקט בת-שבע". זה נעשה במסגרת מתנסים. לומדים קטע ריקוד אחד מתוך הופעה מסויימת.

Venus waltz

New member
:)

וואי אני ממש אוהבת את הלהקה הקיבוצית ואני כבר שנים מחפשת קלטת או דיוידי של ההופעה שלהם, "זיכרון דברים" לא מוצאת בשום מקום=/

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? קלאסי. 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? עצוב, אבל אין. 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? אני רוקדת בכללי מאז גיל 3, רקדתי שנה מודרני, 7 שנים בערך ג'אז ועכשיו בערך שנה וצי קלאסי. 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? אין לי כוח
5. מוזיקה קלאסית או גאז'? שניהם. 6. השיא שלך בהופעות? מזת'ו שיא?

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

דרך אגב, אני חושבת שיש כאן גם בנים
1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? קלאסי, מודרני והיפ הופ 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? אין
3. כמה שנים את רוקדת, ומה? 10 שנים קלאסי, 8 שנים מודרני ו3 ג'אז 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? דון קישוט, של הבלט הישראלי
אבל לא הייתי בהרבה הופעות
5. מוזיקה קלאסית או גאז'? במוזיקה- ג'אז

אמרתי שאני לא רואה הרבה מופעים...

אין לי ממש למה להשוות. זה לא היה מדהים, אבל זה היה יפה.

מרנינית

New member
האמת?

גם אני ממש התאכזבתי...הרקדנית הראשית הייתה טובה לדעתי אבל הרקדן היה דיי עלוב אם אפשר להגדיר את זה ככה...בקושי ביצע את הפירואטים...הלו!היה לך את המזל הכי גדול בעולם...ללמוד ברוסיה!
וככה אתה מאכזב?חחח גם הלהקה קצת איכזבה...עשיתי איתם כמה שיעורים והם היו יותר טובים...

אצלנו יותר גרוע..

בהופעה שאני ראיתי, לסולנית היה משהו ברגל.. והיא אחרי הפירואטים לא הייתה בשום באלאנס.. וכל מיני בעיות עם הרגל בארבסקים.. בקיצור.. אצלכם עוד הייתה רקדנית, אצלנו גם זה לא..

אני עונה..

1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? קלאסי 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? יורם כרמי,ברטה חמפולסקי(הבלט הישראלי) 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? 10 וחצי שנים...קלאסי,ג'אז ופוינט 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? "היפיפיה הנמה" של הבלט הישראלי 5. מוזיקה קלאסית או גאז'? קלאסית 6. השיא שלך בהופעות? 3 סולואים בהופעה אחת!!...המכביה...

Vitamin Chick

New member
עונה=)

יש לי שאלון קטן בעבורכן: 1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? סטריט ג'אז 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? ממ תלוי איזה סגנון ובאיזה מימדים מדובר... 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? זו השנה העשירית, אני רוקדת קלאסי, ג'אז, ג'אז מודרני, סטריט ג'אז ואתני, בעבר עשיתי גם מודרני 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? אממ התחרות של פרסקו אני חושבת 5. מוזיקה קלאסית או גאז'? ממ לא יודעת הכוונה למוסיקת ג'אז עם האילתורים וכאלה? אני לא כל כך שומעת את זה. 6. השיא שלך בהופעות? פויזן

עונה

. מה סגנון המחול המועדף עלייך?בלט קלאסי 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך?לא מועדף אבל אני אוהבת את יניב הופמן 3. כמה שנים את רוקדת, ומה?9 שנים, ג'אז 6 שנים, מחול ישראלי שנתיים, חצי שנה מודרני, בלט שנתיים וחצי ופוינט חצי שנה 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת?לא ראיתי הרבה אבל אהבתי את נשל של פרסקו והופעה אחת של הבלט הישראלי 5. מוזיקה קלאסית או גאז'?קלאסית 6. השיא שלך בהופעות?שתי סולואים בהופעה וכמעט כל הריקודים שורה ראשונה...היו ימים פעם חח

all about dance

New member
אוקיי...

1. קלאסי 2. מאטה מורטי...חחח 3. קלאסי 4 מודרני 3 זאג 7 היפ הופ 1 ... 4. פילובולוס 5. קלאסית! 6. לא הבנתי אתהשאלה (לא חשוב)...

Black Star

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

1. מה סגנון המחול המועדף עלייך? קלאסי, ניאו-קלאסי, מודרני 2. מי הכראוגרף האהוב עלייך? יש הרבה.. נאצ'ו דואטו, איציק גלילי, מאץ אק, רמי באר... 3. כמה שנים את רוקדת, ומה? מגיל 3, בעיקר קלאסי ומודרני (טוב, ופולקלור..), וגם ג'אז (אבל פחות). עכשיו אני בת 22, אבל את השנה וחצי האחרונות אי אפשר להחשיב כממש רוקדת... אז זה יוצא משהו כמו 17-18 שנים של ריקוד באופן רציני.. 4. מאיזו הופעת מחול שצפית, הכי נהנית/ התרשמת? הממ... ההופעה המדהימה של בלט קולברג בקיסריה ביוני האחרון. מרגש עד כדי צמרמורת. 5. מוזיקה קלאסית או גאז'? מדובר על ג'אז אמיתי? אני מתה על שני הסגנונות. 6. השיא שלך בהופעות? אני מניחה שאחד השיאים היה לרקוד בפסטיבל כרמיאל מול 20 ומשהו אלף צופים בשורה ראשונה באמצע. חוויה אמיתית.

למעלה