שלום בנות - עדכון

limori

New member
שלום בנות - עדכון

היועצת היתה והיא פשוט מקסימה. היא הסבירה לי שלפיטמה שלי יש נטייה לצדדים. ושכמובן נעה לא יונקת כמו שצריך ולכן הפטמות שלי ממש פצועות. היא לימדת אותי שיטות אחיזה וכו.. ואני חייבת לציין שמאז שהיא היתה אתמול בצד ימין כבא אין כאב אך בצד שמאל הכאב קיים ואני ממש מנסה לאחוז את נעה בצורה נכונה על מנת שהכאב יופחת או שמא יעלם. אז שוב תודה והיום נעה בת שבוע. שבת שלום לימור

ענתש

New member
שמחה כל כך לשמוע... דאגתי.

שרך ילך וישתפר (לי זה לקח שבוע -שבוע וחצי עד שההנקה באמת הסתדרה והפטמות החלימו, אחרי הביקור אצל יועצת ההנקה). כל הכבוד על העקשנות, באמת כל הכבוד. אני זוכרת כמה זה כואב....

ציפי ג

New member
אני ממש שמחה

זה רק מחזק את הרעיון שיש צורך ביועצות הנקה מקצועיות, ולו היו הרבה כאלו, או אז הרבה יותר נשים היו מיניקות. בהצלחה.

ashlaya

New member
יש עוד פיתרון

גם לי יש בעיה בגלל פיטמות קטנות אבל אני משתמשת בפיטמת סיליקון וזה ממש עושה את כל ההנקה לעסק קל כדאי לנסות

שלום אשליה

אני לא יודעת מי שהמליץ לך להשתמש בפטמות סיליקון, וגם לא הבנתי איך זה קשור לפטמות קטנות.. בכל אופן - חשוב שתדעי שכאשר משתמשים בפטמות סיליקון הגירוי של השד כתוצאה מההנקה יורד, ולכן בהרבה מקרים הגוף מייצר פחות חלב, ואז נוצרת בעיה. פטמות סיליקון הן פתרון למעט נשים, ולמרבית המשתמשות בהן מומלץ (בד"כ) לנסות להסיר אותן לאחר שההנקה מתבססת. בכל מקרה - אם אין צורך משי או המלצה ממשית של יועצת - רצוי להימנע מהן. בהצלחה! שרון.

איזה יופי, שיש שיפור! וכל הכבוד

שלא נשברת, אלה כאבים ממש קשים, עד כמה שאני זוכרת. שיהיה בהצלחה בהמשך.

לימורי - כל הכבוד לך!

כל כך משמח לשמוע שהמצב משתפר. שיהיה לכן המשך הנקה מוצלח וממושך, שתהנו מההנקה - את ונעה

כמה טוב לשמוע בשורות טובות

לנו לקח 6 שבועות עד שהכאסים עברו אני הלכתי ליועצת הנקה רק אחרי 4 שבועות, לקח לנו עוד שבוע של "אימונים" וככה בגיל 6 שבועות ההנקה הפסיקה לכאוב והארוחות התקצרו. איתמר היה אוכל בהתחלה שעה וישן שעה ככה 6 שבועות (איך עמדתי בזה בדיעבד אני לא מבינה) אז אני שמחה שלכן זה היה מהר יותר... מזל טוב לנעה וכל הכבוד לשתיכן על הלמידה המהירה וההתמדה

דיאנה1

New member
נהדר! אני כל כך שמחה שמצאת אותה

והיא עזרה לך. מקווה שגם בצד השני הכאבים יפסיקו במהרה ותתחילו להנות מהכיף של ההנקה.

לאה_מ

New member
נהדר לשמוע! אז זה אומר שנראה אתכן

כאן עוד הרבה זמן, אני מקווה... מזל טוב מאוחר לנעה למלאת לה שבוע.

איזה כיף לשמוע!

כל כך דאגתי לך! עכשיו אנחנו יודעות שגם ברפובליקה הדומיניקנית אפשר להניק. שיהיה בכיף ושגם הציצי השני יסתדר! חנה

Shellylove

New member
איזה יופי!!! אני כל-כך שמחה

בשבילך ובשביל נעה וכל הכבוד על זה שלא ויתרת. אנחנו כבר נספר לנעה כמה התאמצת כדי לתת לה את הכי טוב שיש.

למעלה