שלום בנות מבקשת עזרתכן

שלום בנות מבקשת עזרתכן

מחפשת אותיות אלף בית מאויירות, או קומיקס. או בתחפושת לעיטור לוח קיר רחל מפורום מורים

אלהלה

New member
אותיות מאויירות ../images/Emo13.gif

אחת הבנות צרפה לפה אותיות אבל בלי תוספות, אם תחכי בסבלנות יום יומיים אני מתכוונת לאייר אותן ולהפוך אותן לנחמדות וצבעוניות

מאיגל

New member
אלהלה אני שולחת עוד קובץ

אם נמאס לך ממני, תצייצי, כדברי הגדולה מכולן שבת שלום

חניני

New member
../images/Emo140.gifאלהלה- בוקר טוב,

לשלוח את הסיפור יום הולדת למירב? נראה לי שהוא שווה התייחסות שלך....

מאיגל

New member
בוקר טוב חניני

נדמה לי שפעם אמרת שיום הולדת למירב קשור למתימטיקה, אשמח מאד אם תשלחי את הסיפור או השיר שבת שלום

אלהלה

New member
למאיגל חניני וכל השאר../images/Emo13.gif

אין לי בעיה לאייר או לנסות
ושלחו מה שתרצו, רק בקשה קטנטונת, אם אפשר להקליד סתם בצורה הכי פשוטה בלי חלוקה לטורים וכו' - כל אחת מאיתנו עובדת בצורה אחרת בוורד, בגרסאות שונות ולכן ממש מסובך לי לפעמים לשבץ תמונות בחללים שנשארים בין הטורים והדפים. ואם יש בקשות מיוחדות אין בעיה אני אנסה למצוא אותם ולשלב.

lilushli

New member
אני מעריצה אותך

אומנת אני מהקולות היויתר צפים אבל אני ממש רוצה לומר לך ישר כוח את מקסימה וכל הכבוד על היוזמה תמשיכי כך

מאיגל

New member
אלה את לא חייבת לשבץ בדף שלי

את יכולה לשלוח את התמונות מרוכזות בדף נפרד, בגדלים שאת מוצאת, אני אחר כך עורכת הת המסמך שוב, מגדילה או מקטינה אם יש צורך. אני לא התכוונתי שתשבצי אותם במסמך עצמו, לכן כתבתי בצד מה אני צריכה. אלה, את מקור בלתי פוסק של איורים, וגם החיפוש אני יודעת לא קל. אז שילחי את האיורים בדרך שלך, ואני כבר הערוך אותם תודה ושבת שלום

אלהלה

New member
3 יפונים למאיגל אבל...

קרעתי את הרשת בחיפושים אחרי יפנים יפניות וזה מה שמצאתי
ויותר נוח לשבץ בשיר עצמו כי ככה אני רואה את הגדלים ומה מתאים, תבדקי את זה ותראי אם מתאים לך, ובשום בפנים לא מצאתי כאלה שאפשר לשלב על ידיים, אם יהיו לך איורים שנראים לך מתאימים שלחי לי אותם ואני אנסה לשלב אותם בידיים.

אלהלה

New member
למאיגל - סבא אברהם בתיקית חשבון

היה גדול מידי בכדי להעלות לפה אז העליתי ישר לשם

למעלה