שלום בנות, שאלה

מצב
הנושא נעול.

orit1174

New member
שלום בנות, שאלה ../images/Emo9.gif

שלום בנות, שאלה

אנחנו אחרי החזרת עוברים ממתינים לבדיקת השתן. מישהי יודעת אם מותר לקיים יחסי מין בשלב זה או שזה יכוללהפריע להשתרשות או לכל דבר אחר ?

elad04

New member
מתי הייתה ההחזרה ?

שלום בנות, שאלה

אנחנו אחרי החזרת עוברים ממתינים לבדיקת השתן. מישהי יודעת אם מותר לקיים יחסי מין בשלב זה או שזה יכוללהפריע להשתרשות או לכל דבר אחר ?
מתי הייתה ההחזרה ?

ענבל 2

New member
אני לא מסתכנת../images/Emo3.gif

שלום בנות, שאלה

אני לא מסתכנת

העין ה 3

New member
גם אני לא מסתכנת

שלום בנות, שאלה

גם אני לא מסתכנת
זה אחלה תירוץ
אבל אם את באמת רוצה ולא בשביל לרצות אותו, אז הרופאים די תמימי דעים בעניין ואומרים להימנע מיחסי מין רק בשבוע הראשון.

רוית ב

New member
הרופא שלי אמר לי../images/Emo10.gif

שלום בנות, שאלה

הרופא שלי אמר לי

שצריך לחכות עד לבטא לפני שקופצים למיטה........ כמה חבל.....

MIF2002

New member
אני מאוד שמרנית !!!

שלום בנות, שאלה

אני מאוד שמרנית !!!
לפחות עד הבטא לא לעשות כלום, ואח"כ כשהיא חיובית, אז רק אם הכל בסדר, ואין דימומים או כאבי בטן או כל דבר שיכול לעורר חשש. הסבלנות משתלמת .....

מצב
הנושא נעול.
למעלה