שלום בנות יקרות.

מיטל 1986

New member
שלום בנות יקרות.

בנות יקרות אשמח לדעת על תהליך תרומת ביצית והאם אני לדעתכן בשלב של לבדוק את האופציה הזאת רקע! אני בת 28 נשואה שלושה שנים בטיפולים גם כן 3 שנים אחרי 2 לפרוסקופיות שבאחד מהם גם הוסרה לי חצוצרה שמאלית ומאז לא נמצאים אצלי כלל זקיקים בצד שמאל 5 טיפולי ivf כושלים, סובלת מאנדמטריוזיס דרגה 4 בכל טיפול יש לי בערך בין 2ל3 ביציות.. לעולם לא נקלטתי גם לא ברווקות למרות שרוב הזמן לא הייתי שומרת.ני יודעת שלפי הגיל הרבה יטענו שאני עוד צעירה. אבל אין לי הרבה סבלנות והטיפולים משפיעים עליי נפשית אני מתה כבר להיות בהיריון.. מה גם שכל אחת ליידי עם בטן.. מה התהליך של תרומת ביצית??מה מומלץ?איפה עושים? מה המחיר? האם תרומת ביצית מאישה לא יהודייה היא בעייתית לפי הדת?סליחה על השאלות הרבות ותודה רבה לעונות. מאחלת בהצלחה לכולן.

ברוכה הבאה לפורום

מה הרופאים אומרים לגבי הסיכויים ללדת מביצית שלך? האם נוצרים עוברים מהביציות? אם כן האם הם באיכות טובה?

בכל מקרה ילד מתרומת ביצית יהיה ילד יקר ואהוב ושלך לכל דבר. הטיפולים כמו שאת כותבת משפיעים עליך נפשית. והפתרון של תרומת ביצית הוא פתרון נהדר. ילד מתרומת ביצית הוא ילד אהוב כאילו היה מביצית שלך.
לגבי התהליך של תרומת ביצית : יש מסלולים בארץ, ויש מסלולים בחו"ל. המסלול בארץ הוא מתורמות יהודיות. המסלולים בחו"ל לא.
במסלול בארץ יש תור מאד ארוך וזה יכול לקחת שנה ויותר. בחו"ל המסלול מהיר יותר. יש מסלולים שמחייבים נסיעה לחו"ל, יש מסלולים שמביאים טריים לארץ, ויש מסלולים שמביאים קפואים לארץ. יש מסלולים שנותנים לך אפשרות בחירה בין מספר תורמות, יש מסלולים שרק מיידעים אותך מה בחרו עבורך. את תחליטי מה מתאים לך בנקודה הזו.
אין שום בעיה בנושא של יהדות. מה שקובע זה הרחם בה גדל העובר ולא מקור הביצית.
לגבי מה מומלץ ואיפוא עושים, יש הרבה חומר בכלים ומידע ואת מוזמנת לעיין ולקרוא, וכמובן לדפדף גם בפורום ולקרוא את הדעות של הנשים כאן. העלות הינה כ 30,000 ש"ח לתרומה בחו"ל. אם יש לך ביטוח משלים (הרובד העליון), עם ותק של שנתיים, את זכאית להחזר של 11,000 בערך.
בהצלחה.

למעלה